Nejsi přihlášen
roman pilz (Nový člen) 21.06.2007 19:12:39 Offline |
seřízení
Zdravim kolegáčkové.nevíte o někom na Liberecku kdo by mi dobře seřídil B12?Kromě Lindnera tam se mi to dávat nechce nejsem s ním moc za dobře.děkuji za tipy
Re: seřízení
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
roman pilz psal:Zdravim kolegáčkové.nevíte o někom na Liberecku kdo by mi dobře seřídil B12?Kromě Lindnera tam se mi to dávat nechce nejsem s ním moc za dobře.děkuji za tipy
Co je s tim Lindnerem? Uz sem slysel vic lidi na nej nadavat... ale nic konkretniho Byl sem tam na prvni garancce a docela v pohode, tak nevim jesi sem mel jen stesti a nebo sem moc hloupej na to, abych to prokouk
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
roman pilz (Nový člen) 23.06.2007 16:34:13 Offline |
Děkuji všem za tipy
roman pilz (Nový člen) 24.06.2007 09:55:07 Offline |
Měl jsem už před léty s tím arogantním pitomcem několik výstupů,ale to teprve začínal se svým fotříkem na Vrkoslavicích.Pak se od tatíka trhnul a udělal krám v Jablonci.My dva se prostě moc nemusíme.Snaží se každýmu narvat jen to nejdražší i když ví že by ůčel v pohodě splnila i střední třída.Pak jsem s ním měl konflikt kvůli dílům.Prodal mi jiný a když jsem mu je vracel tak mi řekl ať si je upravim a že tam půjdou,tak jsem to jak pitomec upravil a stejně to tam nepasovalo.vlastně pasovalo,ale nefungovalo.Tak jsem na něj vletěl a on mě skoro poslal někam.tak už jsme se skoro drželi pod krkem.Scéna jak prase,ale jeho ostuda.Každej s ním má svý skušenosti,ale je pravda že moc chváli na něj slyšet neni.Prostě přijít vědět přesně co chci koupit a rychle pryč.Má štěstí,že tady nemá v okolí konkurenci.
Stránky: 1