Nejsi přihlášen
Re: 100 oct. benzin
Zdenek psal:Na benzince jsem čet letáček kolem tohodle benzínu, má to údajně čistit vstřiky a spalováky. Dejte referenci. Zdravím Zdenek.
ja to leju na zimu do nadrze do plna, bo 95 ma hromadu vody diky Biobabišovi.
Billy psal:Zdenek psal:Na benzince jsem čet letáček kolem tohodle benzínu, má to údajně čistit vstřiky a spalováky. Dejte referenci. Zdravím Zdenek.
ja to leju na zimu do nadrze do plna, bo 95 ma hromadu vody diky Biobabišovi.
já to leju na zimu taky do plný v létě občas do "busu", ale na rychlost mýho mrdání to nemá vliv
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
...na výkon vlif žádnej, ale je dobrý to nalejt při delší vodstáfce, ale před ní se ještě svést, aby se to dostalo do systému...f dnešní klasický 95tce je spousta bijosraček, kerý přes zimu dokážou zalepit karbec i fstřiky...při delšim používání má i lechký čistící účinky, nebo spíš po stofce nezůstává f systému bordel...a při užívání Vervy sou krásně modrozelený sací hrdla
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 16.12.2015 17:23:21 Offline |
Do obou motorek na zimu dávám jedině 98-100 benzín...před pár lety jsem nechal přes zimu v autobuse nějakou sračku N95 a na jaře už nenaskočila vstřikovací lišta dolů a tradá na ultrazvuk
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Souhlas. Dávám též 100 oktan od benziny na zimu a vždy na jaře max. na 6 pokus chytne a to mám komplet vypuštěné karbece (dělám vždy na zimu) - a to k tomu ještě otvírání paliva přes membránu a podtlak - bez kohoutu (B650,2006)...takže to i chvilku trvá než to nateče , proto chytně až na po 6-té
Přes léto občas co cca 4-5 tankování dávám tankuju též k N95 .
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2015 18:17:37 Offline |
já to na zimu neřešim a na jaře chytá normálně..tak nevim.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 16.12.2015 20:14:50 Offline |
brácha to dával do Kawy, páč na jaře se na 95 tak měsíc rozcházela, než s tim šlo jet přes 8000 ot/min , ted uz na to jezdí furt, páč to prej lepší jezdí , já to postavim do chlífku, hodim na to prostěradlo, v nádrži tak 5 l benzínu 95 z jezeďácký benzínky , na jaře nastartuju na tři , za cigáro jdou všechny válce a vyrážim ....jebu vervu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
XJelen psal:leju to do závoďáku už 5 let a nic jinýho. Poslední jízdy jsem to dával i do béčka.
U starý R1 to vymydlilo karbec za jednu sezonu dočista dočista
uff, to jsem si oddechl už jsem myslel, že si začal vyhrávat
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:XJelen psal:leju to do závoďáku už 5 let a nic jinýho. Poslední jízdy jsem to dával i do béčka.
U starý R1 to vymydlilo karbec za jednu sezonu dočista dočistauff, to jsem si oddechl už jsem myslel, že si začal vyhrávat
...bude hnusně, svině rejou
Filous psal:Lubošek psal:XJelen psal:leju to do závoďáku už 5 let a nic jinýho. Poslední jízdy jsem to dával i do béčka.
U starý R1 to vymydlilo karbec za jednu sezonu dočista dočistauff, to jsem si oddechl už jsem myslel, že si začal vyhrávat
...bude hnusně, svině rejou
ale sou ftipný
...a bude hůř!
Čůrácí! Vobá!
Banditatom - 98 ještě neznamená to co Verva! to o čem se tu bavíme je pouze Verva 100 od Benziny a Maxxmotion 100 od OMV (naprosto shodný, Benzina si to totiž nechává dělat u OMV) a jsou to jediný dva benzíny, který se nemíchaj u nás, ale dováží se.
Autor příspěvku se již delší dobu pohybuje okolo distribuce PHM
Strýcfajtr !!!
