Nejsi přihlášen
Re: Zima se blíží a nebude li sníh...
Petr J. psal:...Filipe, mám poslední zásadní část....ještě jednu drobnost a dovezu...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_2249.jpg
...sem zvjedavej, jag to tam na to lešení napasuju, bo mi příde, že todle má lešení svoje ...každopádně to bude nespíš dost voser to sjednotit ...jinag pérování mam hotový, čekam na mousse...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2016 20:03:06 Offline |
Začal sbírat kokosy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...sem zvjedavej, jag to tam na to lešení napasuju, bo mi příde, že todle má lešení svoje ...každopádně to bude nespíš dost voser to sjednotit...
...lešení to má svoje, ale myslím, že by to nemělo být takové drama napasovat na lešení stromečku...je to složeno z několika segmentů, jde to rozložit a nahradit jinými mezikusy...očividně to mají jako universál, jen patice jiné pro konkrétní motorky...
Ještě čekám na kompas a jedu za Tebou...
Slugi:
...mam rát tudle havjeť ...i dyš teda rači plazy neš pavoucí...hada nebo chameleona můžeš vzít f klidu do ruky nebo ho třeba i pustit po bytě, teda sklípkana taky, ale asi ho za chvíli nenajdeš a nebo jag si začne strachy třít prdel a začnou z něj lítat chloupky, kerý se ti pag fšude zapíchaj, tag je to dost nepříjemný...jag řikam, rači plazy...brácha měl doma takovou malou zoo, krajty, leguána, varana-to byl správnej zabiják, gekony, korálovku, sklípkany, štíry, no prostě zoo ...no a my doma momentálně jen užovku červenou a želvu, zbylo mi to po pacholkách, viť Tome
Filous psal:Slugi:
...mam rát tudle havjeť ...i dyš teda rači plazy neš pavoucí...hada nebo chameleona můžeš vzít f klidu do ruky nebo ho třeba i pustit po bytě, teda sklípkana taky, ale asi ho za chvíli nenajdeš a nebo jag si začne strachy třít prdel a začnou z něj lítat chloupky, kerý se ti pag fšude zapíchaj, tag je to dost nepříjemný...jag řikam, rači plazy...brácha měl doma takovou malou zoo, krajty, leguána, varana-to byl správnej zabiják, gekony, korálovku, sklípkany, štíry, no prostě zoo ...no a my doma momentálně jen užovku červenou a želvu, zbylo mi to po pacholkách, viť Tome
... a co štěně? Zůstalo zapomenuté v mrazáku ...už nejančí
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Filous psal:Slugi:
...mam rát tudle havjeť ...i dyš teda rači plazy neš pavoucí...hada nebo chameleona můžeš vzít f klidu do ruky nebo ho třeba i pustit po bytě, teda sklípkana taky, ale asi ho za chvíli nenajdeš a nebo jag si začne strachy třít prdel a začnou z něj lítat chloupky, kerý se ti pag fšude zapíchaj, tag je to dost nepříjemný...jag řikam, rači plazy...brácha měl doma takovou malou zoo, krajty, leguána, varana-to byl správnej zabiják, gekony, korálovku, sklípkany, štíry, no prostě zoo ...no a my doma momentálně jen užovku červenou a želvu, zbylo mi to po pacholkách, viť Tome... a co štěně? Zůstalo zapomenuté v mrazáku ...už nejančí
ne, zapomněl, že má ještě krajtu po Mikovi
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
...štěně nejni plaz, to je Satanovo výrobek ...dyš to vemu chronologicky za tedle tejden, tag úterý-roztrženej ret, krve jag z vola, myslel sem že pojedu na šití, středa-roztrženej rypák, krve jag z vola, na šití to nebylo, škvrteg-prokouslej prst-krve jag z vola, dneska je páteg a já se bojim co příde, páč dneska nejdu do dílny a budu tam s tym celej večír
karlos100 psal:Koukám,seš nepoučitelnej a to se štěně tak snaží,
naučit Tě abys na něj nesahal
...ty vole, já na ni nešaham, vona mě kouše sama, schválně a s cílem mi ublížit nebo aspoň přivodit ingfarkt ...víš jag se lekneš, dyš se ti ve štyry ráno ve spánku něco zahryzne do frňáku a nechce tě to pustit
