Nejsi přihlášen
Vyfuk dominator
Ahoj prosim co myslite na toto : http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 86054.html
Pokud to tu bylo tak pardon ale nenasel jsem to. Cena je dobra ale zkusenost?
Děkuju
Re: Vyfuk dominator
FM psal:Ahoj prosim co myslite na toto : http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 86054.html
Pokud to tu bylo tak pardon ale nenasel jsem to. Cena je dobra ale zkusenost?
Děkuju
su na to taky zvedavej cena je ale nějak moc nízkáá
Honzik8719 (Člen) 10.04.2013 20:59:17 Offline |
nízká cena je kuli tomu že to nemá homologaci...Hood dělá oválný laufy tušim od 2800kč...ale lauf bez éčka bych ani jako student nechtěl
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:nízká cena je kuli tomu že to nemá homologaci...Hood dělá oválný laufy tušim od 2800kč...ale lauf bez éčka bych ani jako student nechtěl
já tam taky nemám éčko a ve stresu z teho nejsu
...spracování vypadá dobrý, cena příznivá, díra na dusítko ve vývodu je, éčko vysmahne gdejakej gravírník, já bych se toho nebál...a esi se bojíš toho, aby ti to třeba "nepotpálilo ventil", tag toho se vopravdu neboj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hood jsem mel a nic moc vratil jsem origo , ale zas premyslim nad zmenou.
Nahomologaci kaslu Za hranice nejezdim. Na ty moje 3 tisice rocne by stacil.
Tak nevim zda to risknout. Creptus je o 1100 drazsi a termin v nedohlednu tady prej do 14 dni a cena komplet 3500kc
Filous psal:...spracování vypadá dobrý, cena příznivá, díra na dusítko ve vývodu je, éčko vysmahne gdejakej gravírník, já bych se toho nebál...a esi se bojíš toho, aby ti to třeba "nepotpálilo ventil", tag toho se vopravdu neboj
Asi blba otazka ale zeptam se: co je dusitko? A ventil podpalit to snad nejde ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2013 21:20:07 Offline |
FM psal:Filous psal:...spracování vypadá dobrý, cena příznivá, díra na dusítko ve vývodu je, éčko vysmahne gdejakej gravírník, já bych se toho nebál...a esi se bojíš toho, aby ti to třeba "nepotpálilo ventil", tag toho se vopravdu neboj
Asi blba otazka ale zeptam se: co je dusitko? A ventil podpalit to snad nejde ne?
nebo taky DB killer prostě tlumivka aby to nědělalo takovej kravál což je treba u homo fucku nutnost pro splnění toho Ečka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 10.04.2013 21:22:47 Offline |
FM psal:Filous psal:...spracování vypadá dobrý, cena příznivá, díra na dusítko ve vývodu je, éčko vysmahne gdejakej gravírník, já bych se toho nebál...a esi se bojíš toho, aby ti to třeba "nepotpálilo ventil", tag toho se vopravdu neboj
a k tomu podpálenýmu ventilu..jistě,že by to v extrému šlo..protože nasazením laďáku ochudíš směs a záleží ještě taky na délce vejfuku,ale taky vzduchovim filtru atd...je to EXTRÉM ,ale i to by se mohlo stát.v praxi jsem o tom nikdy neslyšel.
K.a.s.y.m. psal:FM psal:Filous psal:...spracování vypadá dobrý, cena příznivá, díra na dusítko ve vývodu je, éčko vysmahne gdejakej gravírník, já bych se toho nebál...a esi se bojíš toho, aby ti to třeba "nepotpálilo ventil", tag toho se vopravdu neboj
a k tomu podpálenýmu ventilu..jistě,že by to v extrému šlo..protože nasazením laďáku ochudíš směs a záleží ještě taky na délce vejfuku,ale taky vzduchovim filtru atd...je to EXTRÉM ,ale i to by se mohlo stát.v praxi jsem o tom nikdy neslyšel.
...no já bych to nezlechčoval, na motorkářích řikali.....................
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2013 06:57:55 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:FM psal:
Asi blba otazka ale zeptam se: co je dusitko? A ventil podpalit to snad nejde ne?a k tomu podpálenýmu ventilu..jistě,že by to v extrému šlo..protože nasazením laďáku ochudíš směs a záleží ještě taky na délce vejfuku,ale taky vzduchovim filtru atd...je to EXTRÉM ,ale i to by se mohlo stát.v praxi jsem o tom nikdy neslyšel.
...no já bych to nezlechčoval, na motorkářích řikali.....................
to je presne te duvod proc ta nelezu
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2013 20:33:21 Offline |
FM psal:Neco takoveho jsem cekal
svod je dvoupláštovej..takže reálná oprava je blbost prostě sežeň jiný..klidně z B6 nebo B12 jsou stejný.
