Nejsi přihlášen
dataz na baterii...asi snad po milionté... :-)
Mám dotaz..asi to bude na tečku, bo tu je toto téma si po miliontý první....
Mám v B650SA,K6 baterku od začátku (cca 9-tým rokem). Zatím vše ok, ale už to vypadá, že bude asi po zimě ko (nejlepší péče co jde , ale věk je věk....).
Tak přemýšlím zda tam hodit YUASU YTX9-BS a nebo tu zajímavou šílenost, co má Kojak na ABmotu BC BCTX9-FP.
Cena je jasná, BC je o polovinu dražší než YUASA....
Co je tak nejlepší tam šoupnout?? Havně výdrž, atd....jaké máte prosím zkušenosti...zajímá mě docela hlavně ta BC...
Dííík..
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Banditatom (Člen) 07.12.2014 22:21:36 Offline |
Re: dataz na baterii...asi snad po milionté... :-)
Premejslim estliva to vubec ma cenu resit?jedu uz ctvrtej jar na no name cinu za tasku hrusek A su spokojenej parchant.....yuasa uz neni co bejvala....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 07.12.2014 23:32:40 Offline |
Banditatom psal:Premejslim estliva to vubec ma cenu resit?jedu uz ctvrtej jar na no name cinu za tasku hrusek A su spokojenej parchant.....yuasa uz neni co bejvala....
Tobě se vogu serou na motorce daleko dražší věci než je baterka...jauvajs
...relativní kochač...
....Martine, pokud by jsi to kupoval do moto, kde potřebuješ úsporu váhy, tak Ti Lithium Iron Phosphate jednoznačně doporučím. Ty BC se dělají od jara, předtím dělali jen Lithium, Iron Phosphate je výkonnější a má větší výdrž. Jednu baterku jsem tady měl 7měsíců, za tu dobu klesla kapacita cca. na 93%
Prodáváme je hodně pro motokros, enduro a supersporty, kde řeší každý kilo a tady je ta Váha opravdu znát.
Za 7 let jsem vyzkoušel, asi 15 značek moto baterií a nejlépe nám vyšlo Nitro a Yuasa. Minimum reklamací a pokud už nějaká je, tak zastoupení Nitra nebo Yuasy nám je bez problémů vymění.
.....takže za mě třeba Nitro
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/691047/c … x9-bs.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Děkuji moc moc za info. Ta Nitro vypadá fakt skvěle! A cena ještě líp.
Jen mě to docela zajímalo, co ta baterka BC je vůbec zač .
Na mojí B650, kterou mám jen na cestování úsporu hmotnosti moc nepotřebuji (nedám do kufru jednu petku vody a mám hned ušetřenou hmotnost )
Teď se ta moje baterka docela vzpamatovala, takže ji budu kdyžtak řešit (přes abmoto.cz) a to nejspíše na jaře.
Díííííkkkkyyyy
kojaksro psal:....Martine, pokud by jsi to kupoval do moto, kde potřebuješ úsporu váhy, tak Ti Lithium Iron Phosphate jednoznačně doporučím. Ty BC se dělají od jara, předtím dělali jen Lithium, Iron Phosphate je výkonnější a má větší výdrž. Jednu baterku jsem tady měl 7měsíců, za tu dobu klesla kapacita cca. na 93%
Prodáváme je hodně pro motokros, enduro a supersporty, kde řeší každý kilo a tady je ta Váha opravdu znát.
Za 7 let jsem vyzkoušel, asi 15 značek moto baterií a nejlépe nám vyšlo Nitro a Yuasa. Minimum reklamací a pokud už nějaká je, tak zastoupení Nitra nebo Yuasy nám je bez problémů vymění.
.....takže za mě třeba Nitro
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/691047/c … x9-bs.html
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Banditatom (Člen) 08.03.2015 17:13:34 Offline |
Tak hlasim baterka zimu nedala
K.a.s.y.m. (Člen) 08.03.2015 20:00:53 Offline |
Banditatom psal:Tak hlasim baterka zimu nedala
vopčas jí zkus přes zimu nabít..pak to vydrží
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 08.03.2015 20:23:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Tak hlasim baterka zimu nedala
vopčas jí zkus přes zimu nabít..pak to vydrží
VOlino celou zimu na udrzovacce
Tome: neser bo ti zauzluju hadice
Morris_650S (Nový člen) 09.03.2015 09:09:19 Offline |
9let baterka? To bys jí měl nechat pozlatit ;-) Mě snad baterka nevydržela dýl, jak dvě sezony (teď jsem jezdil nějakou dobu 2V), ale ani na skútru mi nevydržely.. Dělaj teď hrozny shity
K.a.s.y.m. (Člen) 09.03.2015 09:45:26 Offline |
při správné údržbě a při souhře náhod na dobrej kus nic divnýho..já jí mám v motorce taky pět let a to už vypadala dost stará když jsem motorku koupil.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
BanditaTom: nevyhrožuj a rači si kup toto:
http://www.uni-max.cz/sada-na-odvzdusne … %20%281%29
...musím zaťukat (ale vlastně to u mě není ani nic divnýho, fungovávaj mi tak jak auta tak i motorky), ale letos jí bude 10 roků ...a to jí na zimu nevyndávám (studená garáž)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 09.03.2015 18:29:30 Offline |
Mour psal:BanditaTom: nevyhrožuj a rači si kup toto:
http://www.uni-max.cz/sada-na-odvzdusne … %20%281%29
Ee vy by jste me pak desne zaprahli
Baterka dva jary stara porad na udrzovacce a stejne posla
Banditatom psal:Baterka dva jary stara porad na udrzovacce a stejne posla
nahoře v prosinci píšeš že jede čtvrtej rok ale to uš si ted nepamatuješ , co?
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
jo a jinak já mám tedko druhou zimu baterku STORM, ted tu značku často někde vidim a drží jak sfině, mám jí vyndanou ve sklepě a když ji chci občas dobít, tak nabíječka hned vypne jako že je nabitá
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Banditatom (Člen) 11.03.2015 07:30:24 Offline |
čočkin psal:Banditatom psal:Baterka dva jary stara porad na udrzovacce a stejne posla
nahoře v prosinci píšeš že jede čtvrtej rok ale to uš si ted nepamatuješ , co?
no jo jenže mě v servise vyměnil baterku měl jsem nebo mám doklady od exidu a v motorce jsem měl vartu (ta je dva roky stará)
hlemejzd999 (Člen) 11.03.2015 13:27:18 Offline |
čočkin psal:jo a jinak já mám tedko druhou zimu baterku STORM, ted tu značku často někde vidim a drží jak sfině, mám jí vyndanou ve sklepě a když ji chci občas dobít, tak nabíječka hned vypne jako že je nabitá
Má v píči nabíječku a machruje
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
...tak dávám 10 rok na origo baterku v Banditovi, a asi prázdnin holka nedožije... už se jí moc nechce startovat po týdenní pauze... ...holt asi zůstane doma a do Alp už nepojede...
....na nic si neztěžuju, jen se chválím...
kratas psal:...tak dávám 10 rok na origo baterku v Banditovi, a asi prázdnin holka nedožije... už se jí moc nechce startovat po týdenní pauze... ...holt asi zůstane doma a do Alp už nepojede...
....na nic si neztěžuju, jen se chválím...
Ja ji mel taky tak dlouho
Stránky: 1