Filous psal:karlos100 psal:Koukám,seš nepoučitelnej a to se štěně tak snaží,
naučit Tě abys na něj nesahal...ty vole, já na ni nešaham, vona mě kouše sama, schválně a s cílem mi ublížit nebo aspoň přivodit ingfarkt ...víš jag se lekneš, dyš se ti ve štyry ráno ve spánku něco zahryzne do frňáku a nechce tě to pustit
Radši se v noci neodkopávej - následky spaní bez peřiny by byly horší
naučit Tě abys na něj nesahal...ty vole, já na ni nešaham, vona mě kouše sama, schválně a s cílem mi ublížit nebo aspoň přivodit ingfarkt ...víš jag se lekneš, dyš se ti ve štyry ráno ve spánku něco zahryzne do frňáku a nechce tě to pustit
Co si to vůbec dovoluješ,chrápat,když si chce hrát
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2016 12:18:45 Offline |
no jestli měli celej takovej vrh tak to bych i věřil,že ti jí dalí dřív než měli a tak si ted za sourozence vybrala tebe a hraje si s tebou stejnym způsobem
Filous psal:...štěně nejni plaz, to je Satanovo výrobek ...dyš to vemu chronologicky za tedle tejden, tag úterý-roztrženej ret, krve jag z vola, myslel sem že pojedu na šití, středa-roztrženej rypák, krve jag z vola, na šití to nebylo, škvrteg-prokouslej prst-krve jag z vola, dneska je páteg a já se bojim co příde, páč dneska nejdu do dílny a budu tam s tym celej večír
asi má ráda čertstvou krevní tučnici
Banditatom (Člen) 26.02.2016 13:55:10 Offline |
Filous psal:...štěně nejni plaz, to je Satanovo výrobek ...dyš to vemu chronologicky za tedle tejden, tag úterý-roztrženej ret, krve jag z vola, myslel sem že pojedu na šití, středa-roztrženej rypák, krve jag z vola, na šití to nebylo, škvrteg-prokouslej prst-krve jag z vola, dneska je páteg a já se bojim co příde, páč dneska nejdu do dílny a budu tam s tym celej večír
Mit takoveho trotla doma tak uz mam fajnej ledvinak a na obed kralici
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:...štěně nejni plaz, to je Satanovo výrobek ...dyš to vemu chronologicky za tedle tejden, tag úterý-roztrženej ret, krve jag z vola, myslel sem že pojedu na šití, středa-roztrženej rypák, krve jag z vola, na šití to nebylo, škvrteg-prokouslej prst-krve jag z vola, dneska je páteg a já se bojim co příde, páč dneska nejdu do dílny a budu tam s tym celej večír
...je jí jedenáct tejdnů, miminko, má na to nárok
Banditatom (Člen) 26.02.2016 14:36:03 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...štěně nejni plaz, to je Satanovo výrobek ...dyš to vemu chronologicky za tedle tejden, tag úterý-roztrženej ret, krve jag z vola, myslel sem že pojedu na šití, středa-roztrženej rypák, krve jag z vola, na šití to nebylo, škvrteg-prokouslej prst-krve jag z vola, dneska je páteg a já se bojim co příde, páč dneska nejdu do dílny a budu tam s tym celej večír
...je jí jedenáct tejdnů, miminko, má na to nárok
...ukaz ji kdo ji vudce smecky kousni ji taky
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:
Mit takoveho trotla doma tak uz mam fajnej ledvinak a na obed kralici...je jí jedenáct tejdnů, miminko, má na to nárok
...ukaz ji kdo ji vudce smecky kousni ji taky
...coš vo to, to já ji koušu, ale vona je potom eště divočejší
Kelly01 psal:Zima končí, odešla mi baterie, ráno jsem nenastartoval
Dětku,Šárka dnes přišla v práci k autu a ani nehleslo. Naštěstí vozime v kufru káble,tak ju tam natočili a já ted zajel pro novou 100Ah baterku a je pokoj. Stará už byla taková lenošnější,ale řikal sem si,že to ten měsíc dá a přez leto by vydržela a vono hovno Zátěžovej test byl nemilosrdnej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 26.02.2016 17:32:14 Offline |
ty vole vaše starosti mít..ráno šlápnu do pedálů..Stadion chytne na půl votočení a jedu
Akorát jsem nevěděl co koupit tak jsem vzal zase Vartu Silver ale nevím jestli jsem udělal dobře...