Banditatom (Člen) 11.04.2013 20:48:21 Offline |
K.a.s.y.m. psal:FM psal:Neco takoveho jsem cekal
svod je dvoupláštovej..takže reálná oprava je blbost prostě sežeň jiný..klidně z B6 nebo B12 jsou stejný.
Nemaj becka jednoplastove svody?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 11.04.2013 20:57:27 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:FM psal:Neco takoveho jsem cekal
Nemaj becka jednoplastove svody?
Nemaj
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2013 06:50:49 Offline |
Kožak psal:Filous psal:...dá...zahodit a koupit jiný
všechno de když se chce
v patricne vybaveny zamecnicky dilne jiste ale to musi bejt tvoje pokud to budes nekomu platit tak se to nevyplati.
FM psal:Kdyz uz jsem u toho vyfuku, lze neco udelat s timto?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _image.jpg
Dik
mám v garáži podobně pomačkany svody jen na druhé straně :D tak pokud chces mužeš si je vzít a troška izolačky a spojíš je a sou fešný :D
ne bez prdele kup nové [jeté]
VikecB12 psal:FM psal:Zeptam se jeste vyfuk tlumic a svod z 650 2009 je stejnej? Dik
Není,to už je vodník a je to fšecko jinak. Vzducháč končil někdy 2005.
Končily 2006 aspoň u 650
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2014 18:48:06 Offline |
Pěkná práce
Fakt pekny, kde ti to delali, kdyby bylo nekdy potreba at mame kontakt
Dělalito tady : www.creptus.cz
Akorát jsem blbej protože tam svody i leší tak jsem si to měl nechat vyleštit..
Jinak je to fakt super práce, vytáhl i spodek a druhou malou prohlubeň aniž bych mu to řikal.
Kreptus je dobrej,dělá hezkou prácu,ale nedokáže fungovat jako normální obchodník,protože totálně sere na komunikaci se zákazníkem,miliony výmluv,termíny komplet v piči(na nezisvod sem čekal snad pul roku na stejně se nedočkal),a to si myslím že ho časem dovede tam,kam ani slunce nesvítí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
FM psal:Tak je to tady mám ladák scorpion+KN vzuchový filtr a jede to na
Start normální ale do 4 tisíc to škube a nechce jet. nad 4tisíce jede normálně, i na volnoběh to přidává bez kuckání... Poradíte co stím??
dej pryc KN
Vzdy muze byt hur :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2014 10:49:13 Offline |
FM psal:Tak je to tady mám ladák scorpion+KN vzuchový filtr a jede to na
Start normální ale do 4 tisíc to škube a nechce jet. nad 4tisíce jede normálně, i na volnoběh to přidává bez kuckání... Poradíte co stím??
potoč šroubkama na bohatost.otoč o půl otáčky a projed..když se to nezlepší tak znova o půl a pořád dokola pokud to nebude dobrý.já jsem takhle přídával 1,5 otáčky než se to srovnalo.
...pánové, vobávam se že ladit bohatost pouze s bohatostnim šroubem mu problém nevyřeší ...esi to bude chtít dát do kupy, nezbyde mu neš přetryskovat a jinou jehlu, aby to bylo bohatčí f celym rozsahu a ne enem lechce nat volnoběhem...f poctatě to znamená nainstalovat DynoJet...jednodušší je vosadit to normálnim filtrem, bo s KNkem a Dyno sadou bude jezdit tag za 9-10 litrů a s klokanama si na B6 stejně nepomůže...ale záleží na každym soudruhoj
Tak jste mě moc nepotěšily. koníky nehledám, pokud to nepude když přidám bohatost tak tam vrátim normální filtr. to jsem netušil že to bude takovej problém. Myslel jsem že mu dopřeju s KN a zahodim rok starej filtr
Jinak ladák nevadí? ten už byl dražší ten bych nerad sundaval
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2014 18:25:34 Offline |
FM psal:Tak jsem dal novej normální filtr. Nastavil karbec na 2 otáčky a je to furt stejný
Přidal jsem na 2 a čtvrt, 2 a půl a stále stejné. V nízkejch okolo 3tis to škube. pak kolem 4 už bez problému tahá až do konce. Co stím?? Dík
i na vopravdu vohřátym motoru?pořád neni teplota na to aby se to fakt vohřálo.po dvou třech km na studenym motoru říct ,že je to na hovno je na prd..chce to fakt vohřát.