Kelly01 psal:Hele, když se v tom pohybuješ, jaká je teda kvalita Ono a supermarketových benzinek že můžou mít takové ceny
A teď ještě kvalita molochu Mol
A jeste PRIM to taky u nas v Asii je
Billy psal:Kelly01 psal:Hele, když se v tom pohybuješ, jaká je teda kvalita Ono a supermarketových benzinek že můžou mít takové ceny
A teď ještě kvalita molochu MolA jeste PRIM to taky u nas v Asii je
...i u nás f civilizovaný Evropje
Kelly01 psal:Hele, když se v tom pohybuješ, jaká je teda kvalita Ono a supermarketových benzinek že můžou mít takové ceny
Maďarský MOL je prakticky Slovnaft, ale co jsem někde četl, tak na náš trh jdou stejně přes Čepro - XJelen to případně vyvrátí
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Banditatom (Člen) 17.12.2015 17:30:31 Offline |
XJelen psal:Čůrácí! Vobá!
Banditatom - 98 ještě neznamená to co Verva! to o čem se tu bavíme je pouze Verva 100 od Benziny a Maxxmotion 100 od OMV (naprosto shodný, Benzina si to totiž nechává dělat u OMV) a jsou to jediný dva benzíny, který se nemíchaj u nás, ale dováží se.
Autor příspěvku se již delší dobu pohybuje okolo distribuce PHM
Ja jsem psal neco o verve? Dam tam to co mam pobliz tzn u nas na pumpe maj 98 naleju neresim....kdyz je nekde verva vezmu vervu....cilene odmitam nekam jezdit
Tady jim nejvíc vyrostl pindík s 98...
http://www.autorevue.cz/zmerili-jsme-be … -prekvapil
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Tady jim nejvíc vyrostl pindík s 98...
http://www.autorevue.cz/zmerili-jsme-be … -prekvapil
....i kazdy milimetr je dobry , ze?
Banditatom (Člen) 17.12.2015 21:21:14 Offline |
yebat psal:no ale nakonec píšou, že si za to stejně kupuješ jenom ten dobrej pocit... (těch pár mm)
Tak ten dobrej pocit mi na jare neucpava vstriky
Ale pane pokladnik kazdej milimetr? V tvojich letech uz bys mohl vedet ze na velikosti nezalezi
Na ONO netankuju ani do sekačky pro jistotu ale na druhou stranu díky nim jsme měli o pár problémů míň
kvalita nemá vliv na cenu - ta se dělá jinak (cena myslím)
Mol jde přes čepro (v podstatě se jenom přetransformovalo několik společností s problémama na novou)
Jinak čepujou všichni v podstatě ze tří kohoutků v republice. Kromě tý Vervy100 a toho Maxxmotion100
Strýcfajtr !!!
Banditatom (Člen) 18.12.2015 19:06:58 Offline |
Kelly01 psal:Dávám tomu ještě tak 40-50 příspěvků než se dozvím co chci, nic
co by zvládli čerstvě registrovaní
Tem nasim dieselum je uplne prdel na co jezdi jestli ti jde o tohle treba mojemu mercedesu strasne chutna fritak ale zdroj vysycha
Banditatom (Člen) 18.12.2015 19:37:26 Offline |
Kelly01 psal:Nemám Enfield
Tvuj bandit pojede i na stareckou moc
včera ráno (18.) jsem tankoval na ONO naftu za 24,9...
teď už je tam za 23,9...
a vzhledem k týhle zprávě, bych očekával další pokles...
http://echo24.cz/a/iqzEx/usa-rusi-embar … vazet-ropu
Kelly01 psal:Česky, prosím, Mol OK, Slovnaft OK a ty benziny u Hypernov a podobně ????