Tu samou jsem tam měl ale nevím kdy jsem ji kupoval, ale mám pocit že víc jak 4 roky nedala
Co už, nechtělo se mi spekulovat
God Save The Queen!
Brrr..
Pro případné kupce baterek, teď jsem to dohledal, Varta Silver 77Ah vydržela 65000km, a to byla před zimou dobíjena a když jsem odjížděl nadýl tak šla na udržovačku Bosch
Takže se biju do hlavy že jsem ji vzal znovu
God Save The Queen!
Tak jestlis těch 65tisíc najīžděl sedum let,tak je to super
Já mám v pežotu vartu od roku 2011 a má za sebou pul milionu a zatim o ni nevim. Nikdy ji nenabijim,ani neudržuji
Do báwa sem ale teďka dal nějakou noname kdy 100Ah stálo stejně jako 74Ah u varty. Tak uvidim co to vydrží.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
SLUGI psal:... když je tady občas připomínka o psech, máme tohle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0036.jpg
... a jinak, když navážu na mé předchozí, dnes sem prikůpil totok
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … hybana.jpg
... zatím to má 15cm
ten ratlik by se měl mít na pozoru
MRDAT!!!
Kelly01 psal:Brrr..
Pro případné kupce baterek, teď jsem to dohledal, Varta Silver 77Ah vydržela 65000km, a to byla před zimou dobíjena a když jsem odjížděl nadýl tak šla na udržovačku Bosch
Takže se biju do hlavy že jsem ji vzal znovu
Taky jsem to nedávno narychlo řešil - šel jsem si pro Vartu Silver 77Ah a nakonec mě prodejce ukecal na Exide Premium - údajně s ní mají poslední dobou lepší zkušenost - byla asi o dvě stovky levnější než Varta - tak jsem zvědavej. Baterka stejně nepomohla a já jsem se projel přes půlku Prahy v odtahovce, protože eksnul startér
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2016 13:02:39 Offline |
tachec psal:Kelly01 psal:Brrr..
Takže se biju do hlavy že jsem ji vzal znovuTaky jsem to nedávno narychlo řešil - šel jsem si pro Vartu Silver 77Ah a nakonec mě prodejce ukecal na Exide Premium - údajně s ní mají poslední dobou lepší zkušenost - byla asi o dvě stovky levnější než Varta - tak jsem zvědavej. Baterka stejně nepomohla a já jsem se projel přes půlku Prahy v odtahovce, protože eksnul startér
v hnujdaji mám baterku originál vod výrobce od roku 2006 , autotaška má najeto 106 tisíc , nikdá sem ji nedobíjel, ani žádnou udržovačkou, parkuju deset let venku - léto , zima , furt ...co to máte za auta ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:tachec psal:Kelly01 psal:Brrr..
Takže se biju do hlavy že jsem ji vzal znovuTaky jsem to nedávno narychlo řešil - šel jsem si pro Vartu Silver 77Ah a nakonec mě prodejce ukecal na Exide Premium - údajně s ní mají poslední dobou lepší zkušenost - byla asi o dvě stovky levnější než Varta - tak jsem zvědavej. Baterka stejně nepomohla a já jsem se projel přes půlku Prahy v odtahovce, protože eksnul startér
v hnujdaji mám baterku originál vod výrobce od roku 2006 , autotaška má najeto 106 tisíc , nikdá sem ji nedobíjel, ani žádnou udržovačkou, parkuju deset let venku - léto , zima , furt ...co to máte za auta ?
