Nejsi přihlášen
Plast ke světlu...
Už asi týden chodím domu kolem B6. Celkem pěkná na pohled (bez bližšího zkoumání). No ale včera to tu trochu foukalo (+pršelo, byl příliv a bylo vydaný varování, že můžou být lokální záplavy, ale to není podstatný).
Podstatný je, že když jsem šel ráno do práce, tak ta motorka ležela na zemi jak jí vítr porazil...
No a dnes se vracím z práce a koukám jak se kluk snaží jí postavit na centrál. Sílu asi má, ale technika mu chybí. Prostě se snažil jí hodit na central jen za řídítka.
Tak jsem prvně v životě někomu poradil s motorkou.
Ale abych se dostal k tomu co chci... Neválí se někomu doma plast číslo 16? Moure?
Neváli se někomu doma díl číslo 16?
BTW. Ono je to utržený akorát v těch místech, kde je k sobě přišroubovanej ten plast a brzdové světlo. Nešlo by to spojit nějakým lepidlem? Světlo jinak vypadá v pořádku. Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 26.01.2016 22:37:12 Offline |
Re: Plast ke světlu...
Ondráš psal:Už asi týden chodím domu kolem B6. Celkem pěkná na pohled (bez bližšího zkoumání). No ale včera to tu trochu foukalo (+pršelo, byl příliv a bylo vydaný varování, že můžou být lokální záplavy, ale to není podstatný).
Podstatný je, že když jsem šel ráno do práce, tak ta motorka ležela na zemi jak jí vítr porazil...
No a dnes se vracím z práce a koukám jak se kluk snaží jí postavit na centrál. Sílu asi má, ale technika mu chybí. Prostě se snažil jí hodit na central jen za řídítka.
Tak jsem prvně v životě někomu poradil s motorkou.
Ale abych se dostal k tomu co chci... Neválí se někomu doma plast číslo 16? Moure?
Neváli se někomu doma díl číslo 16?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _93613.jpg
BTW. Ono je to utržený akorát v těch místech, kde je k sobě přišroubovanej ten plast a brzdové světlo. Nešlo by to spojit nějakým lepidlem? Světlo jinak vypadá v pořádku. Díky.
tenhle Mourův plast už zdobí mýho Kulta
...relativní kochač...
No tady by to šlo svařit,ale tam už to nikdo umět nebude Kde že to vlastně seš? V Anglii? Už se ten vostrov začal asi potápět pod náporem čmoudů a další v Calais čekají na svůj truck,co jim poslouží jako bus
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 psal:tenhle Mourův plast už zdobí mýho Kulta
Upřímně... Napadlo že bys to mohl mít, ale říkal jsem si co kdyby...
VikecB12 psal:No tady by to šlo svařit,ale tam už to nikdo umět nebude Kde že to vlastně seš? V Anglii? Už se ten vostrov začal asi potápět pod náporem čmoudů a další v Calais čekají na svůj truck,co jim poslouží jako bus
Jsem v Corku (jihozápad Irské republiky) a ani když jsem ještě byl v Belfastu, tak jsem nezažil, že by se tam někdo takový potuloval. Bezďáci byli, ale byli to místňáci. Asi i čmoudi ví co je to IRA.
Když by čmoudi chtěli sem, tak by se museli vypořádat nejdřív s IRA a hned potom s Polákama. Pomalu jsem si zvyknul že všechny názvy jsou tu dvojjazyčně (Irština + Angličtina), ale bojim se, že brzo budou i v Polštině. Na úřadech je normální že tam vedle formuláře v angličtině najdeš formulář v Polštině. V rádiu jdou celkem běžně polské reklamy... A samozřejmě že všichni co mluví alespoň trochu slovanským jazykem jsou považováni za Poláky.
A pak je tu par dalších věcí, ale jsme v technické...
Nešlo by to třeba slepit nějakým dvousložkovým lepidlem? S tím svářením plastu si tu fakt nejsem moc jistej (ikdyž by se tu snad něco našlo)... Ty řemeslníci tu jsou bída.
