Nejsi přihlášen
Čím vyčistit lauf?
Zdar fšichni Díky za tip, čím vyčistit lauf. Zkoušel jsem pastu na Al, Tempo apod. a výsledek žádnej (viz vlevo na laufu, vpravo původní stav). Takhle jsem to dovez vod původního majitele.
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
Re: Čím vyčistit lauf?
No je to myslím elox a možná s tym nic nenaděláš Ještě je varianta ten elox obrousit celej pryč(dělal sem to jednou šmirglem pod vodu,hrubost třeba 300) a až seš fšude na hliniku,tak sem to přelejskl nějakou 1500kou a pak vyleštit do zrcadlova. Ale jeto pakárna na dlouhé zimní večery
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nebo to tím polít znova a důkladně
dá se to relativně rozleštit hadrákem a pastou, ale mrdačka s tím bude
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Honzik8719 (Člen) 11.04.2016 00:27:28 Offline |
jak píše Fijat hadrák a pasta a dlouhej večer
nebo si kup votevřenej lauf a máš to
...relativní kochač...
jestli to nepude ničim dolů, tak než bych se pustil do broušení zkusil bych ještě "kyselinu" co se používá na myčkách na čištění kol a podobnejch prasečin. Čistil jsem tim eloxovaný třmeny a krásně to ten elox "vybělí" a neni to ani tak šílená práce jako brousit ten elox pryč
Filous psal:...ten elox je zničenej vod ňáký chémije ...tagže jedině vobrousit a vyleštit...
jo je to polité... šak sem psal... polít ještě jednou a důkladně... a pak už na to jebat
__________________________________________________________________________________
Ahoj normálně látkový kotouč + pasta (nejdřív žlutá hrubší a potom bílá jemnější)
http://www.chromtechnik.cz/produkty/les … amp;Lang=1
takhle sem pojebal Gianelli na segrine MT...
rouno, pasta na nerez nádobí, podlíval sem to trochu tím chemickým sráčem a nakonec se mi to podařilo aby tam nebyly fleky a aniž bych musel brousit elox dolů
Tady je návod jak kvalitně vyleštit lauf
http://www.agresori.com/21735-extremni- … laufu.html
ale no jó..., tady jsme v technický, tak si dám ban a jdu chrápat
Lihy psal:Tady je návod jak kvalitně vyleštit lauf
...na jaký to čoveče chodíš stránky?
K.a.s.y.m. (Člen) 12.04.2016 07:35:25 Offline |
a já si vždycky myslel,že seriovej lauf se čistit nemusí protože leženim v regálu se neušpiní a cestou na STK na vozejku taky ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:a já si vždycky myslel,že seriovej lauf se čistit nemusí protože leženim v regálu se neušpiní a cestou na STK na vozejku taky ne
A to si přectaf,že sou jedinci,kerejm mašina dojede na STK i po svejch
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Dobrý , hnedkaj vozkoušim
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
...tam se rozhodně dívat nebudu...ty si starej kanálník a já uš mam pochroumaný zažívání
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Lihy psal:Tady je návod jak kvalitně vyleštit lauf
ale no jó..., tady jsme v technický, tak si dám ban a jdu chrápat...tam se rozhodně dívat nebudu...ty si starej kanálník a já uš mam pochroumaný zažívání
...já když vždycky vidím odkaz od lihyho, tak to ve mně evokuje pocity malýho smrada, kdy jsme za socíku museli sborově chodit k zubaři, s pobídkou soužky čelky: "2x za rok to vydržíte" ...jako "tenkrát", psychika vybičovaná k zbláznění, zabořím záda do opěradla, chodidla zapřu o zem, rukama stisknu pevně čalounění, pro jistotu se kousnu do jazyka a pak teprv kliknu ...s vědomím (na vlastní nebezpečí), že to zas bude kurva jízda
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 12.04.2016 19:56:52 Offline |
Jsem sracka po 10s jsem to z hruzou vypnul
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2016 20:46:25 Offline |
tak má to pěkně vymakaný ...křídlový matky, aby to moch sundavat, pěknej držáček, žádná fušeřina ... dobrá práce
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:...jako "tenkrát", psychika vybičovaná k zbláznění, zabořím záda do opěradla, chodidla zapřu o zem, rukama stisknu pevně čalounění, pro jistotu se kousnu do jazyka a pak teprv kliknu ...
...asi takovej pocit jako když vídíš, že ta sklenice od vokurek rupla?
Lihy psal:osiris psal:...jako "tenkrát", psychika vybičovaná k zbláznění, zabořím záda do opěradla, chodidla zapřu o zem, rukama stisknu pevně čalounění, pro jistotu se kousnu do jazyka a pak teprv kliknu ...
...ty vole, to si pravje pamatuju a us nigdy nic takovyho nechci videt a bojim se, ze todle bude neco podobnyho...tet si mi to pripomnel a me se vo tom bude zdat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 12.04.2016 22:33:13 Offline |
Filous psal:Lihy psal:osiris psal:...jako "tenkrát", psychika vybičovaná k zbláznění, zabořím záda do opěradla, chodidla zapřu o zem, rukama stisknu pevně čalounění, pro jistotu se kousnu do jazyka a pak teprv kliknu ...
...ty vole, to si pravje pamatuju a us nigdy nic takovyho nechci videt a bojim se, ze todle bude neco podobnyho...tet si mi to pripomnel a me se vo tom bude zdat
Jak si pak efektne vyndava ty strepy ...jako kouzelnik z klobouku
Lihy psal:osiris psal:...jako "tenkrát", psychika vybičovaná k zbláznění, zabořím záda do opěradla, chodidla zapřu o zem, rukama stisknu pevně čalounění, pro jistotu se kousnu do jazyka a pak teprv kliknu ...
...pičo ...a nedivim se že se filousoj vo tom zdá
...jo a nebo ta kellyho rozmrdaná kunda, jak tady kdysi pár lidí pohoršovala
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2016 12:03:14 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:a já si vždycky myslel,že seriovej lauf se čistit nemusí protože leženim v regálu se neušpiní a cestou na STK na vozejku taky ne
A to si přectaf,že sou jedinci,kerejm mašina dojede na STK i po svejch
nekecej....to je nějaký scifi ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 13.04.2016 12:07:03 Offline |
no to byla snad lepší perla jak tohle
hlemejzd999 (Člen) 14.04.2016 20:49:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no to byla snad lepší perla jak tohle
asi speciálně založenej web , nejlepší sou ty reakce lidí, když to rupne a pak taky ty nákresy , když jsme v technický
http://1man1jar.org/
Stránky: 1