Byla tam od výroby - 2001 - 300.000km - to mně přijde hodně v pohodě. Tipuju, že mě to bude brzo čekat ještě jednou - rok výroby 2004, 240.000 km. Ta Exide podle mě nevydrží ani 5 let
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2016 13:36:04 Offline |
tachec psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:Taky jsem to nedávno narychlo řešil - šel jsem si pro Vartu Silver 77Ah a nakonec mě prodejce ukecal na Exide Premium - údajně s ní mají poslední dobou lepší zkušenost - byla asi o dvě stovky levnější než Varta - tak jsem zvědavej. Baterka stejně nepomohla a já jsem se projel přes půlku Prahy v odtahovce, protože eksnul startér
Byla tam od výroby - 2001 - 300.000km - to mně přijde hodně v pohodě. Tipuju, že mě to bude brzo čekat ještě jednou - rok výroby 2004, 240.000. Ta Exide podle mě nevydrží ani 5 let
ajo, tak to je potom supr ...(nedovedu si představit, že bych najel s timhle 240 000 , nebo 300 000kmkm , to seš někde v jinym světě )
K.a.s.y.m. (Člen) 29.02.2016 19:24:46 Offline |
hlemejzd999 psal:tachec psal:hlemejzd999 psal:
v hnujdaji mám baterku originál vod výrobce od roku 2006 , autotaška má najeto 106 tisíc , nikdá sem ji nedobíjel, ani žádnou udržovačkou, parkuju deset let venku - léto , zima , furt ...co to máte za auta ?Byla tam od výroby - 2001 - 300.000km - to mně přijde hodně v pohodě. Tipuju, že mě to bude brzo čekat ještě jednou - rok výroby 2004, 240.000. Ta Exide podle mě nevydrží ani 5 let
ajo, tak to je potom supr ...(nedovedu si představit, že bych najel s timhle 240 000 , nebo 300 000kmkm , to seš někde v jinym světě )
to víš..každej neni tak bohatej aby si moh dovolit levný krámy který najedou 150 000 a jdou do lisu
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2016 19:36:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:tachec psal:
Byla tam od výroby - 2001 - 300.000km - to mně přijde hodně v pohodě. Tipuju, že mě to bude brzo čekat ještě jednou - rok výroby 2004, 240.000. Ta Exide podle mě nevydrží ani 5 letajo, tak to je potom supr ...(nedovedu si představit, že bych najel s timhle 240 000 , nebo 300 000kmkm , to seš někde v jinym světě )
to víš..každej neni tak bohatej aby si moh dovolit levný krámy který najedou 150 000 a jdou do lisu
proč do lisu ? ...to ještě prodám ...a tenhle levnej krám najede klidně ještě jednou sto tisíc bez závad, jako doteď ...na tom se totiž nemá co posrat, protože to nic nemá
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2016 21:25:03 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:...nedovedu si představit, že bych najel s timhle 240 000 , nebo 300 000kmkm ....
...to si nedovedeme představit nikdo....a někteří si to raději ani nepředstavujeme...
to musí bavit ...
hlemejzd999 (Člen) 29.02.2016 21:30:29 Offline |
VikecB12 psal:A pulka světa v tom jezdí,v daleko horších podmínkách než sou u nás a funguje jim to. A zase jim třeba nefunguje vojcvágen
tak ono je to vo tom, že to nesmíš brát jako auto.. ráno do toho vlezeš a za čtyři kilometry za velkym kopcem z toho zas vylezeš , vodpoledne vopačně ..na co nějaký okna v elektrice, nebo snad tempomat ...to auto si stejně jezdí svojim tempem ..nějakej cement z města v tom taky dovezu a když je ho víc, tak vemu káru ..jedu s tim každej den vosum kilometrů, jen aby na mě nepršelo a nemusel jsem to jet na kole
lidi ty auta vobecně moc prožívaj..
mr.BSE psal:hlemejzd999 psal:lidi ty auta vobecně moc prožívaj..