Banditatom (Člen) 27.01.2016 08:11:52 Offline |
Mour psal:...děkuji svým pravidelným odběratelům, že sem nemusel do garáže ...Díky
Vsak mas jeste jeden ten plast ne???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:No ale platy tam sou trochu jinačí,tak šupšup pro novej za pár "kaček"
Oni se tu taky nemaj kdo vi jak dobre (na delsi povidani, peceni holubi do huby fakt ne a u cizincu tuplem) a dat za takovej kus plastu 80-90 eur jim taky prijde divny.
2 Kelly: Svetove myslim... Tohle by me sralo po celem svete.
Ale utikame od tematu... Vite nekdo alespon co je to za material, zkusil bych mu poradit nejaky lepidlo. Dik.
Ondráš psal:VikecB12 psal:No ale platy tam sou trochu jinačí,tak šupšup pro novej za pár "kaček"
Oni se tu taky nemaj kdo vi jak dobre (na delsi povidani, peceni holubi do huby fakt ne a u cizincu tuplem) a dat za takovej kus plastu 80-90 eur jim taky prijde divny.
2 Kelly: Svetove myslim... Tohle by me sralo po celem svete.
Ale utikame od tematu... Vite nekdo alespon co je to za material, zkusil bych mu poradit nejaky lepidlo. Dik.
Ale vono to stojí 30 To má dvoje cigára a čtyři piva
slepit vteřiňákem, jen aby to drželo pohromadě, pak zezadu na prasklinu naskládat jednotlivý "drátky" ze sešívačky a pájkou na každej jednotlivej přitlačit aby se vohřál a zajel do toho plastu. Drží jak nový a když to nejprve šikovně slepí, tak skoro nebude poznat, že bylo něco prasklý. Cena 1£. +-hodina práce, když si s tím bude hrát.
Kelly01 psal:Prosím tě, ne plechovým, vy multikulti jste všeho schopní
Zrovna jsem se na to chtel zeptat. Bal jsem se aby to nebyl hlinikovej nebo nedej boze nejakej duralovej.
Dik. Az budes zase pocitat mas za to jedno prevadeni zlomku na spolecny jmenovatel zdarma.
Tom jr. psal:slepit vteřiňákem, jen aby to drželo pohromadě, pak zezadu na prasklinu naskládat jednotlivý "drátky" ze sešívačky a pájkou na každej jednotlivej přitlačit aby se vohřál a zajel do toho plastu. Drží jak nový a když to nejprve šikovně slepí, tak skoro nebude poznat, že bylo něco prasklý. Cena 1£. +-hodina práce, když si s tím bude hrát.
Bojim se, ze to asi nepujde, kdyz ani nebyl schopnej tu motorku postavit na central.
Ondráš psal:Kde si to videl za 30?
Jo nemeckej ebay... (Na nemeckej jsem nekoukal, pac nemecky neumim)
A jestli myslis tohle:
http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GSF-600N- … M#shpCntId
Ja teda nemecky neumim, ale prijde mi ze to posila po Evrope mimo vyjmenovanych zemi. A mezi nima je i Irsko. Nebo ne?:help
Tady je to psaný jako pozice 12 a cena 36evropskejch.
http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M … 600&Y=(E2) 1998&L=SU4_-3426&O=FRAME COVER (GSF600S US T UT V UV)&F=SU4_-2027311&L2=SU4_-2027311
54,70 ecek i s tou nejlevnejsi dopravou... To je lepsi nez co jsem kde nasel a tuhle stranku jsem neznal. Dik.
Tohle mu dam. Pokud se to nekomu nevali doma, tak je to asi nejlevnejsi reseni pokud to teda nebude chtit lepit.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2016 13:07:33 Offline |
Je to normalka ABS plast..kdyby jsi potreboval kousek plastu na zavareno tak mu vorez predni blatnik na jezci tvar a mas materialu na svareni dost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš psal:54,70 ecek i s tou nejlevnejsi dopravou... To je lepsi nez co jsem kde nasel a tuhle stranku jsem neznal. Dik.
Tohle mu dam. Pokud se to nekomu nevali doma, tak je to asi nejlevnejsi reseni pokud to teda nebude chtit lepit.
..... Balík 300 g Čeká Pošta do Irska standart 388,- Kč
Stránky: 1