Nejsi přihlášen
Řetězovka pičo
Předem se omluvuju za blbej dotaz, ale klidně to napíšu, když to tady vod toho je himl Poraďte mi jakej typ řetězovky mám koupit na B6. Chci, aby to byly X-kroužky a čézeťáckej řetěz, ale jak mám najít správný označení, když je tam toho čtyři prdele Sem absolutní lama, takže předem děkuju za rady, dík. Bandit
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Řetězovka pičo
Karlos psal:Předem se omluvuju za blbej dotaz, ale klidně to napíšu, když to tady vod toho je himl Poraďte mi jakej typ řetězovky mám koupit na B6. Chci, aby to byly X-kroužky a čézeťáckej řetěz, ale jak mám najít správný označení, když je tam toho čtyři prdele Sem absolutní lama, takže předem děkuju za rady, dík. Bandit
tady máš odkaz: http://www.motoretezy.cz/
pak zadat rozšířené hledání, vybereš výrobce řetězu, typ moto a rok a jeto
GSX 1400 K7
Karlos psal:signalCZ psal:a na kolik to tak vyjde? řetěz + kolečka?
Kuhva, sem to odklep aniž bych něco napsal. No mrkni na ten odkaz jak sem někdo psal, já si objednal od ČZ a celá sada vyjde na necelý 3 litry. Od DID to je kolem 3500 nebo tak nějak.
Editoval osiris (18.06.2007 23:31:51)
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Newada psal:Takhle je to komplet:
Řet. sada ČZ X SUZUKI GSF 600 S Bandit rok 00-04, typ řetězu ČZ 530 SDZ počet článků 112, kolečko 513 počet zubů 15, rozeta 829 počet zubů 47
si spal v knihovně né
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1