Nejsi přihlášen
Re: Galvanizace
gerrik psal:Chlapi, koupil jsem novy blatniky na felcku, jsou v kataforeze. Premyslim ze bych si blatniky nechal galvanicky pozinkovat a nechal byt? Mam stribrnou metlu. Je to picovina? Nebo klasicky nastrikat a zespoda osetrit?
...1- z venčí dle vkusu,zevnitř bych každopádně ošetřit
...2- viděl jsem i párkrát plastový podběh v blatníku /doplněk/-to by se nabízelo pozink z obou stran
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
Novy blatniky ti shnijou za rok. S těma plastovyma podbehama za dva. Pak nezbývá než znovu sundat, prebrousit a natrit. Ja jebu vzhled, takže to dělám stetkou. Ty plasty si tam ale dej, chrani to i prahy.... Na zinek bych se vysral...
jestli máš panče (druhovýroba) tak si je prvně spasuj a pak teprv nějak konzervuj...
bo ty panče nesedí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
hans psal:Novy blatniky ti shnijou za rok. S těma plastovyma podbehama za dva. Pak nezbývá než znovu sundat, prebrousit a natrit. Ja jebu vzhled, takže to dělám stetkou. Ty plasty si tam ale dej, chrani to i prahy.... Na zinek bych se vysral...
Já bych řek, že těma plastama to akorát urychlíš, protože se za tim akorát drží bordel, sůl, nemůžeš to pořádně vystříkat při mytí,...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
v žádným případě. Mám je tam a je to paráda, bo se ti nic nedostane pod blatníky, takže ti např. nehnijou zevnitř na vrchní straně (myslím tam, kde máš celou zimu kouli z bahna a soli ) a taky to necáká na čelní a zadní stranu prahů, který v těch místech většinou úplně uhnijou....
Ovšem blatníky z druhovýroby ti do roka shnijou zvenku....
Tie plasty su parada. V podstate neriesis ani ziaden asfalt alebo body atd.
Nove auta su ledva v zakladovke a malo ktore navoskovane.
Ak namontujes plastove podblatniky dopredu nemusis ani lepit blatnik.
Staci len na miesto kde sa skrutkuje naniest vosk do dutin a nato priskrutkovat.
Vydrzi ovela dlhsie.
Vskusane v dobe davno minulej.
Cena jedneho dopredu je cca 8euro.
To je skoro lacnejsie ako gumoasfalt .
Ako na baltnik patlat gumoasfalt by som lakosa poprosil aby nalakoval aj vnutorne falce.
To ochrani trosku viac.
Ale aftermarket fakt hrdzavie uz vo fabrike pod lisom.
Stránky: 1