Nejsi přihlášen
těsnění, únik oleje
Ahoj
Když jsem přivezl před rokem bandita a měnil olej, zjistilo se že byl od předchozího majitele strhnutý závit na vaně. Vyvložkovalo se to V-coilem dal nový origo výpustný šroub + origo podložka. Tento týden jsem měnil olej a opět je zde problém prolínání oleje v tomto místě. Měl jsem za to že ta podložka je na opětovné použití, proto jsem nebral obyč měděnou. Jak to teda vysvětlit? Vyměnit podložku nebo bude problém jinde?
Měníte podložku při každé výměně?
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2016 20:30:00 Offline |
Re: těsnění, únik oleje
oma1995 psal:Ahoj
Když jsem přivezl před rokem bandita a měnil olej, zjistilo se že byl od předchozího majitele strhnutý závit na vaně. Vyvložkovalo se to V-coilem dal nový origo výpustný šroub + origo podložka. Tento týden jsem měnil olej a opět je zde problém prolínání oleje v tomto místě. Měl jsem za to že ta podložka je na opětovné použití, proto jsem nebral obyč měděnou. Jak to teda vysvětlit? Vyměnit podložku nebo bude problém jinde?
Měníte podložku při každé výměně?
když je vymackana, tak jo,... nekdy ji jen liznu na brusce do hladka, aby se odstranil ten vymacklej prouzek, ale kdyz mam novou, tak novou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: těsnění, únik oleje
...používej je klidně víckrát, jak hliníkovou, tak měděnou ...měděnou můžeš po čase "rehabilitovat" vyžíháním (ohřeješ do červena a hodíš do vody)
...jestli to máš normálně dotažený, ne jen tak jako (v případě že by ses bál kvůli vložce), tak i ta hliníková bez jakechkoliv úprav funguje hodněkrát
...jo pak je vlastně ještě klingeritová a papírová a ty fungujou doslova "do roztrhání těla" , to tam ale určitě nemáš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1