Nejsi přihlášen
Re: číslo barvy
cmolda psal:zdar,nevíte někdo jaký je číslo origo barvy na B6 r.v. 2000-modrá metla.Chci ti nechat stříknout a trefit stejnej odstín.Díky
No to sice nevím ale někdo z kluků se tím i přímo zabývá,bude to v nějaký dřívější diskuzi,stejně ale budeš muset nechat míchnout,odstín podle toho jak je to teď,uršitě to trochu vyšislo.
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
cmoldovi: zdar, PROSÍM TĚ, to víš, že víme (snad)
...to je širokej pojem šéfe, světlou nebo tmavou? alespoň vobrázek
...jináč, vyšisovanýho nic mít nebudeš, neboj, to bejvávalo
ps: a co jinak, ty tajemnej?
eremimu a maňasovi: dík woové, copak se člověk může někde zašít
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
to osiris:
ajaj,to jsem teda nějak netušil že těch modrejch je víc.jestli se mi to povede zkusím připojit fotku ještě nebourané suzanky..z té snad poznáš jaká modrá to je(samozřejmě že ta nejhezčí :o))....
Jinak forum jsem procházel někdy minulý týden,barva se tu řešila,ale konkrétního čísla barvy jsem is nějak nevšimnul..a docela nerad bych to frknul do lakovny a měl pak strakatýho banďoura
...no koukam, ze jsi si vzal svoje "tajemno" k srdci (vidis kovale jak na ne, jo?) a uz ti chybi jenom vek - ten stihnes dopsat driv nez sam od sebe zmensis obrazek a ja ti hned po tom napisu co by to asi tak mohlo bejt za kod barvy ;)
...ne ze mne udas za vydirani :o)))
ps: jinak je fajn, ze mi duverujes na dalku bez vzorniku vic nez lakyrnikovi na miste - kdyz ti to ja spatne reknu, tak se te pak lakos zepta co po nem vlastne chces, kdyz ta barva bude jina
to Osiris:
tajemno jsem si k srdci nijak nevzal,na starejch webovkách jsem poctivě vyplněno měl..a teď drobet nestíhám.tak jsem to holt nechal vyhnit a tohle byl tak malinko impuls..přiznávááám.Jinak ten zbytek je spíše neznalostí webu..když vyplním datum narození,tak bych čekal že věk bude jasnej.Co se týká obrázku,tak z 50Kb fotky složené ze čtverečků by se ti ta barva mohla odhadovat dooost blbě.
Co se týká důvěry,tak neboj že bych to nechal stříknout aniž bych to porovnal ze vzorníkem..číslo je číslo a víc hlav víc ví.
...z takovyho nakyho standartu 800x600 poznam uplne stejne (tzn. uplne stejny hovno, jako z plakatu, kdyz se to tak vezme), a kdyby mi to bylo malo, tak mam funkcni emajl
...jestli chces poslu ti na to malickej a jednoduchej programek
ps: tipuju Y7H
Stránky: 1