Jenom takovej dotaz. Jezdils na něm letos s puvodním uspořádáním,kdy to jelo dobře,nebo proběhla montáž v průběhu zimního spánku a teďka si to vytáhl,potahal někde kolem baráku a nechce se mu? Pokud druhá varianta,tak bych to napřed pořádně projel,natankoval čerstvej benzin a pak laboroval co dál,protože mě bandit taky fšelijak pokuckával najaře při prvním výjezdu,než se fšechno propálilo a provětralo. Předpokládám taky,že máš správně nasazený víko filtru,umí to taky nadělat neplechu,to stejný třeba skříplá některá hadica od nádrže...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Před zimou jsem jezdil v pohodě. přes zimu jsem lakoval předek,svody,olej,filtr,ladak,brzdy.
Ted jsem natankoval odkalil karbce a asi hodinu to běhalo takže vohřáty to snad bylo. Ale je pravda že jsem jezdil kolem dokola a furt ladil ale bez uspěchu..
Staruje a na místě jde za plynem suprově jen za jízdy je to děs..
co když to bude moc bohatý jak se to projeví?
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2014 18:53:47 Offline |
bohatost poznáš podle barvy svíček.
cihlově červené(jasné červená)-dobrá směs
bílá-chudá směs
černá-bohatá směs
...zkus mu dát tři otáčky na bohatosti, jeď se svíst aspoň 10km, fakt to chce po delší votstáfce protáhnout, jag píše Vikec a uvidíš...až budeš dojíždět ke garáži, tak za jízdy před dojezdem vypni motor a zkontroluj svíce...jít dál neš na 3,5 otáčky bohatostního šroubu je blbost...pokud todle nepomůže, karbce ven a celý komplet vyčistit...nejlíp v ultrazvukový pračce...
Tak jsem dal 3 otáčky a najel tak 25km. a je to furt stejný. třeba kolem 50km/h když to točí 3 tis otáček tak to jde jako na 3 válce a když prutce přidám tak to jede hned. Jinak 200km/h dal v pohodě.
Takže karbce ven? nemuže to být nečím jiným? ale proč když to na podzim jelo normálně.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 06:22:17 Offline |
Sam jsi rikal ze jsi to na podzim mel sazeny jinak..vrat tam vejfuk a uvidis.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 18:12:24 Offline |
To neni svickou..mas trabl v karbecu.zkontroluj jehlovi ventil na plovaku jestli neprotejka.a ostatni mas spis chudy zkus tam dat origo filtr.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 20:31:57 Offline |
FM psal:Vzducháč je tam normální z elitu. takže nejaké laborace cívka,kabel mam vypustit a vrhnout se na karbec.
co znamená normální z elitu?Máš tam Hiflo nebo jinej nebo origo.Na cívky a kabely zapomeň trabl je v karbecích
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2014 06:47:18 Offline |
FM psal:Takže to znamená že ten druhej je moc bohatej. tudíž by tam mohl téci benzín furt? jiná závada tam být nemuže než jehovej ventil? Dík
Hmm takze tam mas HiFlow takze bych doporucil koupit origo suzuki ten neni pro ridkej.
A k tem karbecum...jinej duvod me nenapada pokud na nem nemas o hodne vic povolenou bohatost na volnobeh.tak jako tak karbeci ven a vycistit a zkontrolovat.bud sam nebo to nekomu dej je to docela jebacka...hlavne je vyndat a nandat
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2014 10:07:47 Offline |
FM psal:Tak jsem sundal jen víčko plovákovky a ventil drží. Když zapnu benzín a zvednu ho tak se to zastaví.
Hladina je stejná jako u ostatních.
co dál? když je vyndám celé ven najdu tam jinou závadu? Děkuju
Docela by me zajimalo jak poznas ze tam mas stejnou hladinu mal jsi jehlovy ventilek venku?nebylo tam zadne smitko nebo tak neco.jen oddalujes nevyhnutelne.
Muzes to ted klidne zkusit jestli se to nezlepsilo pral bych ti to ale moc tomu neverim
Tak jsem !!!!!!
na druhém karburátoru když se vyndá tryska tak je nad ní takovaj malej kousek terej tam NEMÁM! Takže závadu bohatosti přisuzuju tomu??
stalo se to když jsem je poprvé čistil,a nevšiml jsem si tohože jsem to ztratil.
Takže první závada byla KN filtr a druhou sem si přivodil sám!!
Nemá te nekdo ten kousek??? PROSIM
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2014 14:30:20 Offline |
Tohle mit nikdo nebude..objednej a a dekuj si ze byla tva blbost tak levna
Tak sedlo mám. složeno projeto a v celku dobrý. Jen okolo 4-5tis otáček se tomu nechce. při přidávání se to zadusí a zakucká 3x a pak to nad 5tis. zas letí. když je to teplý tak to dělá nepatrně ale je tam díra.
Najeto takhle 30km.
