Nejsi přihlášen
Re: Prší...
ted sem prijel ,ale musim rict ze je to krasna zmena jet zase predpisove,nepredjizdet ,najizdet do zatacek bezpecnou rychlosti ,drzet si odstup od vozidel ... a hlavne sem zjistil ,ze to krasne smejva ty jebky mouchy z plexa a ja zase vidim ... proste zajimava zmena
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Mour:
..kolmo jezdit jsem nikdy nepřestal..ale s tou jízdou do
hospy je to naprd..
..co já vím,tak jsou tady už tři borci s flastrem,bo na kole nafoukali..a můžeš hádat za kolik to měli..
Filo:
..koze chybí sem tam nějaké ovládací a kontrolní prvky..
..sem tam má bouli a rura wydechowa je posmrti..
..lehký kreš..nic hrozného..
..ale kuááááá nasere to..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
..ze zadu do mě ťuklo auto(jak kráva)..vystoupil jsem z motorky(něco kolem stovky)..nikde žádná modřina,škrábanec,jen prdnul ten klíček..podle policie jsem se zařadil před vozidlo na vzdálenost menší než je vzdálenost zábrzdná..takže to mám na triku..motorka se dá někdy dohromady..
Plechový dědku:
..na kole jsem jezdil po 16-i dnech..ortézu jsem ani neměl..jen takové popruhy přes ramena a záda..(vypadá to jak sportovní laibík bez těch předních pytlů,co se do nich dávají kozy)
..a jinak jsem na dovolené,bo za desítku nemocenské na měsíc,když žiješ sám,nelze vyžít
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
..na kole jsem jezdil po 16-i dnech..ortézu jsem ani neměl..jen takové popruhy přes ramena a záda..(vypadá to jak sportovní laibík bez těch předních pytlů,co se do nich dávají kozy)
Jsem ti mohl pučit svoje, aspoň bys šetřil naše zdravotnictví
Stránky: 1