Anebo Ti co moc prožívají auta prostě najezdi 15x víc za rok, než ty. Těm pak není jedno čím jedou
...no ale pak by neměli mít blbé pindy na lidi, kterým to jedno je čím jednou
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2016 08:24:06 Offline |
mr.BSE psal:hlemejzd999 psal:lidi ty auta vobecně moc prožívaj..
Anebo Ti co moc prožívají auta prostě najezdi 15x víc za rok, než ty. Těm pak není jedno čím jedou
no nevim... 15x víc za rok než já - to máme 11000 x 15 je rovnejch 165000 za rok ) ...tak tyhle lidi pochybuju , že jezděj svym autem do práce..ty maj spíš služební a to getz vetsinou neni, takze tam nejakej ten komfort je ..( kdyz se teda budu ridit tim, ze vetsina cechu povazujeza za komfort Octávku s voknama v elektrice ).
znam jedinyho cloveka , kterej nalital svou Fábijej za tri roky 280 tisic km a to je muj tchan, ale tu si koupil jako funglovku taky s nejakou socialni vybavou , takze tve tvrzeni timhle vlastne vyvraci ..tak nevim a je mi to uz jedno
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2016 08:36:22 Offline |
jo omlouvam se, jestli sem te zmat tim cislem vosum kilometru za den , to je samosebou jen cesta pres kopec do prace ..vobcas jezdim i pres druhej kopec a nekdy i do vedlejsi vesnice - (Praha)- to si pak namazeme chleba sebou , do termosky kafe , jdeme nakupovat do Kotvy a pak do Labute, odpoledne do Zoo a pak jedem domu, takze najedu vic, no... ... rocne pocitej 11 tisic.
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2016 20:22:48 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:lidi ty auta vobecně moc prožívaj..
...já už jenom řeším, aby to dokázalo odtáhnout chajdu někam za město...
dneska to normálně dělaj...nevim teda, esli tady u nás, ale viděl jsem takovej pořad, kde podříznou dům , daj ho na podval a vodvezou na novou parcelu
...když to zaplatíš, tak ti to vodvezou kam chceš
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:dneska to normálně dělaj...... podříznou dům , daj ho na podval a vodvezou na novou parcelu ...když to zaplatíš, tak ti to vodvezou kam chceš
...když já si jej raději vozím sám...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_2173.jpg
...zapoměl sis zavřít dvéře, aby ti tam nenacákalo
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2016 10:41:17 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:dneska to normálně dělaj...... podříznou dům , daj ho na podval a vodvezou na novou parcelu ...když to zaplatíš, tak ti to vodvezou kam chceš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_2173.jpg
Jo tak to jo...s tímhle karavanem bys mohl tahat i toho getze ...výkon karavanu bude možná Vo maličko větší , když to cely pustis z kopce
..pak že to nejde..
..no skoro teda..
https://www.youtube.com/watch?v=s8ChOMh4QdM
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 02.03.2016 13:24:43 Offline |
Pšán psal:..pak že to nejde..
..no skoro teda..
....renauktek bojuje
Pšán psal:..pak že to nejde..
..no skoro teda..
...stařičké video, ale vždy pobaví....))
Úplně vidím Getze, jak táhne........a Šnekovo výraz, když by couval...
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2016 18:30:48 Offline |
Petr J. psal:Úplně vidím Getze, jak táhne........a Šnekovo výraz, když by couval...
tady zas uplně vidim já tebe https://www.youtube.com/watch?v=zycJkcqCqYU
Filous psal:Petr J. psal:hlemejzd999 psal:dneska to normálně dělaj...... podříznou dům , daj ho na podval a vodvezou na novou parcelu ...když to zaplatíš, tak ti to vodvezou kam chceš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_2173.jpg...zapoměl sis zavřít dvéře, aby ti tam nenacákalo
a jakej pěknej kemp...takovej na holínky a šnorchl
MRDAT!!!
hlemejzd999 psal:tady zas uplně vidim já tebe https://www.youtube.com/watch?v=zycJkcqCqYU
...já mám menší auto a větší karavan...
