Nejsi přihlášen
Re: Automat v autě? Na piču?
protože vy kokoti mi toho auta bylo líto..ještě vodsllouží řadu let,když aláh dá....a kdybych koupil za dejme tomu 120 tak jsem na tom stejně a ty opravy stejně přindou.Takhle vim,že je všechno hotový a mam klid.Chápe to někdo nebo jdou tay už všichni tupý jak merkelová?
v neposlední řadě stojí za to zmínit,že ceny dílů jsou malinko jinde bež na klasickej zadohrab..to bych byl na slbý polovině...-D
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2016 06:13:38 Offline |
Ted by jsi mel spis zanadavat co je to za kram ze jsi do toho musel nasypat tolik penez a hned to prodat.jako to dela vetsina lidi ktery po takovyhle oprave prohlasej ze dalsi prachy uz do toho nedaj a s prodelkem dalsich 50 se toho hned zbavit
Jinak je to pekny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No tak třeba chce mít to auto naprosto top a tak nezbejvá,než pustit chlup. Já sem kdysi do volva,kerý stálo 60 napustil taky pade jen proto,že sem chtěl jezdit autem,kerý je jak z fabriky. Někdo zase třeba de a pustí dvacku na rozvody někde ve fauvé servise,to mě třeba připadne daleko ujetější
Má auto,kerý stálo přez milion,tak mě těch padesát do něho strčenejch po patnácti letech provozu připadá jako super. Vždyť tohle nechává kdejaká firma za dvě garančky na tuctové mrdce dnešní doby
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 02.05.2016 10:20:13 Offline |
Ale ja to pochopil taky dobre ted bude mit na par let od toho pokoj a bude jen jezdit s pro nej vytouzenym autem .ja do alhambry taky pustil prachy kdyz jsem ji koupil abych se o to pak nemusel tolik starat..bohuzel treba prachovky na poloosy vydrzeli do doby 14 dni po zaruce a rozvody me netrapej ty si delam sam.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ABik psal:...a protože existuje i dnes skupina kupující tuctové mrdky za milion, bude za patnáct let v čem jezdit...
tim bych si nebyl tak jistý Bobíku...
vzhledem k tomu, že se dnes vyrábějí takové super motory, a cely zkurvený dáunsajzing a 50 tis nájezd na olej...
tak pochybuju, že se to dožije 15 let provozu
meloun chápu tvou touhu mít super káru... ale já bych to prostě do toho nenasypal...já bych si prostě koupil takové auto které to nepotřebuje...
tzn třeba to samé ale v lepším stavu...vim je to jak hledat jehlu v kupce sena ale jsou
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..lepší stav no..to tak možná v textu na inzerátu..zesrat se může cokoliv a na pěknej kousek narazit je spíš kurevská náhoda..
Voleje ve všech možných diferákách a převodovkách nový,všechny filtry,separátor,nádobka na chl.kapalinu..teď se jen modlit,aby nevytekly tlumiče a nevysrala se rozvodovka..spojka už má taky nejlepší za sebou..
Všechno chodí jak má,nikde nic netluče,tak snad ťuk ťuk..
PURE NAKED BIKE!
ABik psal:...a protože existuje i dnes skupina kupující tuctové mrdky za milion, bude za patnáct let v čem jezdit...
A to je právě ten rozdíl v těch tuctovejch a prémiovejch. Vo tuctový po patnácti letech nikdo nevopře ani rezatý hrábě
Co ty náboje,furt to tady leží...? Kdy,kde?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
tomasNJ psal:ABik psal:...a protože existuje i dnes skupina kupující tuctové mrdky za milion, bude za patnáct let v čem jezdit...
vzhledem k tomu, že se dnes vyrábějí takové super motory, a cely zkurvený dáunsajzing a 50 tis nájezd na olej...
meloun chápu tvou touhu mít super káru... ale já bych to prostě do toho nenasypal...já bych si prostě koupil takové auto které to nepotřebuje...
tzn třeba to samé ale v lepším stavu...vim je to jak hledat jehlu v kupce sena ale jsou
Držím se toho daunsajzinku a mám 4x1,6, 2x2,2 a jednu 1,2 (čtyřválec, atmosféra, rv 2010, najeto 45.000km)...akorát mám strašlivé nutkání si koupit jeden 5,5l Trochu se ovšem bojím, že to koupím a ekoteroristi z Bruselu mi zavedou daň za objem. Pak bude levnější to zapálit a koupit 1,2tsi
Banditatom (Člen) 04.05.2016 12:58:40 Offline |
ABik psal:tomasNJ psal:ABik psal:...a protože existuje i dnes skupina kupující tuctové mrdky za milion, bude za patnáct let v čem jezdit...
tzn třeba to samé ale v lepším stavu...vim je to jak hledat jehlu v kupce sena ale jsouDržím se toho daunsajzinku a mám 4x1,6, 2x2,2 a jednu 1,2 (čtyřválec, atmosféra, rv 2010, najeto 45.000km)...akorát mám strašlivé nutkání si koupit jeden 5,5l Trochu se ovšem bojím, že to koupím a ekoteroristi z Bruselu mi zavedou daň za objem. Pak bude levnější to zapálit a koupit 1,2tsi
On jeden kemery si taky udelal radoatsice to neni 5.5l ale jen 4.7l zadny turbo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:ABik psal:...a protože existuje i dnes skupina kupující tuctové mrdky za milion, bude za patnáct let v čem jezdit...
A to je právě ten rozdíl v těch tuctovejch a prémiovejch. Vo tuctový po patnácti letech nikdo nevopře ani rezatý hrábě
Co ty náboje,furt to tady leží...? Kdy,kde?
Až nás Šílenej pozve ke kašně na oběd, tak mi to tam můžeš vzít
Banditatom psal:ABik psal:tomasNJ psal:
tzn třeba to samé ale v lepším stavu...vim je to jak hledat jehlu v kupce sena ale jsouDržím se toho daunsajzinku a mám 4x1,6, 2x2,2 a jednu 1,2 (čtyřválec, atmosféra, rv 2010, najeto 45.000km)...akorát mám strašlivé nutkání si koupit jeden 5,5l Trochu se ovšem bojím, že to koupím a ekoteroristi z Bruselu mi zavedou daň za objem. Pak bude levnější to zapálit a koupit 1,2tsi
On jeden kemery si taky udelal radoatsice to neni 5.5l ale jen 4.7l zadny turbo
V mém případě je to bohužel biturbo.
Progear 650 (Člen) 04.05.2016 20:55:17 Offline |
ABik psal:Banditatom psal:ABik psal:
Držím se toho daunsajzinku a mám 4x1,6, 2x2,2 a jednu 1,2 (čtyřválec, atmosféra, rv 2010, najeto 45.000km)...akorát mám strašlivé nutkání si koupit jeden 5,5l Trochu se ovšem bojím, že to koupím a ekoteroristi z Bruselu mi zavedou daň za objem. Pak bude levnější to zapálit a koupit 1,2tsiOn jeden kemery si taky udelal radoatsice to neni 5.5l ale jen 4.7l zadny turbo
V mém případě je to bohužel biturbo.
No jo no., stuttgart
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"