Nejsi přihlášen
Neserte mě!!!!!!
Furt chodím na akce aj na moto s tím přiblblým trikem s číslem B12tak prostě chci navrhnout když už žádný pičo trika nejsou aby je dobrovolně rozdali ty co je maj ale bandasku už neekuwa to vám není zle z toho že máte na nějaký jebce triko bandit pičo?mě z vás zle teda jetak to koukejte dobrovolně rozeslat a pocho že já chci tři páč sem špínaa udělejte si kolekci na ty vaše podělaný jebky jinou!!!kapišto?
Jebat motorky :-)
Re: Neserte mě!!!!!!
Marián psal:jo poslete mu tricka,cim vic tim lip,pac chce kupovat nakeho teho burgmana ci co,tak at ma s cim votirat retez
ten bude jen na kochašku šmejdea ty táhni sochatBandasku nedám bo by mě můj kámo z pakistánu a ten z united states of benátky umlátil
Palous, tak do takových rukou své "emko" nedám!!!!
Funguji teď ve Žďáře, ne v Peci. Psal mi o tom Bobule už sms, ale jedem na Kanalovou stoku dneska, jestli vyjde počásko. Nevalíte příští víkend do Olbramkostela na sraz?
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:Palous, tak do takových rukou své "emko" nedám!!!!
Funguji teď ve Žďáře, ne v Peci. Psal mi o tom Bobule už sms, ale jedem na Kanalovou stoku dneska, jestli vyjde počásko. Nevalíte příští víkend do Olbramkostela na sraz?
Ten názef tý stoky je vodrazujícípříští máme grilovačku v Kostelci n Orl.a si asi vodskočím na Kaťáci do Doudleb a tejden pak na slovač a pak někam a pak na dofču a pak zas někam a pak kuwa podzim,takže to mám nabytý a pak důchod
Na to má copyrajt Inkviz a jeho vjetnamský dodavatel silonových triček
Ovšem kdyby to někdo vyrobil na kvalitním matroši tak bych to taky nosíval
Sorry Inkviz,ale ten matroš je
Ovšem bylo to zjevně limitováno cenou
God Save The Queen!
no matroš muže bejt jakejkoli žejo.....ale cena jakákoli nemuže bejt,...já mam kámoše tady v čechách co by to sfouknul. Pošlete fotku toho starýho, napiš jka by se to mohlo upravit vzhledově, řekni jakou cenu bys do toho vrazil, teda i ostatní co by do toho šli, a nechalo by se to zmáknout
možná se vyjadřuju k něčemu,k čemu by sem měl vyjádřit spíš Inkviz,ale dle mě ten návrh trika byl jeho nápad a pokud chcete novou edici,nebo něco podobného,proč ne,ale proč kopírovat to co vymyslel někdo jiný.Pro mě to triko má kouzlo v tom,že jsem ho koupil na srazu,že to bylo dobře vymyšlený a mělo to úspěch,že mi ho prodal vjetnamec s bradkou,prostě to patří k banditsrazu,k těmto stránkám.Jakmile se to začne kopírovat a dělat všade možně,rozesílat každýmu kdo si napíše,je po kouzlu.Jak říkám,nemám nic proti vlastním návrhům,ale bandit pičo triko je dle mě jen jedno a to si kůpím jen u Inkvize na sraze
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:možná se vyjadřuju k něčemu,k čemu by sem měl vyjádřit spíš Inkviz,ale dle mě ten návrh trika byl jeho nápad a pokud chcete novou edici,nebo něco podobného,proč ne,ale proč kopírovat to co vymyslel někdo jiný.Pro mě to triko má kouzlo v tom,že jsem ho koupil na srazu,že to bylo dobře vymyšlený a mělo to úspěch,že mi ho prodal vjetnamec s bradkou,prostě to patří k banditsrazu,k těmto stránkám.Jakmile se to začne kopírovat a dělat všade možně,rozesílat každýmu kdo si napíše,je po kouzlu.Jak říkám,nemám nic proti vlastním návrhům,ale bandit pičo triko je dle mě jen jedno a to si kůpím jen u Inkvize na sraze
amen
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kelly, vogo, ses socka nebo co? Jen o dve az tri kila? Neni to malo? Co takhle zadat to treba rovnou firme Nike a pak si muzeme kazdej koupit to triko za 3 litry (pro socky za dva osm).
Nam ted kamos, kterej facha v reklamce, udelal trika na ten marmeladovej koncert. Material vynikajici a potisk jeste lepsi. A to vse bratru za 60 Kc/ks. Nejspis to delal asi po nocich nacerno, ale stojito fakt za to
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
čoveče u dobrýho matroše a potisku bych dal klidně litr
Třeba obnošený trika po Pitrmanovi co mu nejsou v Charlotte dost dobrý nosím pořád bez stráty desíky či barvy,o tom že by se loupal potisk ani neuvažuji
God Save The Queen!