Jinak né že by mi to couvání s tím šlo o moc lépe, ale o málo jo...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2016 19:09:59 Offline |
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:Úplně vidím Getze, jak táhne........a Šnekovo výraz, když by couval...
to je nějakej blb..s karavanama se couvá dobře.Mě se s timhle couvalo líp jak s vozejkem kterej za autem vůbec nevidim
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:Úplně vidím Getze, jak táhne........a Šnekovo výraz, když by couval...
...no ty pičo, ten vůbec neví co s volantem
Banditatom (Člen) 03.03.2016 08:35:25 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Petr J. psal:Úplně vidím Getze, jak táhne........a Šnekovo výraz, když by couval...
...no ty pičo, ten vůbec neví co s volantem
...couvals nekdy s karavanem po flasce vodky?
Banditatom psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
tady zas uplně vidim já tebe https://www.youtube.com/watch?v=zycJkcqCqYU...no ty pičo, ten vůbec neví co s volantem
...couvals nekdy s karavanem po flasce vodky?
...počítá se místo karavanu návěs???
Banditatom (Člen) 03.03.2016 13:37:31 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...no ty pičo, ten vůbec neví co s volantem...couvals nekdy s karavanem po flasce vodky?
...počítá se místo karavanu návěs???
...hele kdyz jsem prvne zajizdel s kejmionem do haly a to jako jeste mladej kluk hnedle po skole tak se na me prisla podivat pul tovarny za par tydnu jednou rukou a s kavou v ruce
...couvals nekdy s karavanem po flasce vodky?...počítá se místo karavanu návěs???
...hele kdyz jsem prvne zajizdel s kejmionem do haly a to jako jeste mladej kluk hnedle po skole tak se na me prisla podivat pul tovarny za par tydnu jednou rukou a s kavou v ruce
...mě se s tym coubá líp jag s vosobákem a károu...jednou, dyš belgičani stáfkovali a na dálnici hořely barely sem coubal ve voctavnym pruhu asi pjet kilometrůch na první sjezd, to byla prdel
Kožak psal:to zas já měl z rukou vánočku když mně hned po škole v džízitdý posadili do tohodle ...tady to máš a nic nám nerozmlaťakorát to tehdá byla vojtěška ,na póle pod řezačku a do stájí ...couvačka stim to byl mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 702725.jpg
...to sem si užíval na školních praxích jako naděje našeho zemědělství ...bohužel sem naděje fšech, co je do mě fkládali sklamal, bo do dneška nepoznam na poli brambor vot řípy a nevjeřim, že vobilí nejni enem jedno, páč fšechno vypadá stejně...jo a krávje na vemeno bych nešách, to po mě chtěli, ale rači sem si nechal dát řiditelskou důtku ...pičo, to byl životní vomyl mejch rodičůch, dát mě na zemědělku ...a já tag chtěl bejt automechanik
Banditatom (Člen) 03.03.2016 18:18:55 Offline |
Filous psal:Kožak psal:to zas já měl z rukou vánočku když mně hned po škole v džízitdý posadili do tohodle ...tady to máš a nic nám nerozmlaťakorát to tehdá byla vojtěška ,na póle pod řezačku a do stájí ...couvačka stim to byl mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 702725.jpg...to sem si užíval na školních praxích jako naděje našeho zemědělství ...bohužel sem naděje fšech, co je do mě fkládali sklamal, bo do dneška nepoznam na poli brambor vot řípy a nevjeřim, že vobilí nejni enem jedno, páč fšechno vypadá stejně...jo a krávje na vemeno bych nešách, to po mě chtěli, ale rači sem si nechal dát řiditelskou důtku ...pičo, to byl životní vomyl mejch rodičůch, dát mě na zemědělku ...a já tag chtěl bejt automechanik