Dnes ráno normálně start a po 3km na semaforu najednou už nemužu odpálit. Jelo to jako na 2 válce a maximálně 60. Přidat tomu skoro nešlo, musel jsem jen malinko držet plyn abych dojel. Na volnoběh to hned chcíplo a už jsem nenatočil. Za 3h to normálně chytlo a běžela na místě hezky cca 15minut a pak šlo přidat mín a mín a zas šla na a chcípla a nešla nastartovat.
Letošní jaro je prokletý
Napadá nekoho co to??? Dík
Tak jsem zas zaperlil. závada s chcípáním a přidáním byla ta nejednodušší.. chybel benál vybec mě nenapadlo že už by to chtělo natankovat až když mi došel v pátek v 22:00 na jižní spojce.
nicméně ten propad výkonu tam furt je od 4 do5tis při prudkém přidání když chci předjíždět. mám jěště přidat ze 3 otáček nebo vyndat celý karbce a nechat vyčistit? ale dělané byly před 6tis km.
dík a nezlob te se nad mojí blbostí
FM psal:Tak jsem vyndal karburátory a komplet rozebral. chtěl bych se zeptat zda je mám i odělovat od sebe nebo je nechat spojené?
A nevíte kam je dát na ultrazvuk v Praze?
Děkuju
...prosatana, jen je nerozděluj a nech celou bateriji pohromadě!!!
FM psal:Já si to myslel
A do toho ultrazvuku mám dát celý karbce a bokem trysky? a ještě něco?
Nerad bych tam dal něco co by se zničilo..
Děkuju
...narvi tam klidně fšecko najednou, jen rozmontovaný, nezničí se nic...jen to fšecko po vyndání z pračky pořádně vyfoukej vzduchem a nejlepčí je to hnet namontovat a natočit, aby se případný zbytky kapaliny hnet vymetli ven...jen né každej má pračku, kam se vede 32 cm
Tak pračku jsem sehnal a je větší než ta na obrázku
Koupim nové těsnění plovákovky a mám koupit i gumičky pod bohatostní šrouby? u jednoho šroubu chyběla podložka pružiny a dvě podložky byli pod gumičkama a ne na nich. Mohlo to mít na něco vliv?
Ty ceny těsnění a gumiček jsou
FM psal:Tak pračku jsem sehnal a je větší než ta na obrázku
Koupim nové těsnění plovákovky a mám koupit i gumičky pod bohatostní šrouby? u jednoho šroubu chyběla podložka pružiny a dvě podložky byli pod gumičkama a ne na nich. Mohlo to mít na něco vliv?
Ty ceny těsnění a gumiček jsou
...chybjející podloška a spřeházený podlošky s O krouškama maj vliv zásadní a řek bych, že je tvůj trabl vyřešenej ...vyser se na těsnění plovákofky, to vydrží vjek, ale ty O kroušky pot bohatostní šrouby kup určitě, po tom jag to bylo zbastlený budou vymačkaný a poničený...
Ahoj lidi, koukal jsem na toto tema a uz ma nejaky patek a potom se to zaclo vrhat jinym smerem uz. Jen dotaz ohledne Dominatoru. Nejezdite s nim nekdo nebo tak? Stoji to za to, anebo polozit spis vic penez na drevo a koupit neco jineho? Mam B6 1998 a ten origo zvuk( teda spis nezvuk ) me uz moc nebavi a chtel bych byt slysen
Co treba Sharon a podobne znacky?
Diky
Suzuki Bandit S 600, 1998
soteklukas (Člen) 09.03.2016 10:03:05 Offline |
Čest chlapci . Mám Bandita 650 K7 a strčil jsem na něj Dominator . Zvuk krásný a krásně hluboký . Ps: fotka mluví za vše
soteklukas (Člen) 13.03.2016 17:34:41 Offline |
Asi takhle :)
soteklukas (Člen) 13.03.2016 17:35:39 Offline |
Chlapi sorry blbne to a fotka nejde nahrát .
soteklukas (Člen) 14.03.2016 08:18:05 Offline |
soteklukas psal:
...čumim na tu fotku a koukam, že motorka pochází vod nás
soteklukas (Člen) 14.03.2016 18:54:21 Offline |
Možné to je
Teď už má holka necelých 22 000 a šlape jak hodinky
soteklukas (Člen) 15.03.2016 13:42:39 Offline |
Filous psal:soteklukas psal:Možné to je
Teď už má holka necelých 22 000 a šlape jak hodinky...tagže eště nejni zajetá...dělal sem na ní minimálně první dvje garančky ...tag ať slouží
Děnka jak pjerun Loni necelých 10 000 a letos to krapet omezíme,ale Alpy dáme znovu
Stránky: 1