šecko stejný, biosračka 4%, cena podle konkurence, čistota podle toho jak kdo dělá údržbu (odkalování nádrží jednou za rok je fakt málo ale to se nikde nedozvíš), když někde vodevřou novou pumpu, maj zaručeně čisto
stačí to takhle?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.12.2015 15:11:57 Offline |
yebat psal:včera ráno (18.) jsem tankoval na ONO naftu za 24,9...
teď už je tam za 23,9...
a vzhledem k týhle zprávě, bych očekával další pokles...
http://echo24.cz/a/iqzEx/usa-rusi-embar … vazet-ropu
já u ONO tankoval párkrát a ten rozdíl v chování motoru byl tak výraznej,že mi ty dvě koruny na litru za to nestoji nehledě na to že do 60 km od baráku žádnou nemám
K.a.s.y.m. psal:já u ONO tankoval párkrát a ten rozdíl v chování motoru byl tak výraznej,že mi ty dvě koruny na litru za to nestoji nehledě na to že do 60 km od baráku žádnou nemám
Kasym byl u toho když jsem vzal benzín do motorky na ONO ve Vysokém Mýtě a než jsem natankoval na další benzínce, tak se motor nedokázal dostat přes 5 tis. ONO do moto jen v krajním případě.
Do kokty leju co teče.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
V baworáku (320d) je jedno,co tam naleju,je to starý rotační čerpadlo,ale do pežota když sem natankoval dvakrát u nás na ONO,tak to vrčelo hrozně. Houpavej volnoběh,hnusně tvrdej chod,špatný starty atd. Tak sem se vrátil k osvědčené naftě na naší malé pumpě,kde je to nějaká vot unipetrolu a mám klid.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2015 10:15:19 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:já u ONO tankoval párkrát a ten rozdíl v chování motoru byl tak výraznej,že mi ty dvě koruny na litru za to nestoji nehledě na to že do 60 km od baráku žádnou nemám
Kasym byl u toho když jsem vzal benzín do motorky na ONO ve Vysokém Mýtě a než jsem natankoval na další benzínce, tak se motor nedokázal dostat přes 5 tis. ONO do moto jen v krajním případě.
Do kokty leju co teče.
jo jo to si pamatuju do dneška..dokonce i to ,že jsme tam zkoušeli jak moc máš volný kotouče
to XJelen: tak pak to znáš dobře...je to hrozná pumpa..co do toho přidávaj a by to tak ojebali netušim,ale chovalo se to fakt strašně a ve finále jsi neušetřil protože si to vzalo v klidu o litr víc aby jsi jel stejně a ten smrad v garáži když tam auto stálo víc dní byl taky dost divnej..prostě benzín to byl divnej..tak tam netankuju.
Banditatom (Člen) 20.12.2015 10:36:47 Offline |
VikecB12 psal:V baworáku (320d) je jedno,co tam naleju,je to starý rotační čerpadlo,ale do pežota když sem natankoval dvakrát u nás na ONO,tak to vrčelo hrozně. Houpavej volnoběh,hnusně tvrdej chod,špatný starty atd. Tak sem se vrátil k osvědčené naftě na naší malé pumpě,kde je to nějaká vot unipetrolu a mám klid.
A to jsem tu francouzkou pomstu chtel taky kupovat neee zustanu u mercedesu ten zere vsechno
K.a.s.y.m. psal:jo jo to si pamatuju do dneška..dokonce i to ,že jsme tam zkoušeli jak moc máš volný kotouče
A ještě cvakání v krku. Ty kotouče jsem dal přenýtovat tak za 2 roky po tom (estli si to dobře pamatuju).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:já u ONO tankoval párkrát a ten rozdíl v chování motoru byl tak výraznej,že mi ty dvě koruny na litru za to nestoji nehledě na to že do 60 km od baráku žádnou nemám
Do kokty leju co teče.jo jo to si pamatuju do dneška..dokonce i to ,že jsme tam zkoušeli jak moc máš volný kotouče
to XJelen: tak pak to znáš dobře...je to hrozná pumpa..co do toho přidávaj a by to tak ojebali netušim,ale chovalo se to fakt strašně a ve finále jsi neušetřil protože si to vzalo v klidu o litr víc aby jsi jel stejně a ten smrad v garáži když tam auto stálo víc dní byl taky dost divnej..prostě benzín to byl divnej..tak tam netankuju.
no vobčas do toho něco přimíchaj no teda většinou to přimíchá někdo jinej, voni nás toho pak jenom zbavěj
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1