Tys taky kolchoznik? Jeste ze jsem pak sel na prumku....a stejne je me k hovnu
Banditatom psal:Filous psal:Kožak psal:to zas já měl z rukou vánočku když mně hned po škole v džízitdý posadili do tohodle ...tady to máš a nic nám nerozmlaťakorát to tehdá byla vojtěška ,na póle pod řezačku a do stájí ...couvačka stim to byl mazec
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 702725.jpg...to sem si užíval na školních praxích jako naděje našeho zemědělství ...bohužel sem naděje fšech, co je do mě fkládali sklamal, bo do dneška nepoznam na poli brambor vot řípy a nevjeřim, že vobilí nejni enem jedno, páč fšechno vypadá stejně...jo a krávje na vemeno bych nešách, to po mě chtěli, ale rači sem si nechal dát řiditelskou důtku ...pičo, to byl životní vomyl mejch rodičůch, dát mě na zemědělku ...a já tag chtěl bejt automechanik
...čoveče, mě tag napadlo, ty bys uměl vypískovat i něco jinýho neš "Bandit pičo"??? ...třeba homologační značku na nerez???
Banditatom (Člen) 03.03.2016 18:46:55 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:
...to sem si užíval na školních praxích jako naděje našeho zemědělství ...bohužel sem naděje fšech, co je do mě fkládali sklamal, bo do dneška nepoznam na poli brambor vot řípy a nevjeřim, že vobilí nejni enem jedno, páč fšechno vypadá stejně...jo a krávje na vemeno bych nešách, to po mě chtěli, ale rači sem si nechal dát řiditelskou důtku ...pičo, to byl životní vomyl mejch rodičůch, dát mě na zemědělku ...a já tag chtěl bejt automechanikTys taky kolchoznik? Jeste ze jsem pak sel na prumku....a stejne je me k hovnu
...čoveče, mě tag napadlo, ty bys uměl vypískovat i něco jinýho neš "Bandit pičo"??? ...třeba homologační značku na nerez???
Hele vypiskuju naprosto cokoliv
Tys taky kolchoznik? Jeste ze jsem pak sel na prumku....a stejne je me k hovnu...čoveče, mě tag napadlo, ty bys uměl vypískovat i něco jinýho neš "Bandit pičo"??? ...třeba homologační značku na nerez???
...tag to budu něco potřebovat, kólnu ti
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...čoveče, mě tag napadlo, ty bys uměl vypískovat i něco jinýho neš "Bandit pičo"??? ...třeba homologační značku na nerez???
...tag to budu něco potřebovat, kólnu ti
..a že vím,co je ti potřeba..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 03.03.2016 19:52:06 Offline |
Banditatom psal:Filous psal:Kožak psal:to zas já měl z rukou vánočku když mně hned po škole v džízitdý posadili do tohodle ...tady to máš a nic nám nerozmlaťakorát to tehdá byla vojtěška ,na póle pod řezačku a do stájí ...couvačka stim to byl mazec
no u mrtvol určitě
ale třeba já se tim jako jeden z mála fakt živim
Banditatom (Člen) 03.03.2016 20:15:30 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Filous psal:
...to sem si užíval na školních praxích jako naděje našeho zemědělství ...bohužel sem naděje fšech, co je do mě fkládali sklamal, bo do dneška nepoznam na poli brambor vot řípy a nevjeřim, že vobilí nejni enem jedno, páč fšechno vypadá stejně...jo a krávje na vemeno bych nešách, to po mě chtěli, ale rači sem si nechal dát řiditelskou důtku ...pičo, to byl životní vomyl mejch rodičůch, dát mě na zemědělku ...a já tag chtěl bejt automechanikTys taky kolchoznik? Jeste ze jsem pak sel na prumku....a stejne je me k hovnu
no u mrtvol určitě
ale třeba já se tim jako jeden z mála fakt živim
Hele kluci co jsme byli v rocniku tak u strojariny zustalo myslim 5lidi.... s 12co odmaturovali
Banditatom psal:...kolo na motorku budu met az za hodinu maj plno.....
