Nejsi přihlášen
Re: "hack" stránek?
mr.BSE psal:Jsem jedinej kdo místo homepage vidí jakousi animaci?
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … -58-36.png
já taky
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
aspon sme zase kulturne vobohaceni ,
p.s.nemam je rad
A jak voni ví,že zrovna tady sme většinově protičmoudský,že se do nás serou? Je to náhoda,nebo to mají nějak vošéfovaný a chcou nás ničit cíleně jako třeba redakce nějakejch pojebanejch komixáků
Ještě tak,aby se někdo v žirovnici votpálil u baru Ikdyž to se nám vlastně stává naprosto pravidelně,že se někdo votpálí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ikdyž to se nám vlastně stává naprosto pravidelně,že se někdo votpálí
jo a některý sou vopravdický sebevražedný džihádysti bo svou aktivitou vodpálei i ostatní....akorát místo Aláhu agbar! řvou Dáme drink! nebo v tichosti smotnou brčko a pošlou ho mezi nevinný kolemjdoucí
![]() |
nicola.foxx (Člen) 18.03.2016 09:19:09 Offline |
S podivem koukám. Jak de vo obranu EU a migrantů tak jsou toho romány, ale když sem frknou na server novej soubor, tak jsou to dost strohé odpovědi.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Lihy psal:VikecB12 psal:Ikdyž to se nám vlastně stává naprosto pravidelně,že se někdo votpálí
jo a některý sou vopravdický sebevražedný džihádysti bo svou aktivitou vodpálei i ostatní....akorát místo Aláhu agbar! řvou Dáme drink!nebo v tichosti smotnou brčko a pošlou ho mezi nevinný kolemjdoucí
proti těmhle teroristickejm útokům se těžko hledá obrana
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nicola.foxx psal:S podivem koukám. Jak de vo obranu EU a migrantů tak jsou toho romány, ale když sem frknou na server novej soubor, tak jsou to dost strohé odpovědi.
Nejhorší v práci je bejt rozhádanej s kolegou..kor když jde vo "moderní dynamickou nadnárodní korporaci" třeba..
PURE NAKED BIKE!
Psal jsem Humlákoj, že jsou tu nějaký díry kudyma nám lezou na pičoweb myši a občas překoušou nějakej kabel, tak jestli by tam nemohl poštvat deratizátora. No a deratizátor s tím dělá psí kusy (nejspíš). Proto to chvíli jde a chvíli ne.
To je vše co vím. Snad alespoň po dokončení deratizace pošle nějaké zúčtování.
Asi myslel, že to udělá večer po práci když tu bude málo lidí, ale zřejmě mu nikdo neřekl, že tady je provoz 24x7.
Nemělo by se ztratit nic. Databáze je OK. Soubory (návody, fotky v diskuzi, výkresy) přístupné z webu budou snad taky všechny. Nějaké zhodnocení situace nám snad během víkendu pošle.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Banditatom (Člen) 18.03.2016 23:16:51 Offline |
Na mys jedine kocku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 19.03.2016 00:05:51 Offline |
VikecB12 psal:Kolega marokánec je přece naprosto rovnej
jako bumerang
na myšku jedině klikat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tady člověk fakt na sifini nenarazí.
Co jsem se koukal na nějaké podrobnosti k tomuhle "heku", tak by to měla bejt nějaká skupina z Indonésie. Tak až tam někdo budete mít cestu, tak to můžete vyřídit.
Humlák zatím nic.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy psal:VikecB12 psal:Ikdyž to se nám vlastně stává naprosto pravidelně,že se někdo votpálí
jo a některý sou vopravdický sebevražedný džihádysti bo svou aktivitou vodpálei i ostatní....akorát místo Aláhu agbar! řvou Dáme drink!nebo v tichosti smotnou brčko a pošlou ho mezi nevinný kolemjdoucí
ty voe já sem se tam myslim předloni tak wotpálil, že sem nebyl schopnej vstát vot stolu
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
....počkej až Tě uvidím....dáme drink woe
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Ondráš psal:čočkin psal:ty voe já sem se tam myslim předloni tak wotpálil, že sem nebyl schopnej vstát vot stolu
![]()
Ti to odpálilo nohy.
...tag to byla Borákova "beznohá", s tou mam vosobní zkušenost taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:čočkin psal:ty voe já sem se tam myslim předloni tak wotpálil, že sem nebyl schopnej vstát vot stolu
![]()
Ti to odpálilo nohy.
...tag to byla Borákova "beznohá", s tou mam vosobní zkušenost taky
No tak na tu akci si taky vzpomínám... ty vole a když už si ty nohy nahodil, překonal záludnej koberec s klikatym vzorem, tak tam byly schody a do toho Borák asi vyprávěl vtipy, akorát si zapomněl přepnout na lidskej jazyk
...ne úplně do rána, ale skoro, prej teda ...já si z toho pamatuju spíš to, že mi zmizel jazyk (fakt jsem po tom měl pocit, že prostě mám prázdnou hubu a hledal jsem ho prstama a tahal ven) a šlo to dost blbě
...jo a ještě že taky zmizely schody a já se kejval dole a přemejšlel jak po tom koberci vylezu nahoru, když schody nikde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.03.2016 20:46:32 Offline |
osiris psal:...ne úplně do rána, ale skoro, prej teda ...já si z toho pamatuju spíš to, že mi zmizel jazyk (fakt jsem po tom měl pocit, že prostě mám prázdnou hubu a hledal jsem ho prstama a tahal ven) a šlo to dost blbě
...jo a ještě že taky zmizely schody a já se kejval dole a přemejšlel jak po tom koberci vylezu nahoru, když schody nikde
nevypadal takle ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1