Nejsi přihlášen
Re: ....nikdo nenadává .....kalhotkáři :-))
...nejsem kalhotkář, tag nenadávam...vono nejen kalhotky, ale jakýkolif znečitelnění rztky bude takle trestaný...a stejnag za to může Nova s tema svejma štvavejma reportážema
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
řikám to stále motorky stejně jednou zakážou! páč lidi si nechaj sr.. na hlavu a co je v TV to je svatý. tudíš sme horší neš aijc a ebola....ZAKÁZAT !!!
všichni víme že kalhotky nic neřeší(na co taky dyš moje "kalhotky" nosí osoba mně blízká), je to jen provokace, ale duševně slabší spoluobčané budou mít radost jak s náma zatočili.a police může taky tvrdit jak nám to nandali
Bandit pičo
Fresh Man psal:řikám to stále motorky stejně jednou zakážou! páč lidi si nechaj sr.. na hlavu a co je v TV to je svatý. tudíš sme horší neš aijc a ebola....ZAKÁZAT !!!
všichni víme že kalhotky nic neřeší(na co taky dyš moje "kalhotky" nosí osoba mně blízká), je to jen provokace, ale duševně slabší spoluobčané budou mít radost jak s náma zatočili.a police může taky tvrdit jak nám to nandali
no dyk. svuj účel to splní. par lidi se zaraduje ale jinak ti co jezdi jak xxx tak budou jezdit i bez kalhotek (případně někteří i nadále s nima). mě to je ouplně jedno tendle zakon. to sou tam věčí viny v tom zákoně slavnym silničnim
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
ja bych se zeptal nasich bandit zen, s jakejma jezdi kalhotkama? Aby treba chudery neprisly o bodiky a nedejboze jeste i o ty kalhotky (ale to by musely asi potkat spis boraka s newadou)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
těžkej populismus,po té co to Nova rozmázla a z motorkářů udělala největší problém co v republice je,tag se tím holt zabývaj,aby ukázali jak jim jde o blaho lidu.A ono je přece jen jednodušší se dohadovat o tom kolik dát bodů za kalhotky na značce než třeba o důležitých problémech ve zdravotnictví,školství a ekonomice, protože tam by se mohlo ukázat,že většina z nich tomu nerozumí ani trošku. TO je to samé jak se teď dohadovali o vyslovení nedůvěry,vod začátku věděli,že to neprojde a stejně vo tom kecali jaků dobu.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Zdar. Nevíte jestli už je ten systém postihování kalhotkářů platný nebo ke kterýmu datu to začne platit???
Mmchdm, podle novy jsem byli vždycky banda vymazanejch trotlů, kteří bezohledně brázdí naše silnice, rozsévají zlo a kudy projedou, tam 10 let tráva neroste....
Není důležité přežít, ale být rychlejší :)
Hlavne, ze jim tam v te o televizi remca ten magor Standa Berkovec (nebo jak se jmenuje), kterej je prej coprista a pak jeste ten dalsi manicka Bodhursky nebo kdo (banditak jak cyp). Se divim, ze je tam vubec vzali - sem myslel, ze prvni otazka u vstupnich pohovoru je, zda ma dotycny ridicak skupiny A
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jenže my jsem navíc všichni v těch hels enžls
berem drogy, zabijíme ostatní genkstry, žereme děti.....
http://www.novinky.cz/krimi/tri-lide-ze … thq84.html
a zasejc reklama
Bandit pičo
hans psal:jenže my jsem navíc všichni v těch hels enžls
berem drogy, zabijíme ostatní genkstry, žereme děti.....
...nejsem u Endžlů, podle tetičky s Kanady dyš jezdim na Banditu, tag sem Bandidos a to sou kurva vostrý týpcy, tagže si myslí, ža nosim za džíns big gan a s nikym se moc neseru ...akorát jí mate, že nemam v Banditu namontovanej big twin vot SaS nebo Ječícího Vorla (vona se baba docela vyzná), páč podle ní by správný chlapy, kerý sou navíc členy hustohustýho motorkářskýho gengu měli jezdit jen a pouze na big twin čoprs jako tam u nich ve Venkůvr
Filous psal:hans psal:jenže my jsem navíc všichni v těch hels enžls
berem drogy, zabijíme ostatní genkstry, žereme děti........nejsem u Endžlů, podle tetičky s Kanady dyš jezdim na Banditu, tag sem Bandidos a to sou kurva vostrý týpcy, tagže si myslí, ža nosim za džíns big gan a s nikym se moc neseru ...akorát jí mate, že nemam v Banditu namontovanej big twin vot SaS nebo Ječícího Vorla (vona se baba docela vyzná), páč podle ní by správný chlapy, kerý sou navíc členy hustohustýho motorkářskýho gengu měli jezdit jen a pouze na big twin čoprs jako tam u nich ve Venkůvr
jasně kemo,máš recht, respekt woe ,respekt stojím za tebů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lihy psal:Filous psal:...ale raka, vedlejší účinek přebytku testosteronu
Tak to si dopadl ještě dobře, takový pavijáni maji přebytkem testosteronu rudou prdel
...viděls mě nahatýho???
PALOUS psal:Mám to f paži stejně tady žádný poliši v horách nejsoua sem pro aspoň budu vědět vod kud to hovado co mě předjelo je
U vás možná ne.Ale přijeď do trutnova.Tady je jich jak hoven.Sotva vyjedu už tě staví.Už mě nabaví si furt oblíkat rukavice a helmu a zas to svlíkat.Ale jedeš někde dál a nenarazím ani na jednoho.Ale tady u nás se snima roztrch pytel.Asi jim něco slíbyly.
Stránky: 1