Nejsi přihlášen
Interkom
Zdar chlapi, cca před dvěma měsícema jsem si kupoval v Lidlu interkom, ten jednoduchej, ani nebyl bezdrátovej ale svoji funkci plnil dobře. Byl asi za 180 kaček. Jenže teď jsem byl na výletě a já kokot ho nechal ležet na stole kde jsem byl na jídle. no a když jsem se vrátil tak už tam nebyl.. nemáte ho někdo? chtěl bych jen vědět od jakého je výrobce či dodavatele, rád bych si ho zase pořídil.
Díkec
Re: Interkom
myslim ze ted ho meli v lidlu znova. Ja ho mel taky a docela to s nim jde. Akorad batuzek uz asi 3y zapomel vypolit kdyz lezl dolu tak je to docela v dezolatu. ale poridil jsem si ted toho bluetotha a ten je super. da se to ovladat v rukavici a funguje i mezi motorkama a to na docela dlouhou vzdalenost a i ve velkejch peckach.sam pridava hlasitost
modra je dobra
mape33 psal:myslim ze ted ho meli v lidlu znova. Ja ho mel taky a docela to s nim jde. Akorad batuzek uz asi 3y zapomel vypolit kdyz lezl dolu tak je to docela v dezolatu. ale poridil jsem si ted toho bluetotha a ten je super. da se to ovladat v rukavici a funguje i mezi motorkama a to na docela dlouhou vzdalenost a i ve velkejch peckach.sam pridava hlasitost
a prosím tu značku bo dodavatel?
já totiž doma z toh nemám ani krabici...
osiris psal:tys napsal: "a prosím tu značku bo dodavatel?"
v překladu: "a prosím tu značku protože dodavatel?"
...jenom tohle jsem myslel
tak ještě jednou. MOc Vás někoho prosím o značku tohoto výrobku nebo dodavatele který výrobek dováží. Děkuji moc
v pořádku?
když tak nad tím přemýšlím, tak to vlastně používám i jako protože
jsem hofno ostravák
Jeden z Lídlu bych měl na prodej...koupenej minulej tyden, dneska jsem ho poprve zkusil a po cca 5 min konstatoval ze tohle neni nic pro me páč víc než hlas to bralo zvuk motoru takze mi ted leží v šuplíku....kdyby mel nekdo zajem tak pište....
Lada .s psal:Jeden z Lídlu bych měl na prodej...koupenej minulej tyden, dneska jsem ho poprve zkusil a po cca 5 min konstatoval ze tohle neni nic pro me páč víc než hlas to bralo zvuk motoru takze mi ted leží v šuplíku....kdyby mel nekdo zajem tak pište....
ahoj já mám vážný zájem
moje číslo je 723 944 636
stačí písnout a domluvíme se
Zatím díky moc!
Stránky: 1