Loser psal:Kelly, vogo, ses socka nebo co? Jen o dve az tri kila? Neni to malo? Co takhle zadat to treba rovnou firme Nike a pak si muzeme kazdej koupit to triko za 3 litry (pro socky za dva osm).
Nam ted kamos, kterej facha v reklamce, udelal trika na ten marmeladovej koncert. Material vynikajici a potisk jeste lepsi. A to vse bratru za 60 Kc/ks. Nejspis to delal asi po nocich nacerno, ale stojito fakt za to
Tak za 60 i s potiskem ani Na to jsem krátkej. ted si děláme soukromě 35 triček. Kvalitní tričko slímečkem a potisk jak na prsou tak na zádek cca do 250 kč Ale záleží na technologii tisku. 60kč dáme jen za čistý triko asi si na toho tvýho kámoše vemu kontakt
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
inkvizitorr (Administrator) 18.06.2007 09:54:43 Offline |
Kelly01 psal:Na to má copyrajt Inkviz a jeho vjetnamský dodavatel silonových triček
Ovšem kdyby to někdo vyrobil na kvalitním matroši tak bych to taky nosíval
Sorry Inkviz,ale ten matroš je
Ovšem bylo to zjevně limitováno cenou
na mě si nestěžuj, úplně první trika co sme dělali byly vyšívaný a na kvalitním materiálu, ale pak přišel haviřovský vjetnamec a že prej si na vás moravcích akorát mastíme kapsu a přišel se svou lidl variantou...
co se týče reedice pičotriček, musim se poradit s radou starších, nicméně asi k ní dojde. otázkou je akorát kdy
doba je temná...
Kelly01 psal:Třeba obnošený trika po Pitrmanovi co mu nejsou v Charlotte dost dobrý nosím pořád bez stráty desíky či barvy,o tom že by se loupal potisk ani neuvažuji
...no tak to seš teda bláááááázen, páč ty trika z ameriky jsou gramáž nízká, průhledný
...taky se tomu divil když jsem s ním o tom mluvil, že tady v evropě koupíš líp
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS psal:Kopie nechci chci origo vod tej fousatej větnamky ale nejsou notak se woe Druide snažje sucho a bude bídamotorku mám celou vopíčovanou a hadr jako nej piča na sebe žádnej
...hadr na sebe nemáš páč seš furt bandittele
Mour psal:PALOUS psal:Kopie nechci chci origo vod tej fousatej větnamky ale nejsou notak se woe Druide snažje sucho a bude bídamotorku mám celou vopíčovanou a hadr jako nej piča na sebe žádnej
Ty seš jeden z těch co sem napad tak neser
PALOUS psal:Mour psal:PALOUS psal:Kopie nechci chci origo vod tej fousatej větnamky ale nejsou notak se woe Druide snažje sucho a bude bídamotorku mám celou vopíčovanou a hadr jako nej piča na sebe žádnej
Ty seš jeden z těch co sem napad tak neser
....a to si představ, že to památné triko má aji malá Alinka
Mour psal:PALOUS psal:Mour psal:
...hadr na sebe nemáš páč seš furt banditteleTy seš jeden z těch co sem napad tak neser
....a to si představ, že to památné triko má aji malá Alinka
Tej ho přeju páč ta jediná chudinka malá si ho zasloužíta má rodiče když ji aj bandasku prodaj
Kelly01 psal:čoveče u dobrýho matroše a potisku bych dal klidně litr
Třeba obnošený trika po Pitrmanovi co mu nejsou v Charlotte dost dobrý nosím pořád bez stráty desíky či barvy,o tom že by se loupal potisk ani neuvažuji
Souhlasím s Kelly. Kdyby bylo kvalitne vyšité na kvalitním materiálu a bylo od vjetnamce (protože pouze vetnamec prodává originály), tak byl klidně dal litr. Sem sice socka, ale utrhnu si od huby, baych ho měl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jerry psal:A já by sem chtěl udělat pěkné Bandit dederonové košile prosím.
...pičo, to by sme krásně smrděli, aš by sme se po celym dnu slíkli s kombinés a pod ní měli dederónovou košilku...huááá, to by byl sajgon ...f tom případě chcu i dederónový spotky a slipy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS psal:Jste zlatýale už mě sím nic neposílejte bo už jich mám vosumnevím ani co s tím teď budu dělatsem na vás ani moc nespoléhal ale je vidět že máte se mnou soucittak ještě jednou ď
vidíš jak tě maj všichni rádi jó
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1