...Tome, o velikonocích vyrážíme s karavanem, přijedou asi i mladí, ta bych Ti po nich do Opavy mohl poslat sadu či dvě pneumatik, kdyby jsis je tam vyzvedl...
Banditatom psal:...kolo na motorku budu met az za hodinu maj plno.....
...na čarodejnice bych měl být v Beskydech, tak Ti ty gumy mohu vzít....jestli je tedy ještě chceš, jinak je v rámci jarního úklidu vyhodím....
Banditatom (Člen) 07.04.2016 03:33:23 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:...kolo na motorku budu met az za hodinu maj plno.....
...na čarodejnice bych měl být v Beskydech, tak Ti ty gumy mohu vzít....jestli je tedy ještě chceš, jinak je v rámci jarního úklidu vyhodím....
Oka jen rekni kde se budes motat a ja jako ze pojedu okolo
Banditatom (Člen) 18.04.2016 20:22:12 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Oka jen rekni kde se budes motat a ja jako ze pojedu okolo
...takže na čarodejnice budu asi už od čtvrtka na Morávce, tak Ti to vezmu...
Oukej.... spojim to s vyletem a vyvezu panmamu s juniorem
Banditatom (Člen) 18.04.2016 21:20:34 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Oukej.... spojim to s vyletem a vyvezu panmamu s juniorem
...budem karavanem, tak vás pozveme na kávičku...
Mlady radej cecik kava mu nejak nesmakuje videl bych to v patek odpoledne no proste zavolam.
Banditatom (Člen) 22.04.2016 14:48:24 Offline |
Hele volino ja uz bych klidne i vyjel do moravky to mam asi 20min ale nejak nemam tvoje tel cisloa holuba jaksi neposlu zima byla kruta holuby uz jsme sezraly
Banditatom psal:Hele volino ja uz bych klidne i vyjel do moravky to mam asi 20min ale nejak nemam tvoje tel cisloa holuba jaksi neposlu zima byla kruta holuby uz jsme sezraly
...chápu žes nedočkavý....ale za chvíli se startuje k Borákovi, tak nemohu karavanem, víš jakou sodu jsem dostal loni...
Banditatom (Člen) 22.04.2016 15:14:27 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Hele volino ja uz bych klidne i vyjel do moravky to mam asi 20min ale nejak nemam tvoje tel cisloa holuba jaksi neposlu zima byla kruta holuby uz jsme sezraly
...chápu žes nedočkavý....ale za chvíli se startuje k Borákovi, tak nemohu karavanem, víš jakou sodu jsem dostal loni...
No tak bych tam tyden pockal no😆😆😆 jsem si to nejak spatne poznacil
Banditatom psal:No tak bych tam tyden pockal no😆😆😆 jsem si to nejak spatne poznacil
...chápu, že u vás neznáte něco jako "čarodejnice", takže pro příště víš, že to je poslední večer v dubnu před prvním májem....
Banditatom (Člen) 22.04.2016 15:53:22 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:No tak bych tam tyden pockal no😆😆😆 jsem si to nejak spatne poznacil
...chápu, že u vás neznáte něco jako "čarodejnice", takže pro příště víš, že to je poslední večer v dubnu před prvním májem....
Palime je podle potreby ne podle datumu
Banditatom (Člen) 28.04.2016 15:17:44 Offline |
Petr J. psal:...hlásím: gumy jsou na korbě....
No ale kde se nachazi korba???
Banditatom psal:Petr J. psal:...hlásím: gumy jsou na korbě....
No ale kde se nachazi korba???
Za chvíli vyráží po trase Praha - Hradec - Olomouc - Frýdek - konec světa....jen co zapřáhnu postel s ledničkou...