Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » řetaz

rama (Člen)
26.12.2006 16:01:11

řetaz

potrebuji poradit jak poradne vypucuji retez a kola prevodova co nejlepe at dlouho vydrzi.dik

osiris (Člen)
26.12.2006 16:22:15

Re: řetaz

...bud cisticem na retez, nebo levnejsi varianta bud petrolej nebo nafta a stetec
...no a aby to vydrzelo cisty? tak snad jedine nemazat, ale to neni zas moc dobry smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 (Člen)
26.12.2006 16:24:30

Arvagood Je delana na umejvani motoru a takovejch vecí,takze si myslim ze nijak nenaleptava "O" krouzky.

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
26.12.2006 16:56:41

rama psal:

potrebuji poradit jak poradne vypucuji retez a kola prevodova co nejlepe at dlouho vydrzi.dik

...převodový kola???ˇsurprised ...tag to vypusť z motoru volej, mamce švihni f kuchyni Jar, nalej ho do motóru, docvakni to vodou, natoč to a na stojanu tam postupně naláduj fšechny kvalty a to by bylo, aby se ti ty převodový kola nevypucovali surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris (Člen)
26.12.2006 16:59:52

Filous psal:
rama psal:

...převodový kola???ˇsurprised ...tag to vypusť z motoru volej, mamce švihni f kuchyni Jar, nalej ho do motóru, docvakni to vodou, natoč to a na stojanu tam postupně naláduj fšechny kvalty a to by bylo, aby se ti ty převodový kola nevypucovali surprised

...hlavne aby ten bublifuk fakt nezkousel delat woe surprised bigsmile

Filous (Člen)
26.12.2006 17:06:46

osiris psal:
Filous psal:
rama psal:

...hlavne aby ten bublifuk fakt nezkousel delat woe surprised bigsmile

...ježiši, tag to by snat nenapadlo nikoho, nééé? surprisedidontknow

bery (Člen)
26.12.2006 17:08:51

a myslíte že bych moch takhle vyčistit i benzínový rozvody vč. nádrže?help

momentalně zavostalej
maňas (Člen)
26.12.2006 17:11:00

To Filous: já bych to radši neradil takový věci,nikdy nevíš jestli to nezkusíidontknow dost na tom,že se snaží mít převodový kola průhledný,jako neříkám,že jsem naftou nečistil zadní rozetu,ale čistit to ve vnitřní,tak daleko jsem nedošelbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
osiris (Člen)
26.12.2006 17:37:30

...neblbnete, dyt tema prevodovejma nemyslel urcite ve spajzce, ale rozetu a kolecko, to da rozum, jen se blbe vyjadril no smile1

Filous (Člen)
26.12.2006 18:47:28

osiris psal:

...neblbnete, dyt tema prevodovejma nemyslel urcite ve spajzce, ale rozetu a kolecko, to da rozum, jen se blbe vyjadril no smile1

..ale dyk vim, jen mi to nedalo bigsmile

rama (Člen)
26.12.2006 18:50:05

jde videt, ze to nekomu aspon palibigsmile a ne nekterym asi neidontknow

Ondráš (Člen)
26.12.2006 19:05:42

Nejdýl ti to vydrží čistý, když na tom nebudeš jezdit. Jinak by kvalitním olejem mělo stačit namazat jednou za cca 500 km a když už to budeš dělat, tak to při té příležitosti můžeš i otřít, ale myslím, že to uděláš tak 2x, 3x a pak se na to vysereš a jen to hadrem přetřeš od nečistot a stříkneš. smile1 Vlastní zkušenost.

Jsem zvdav, který z místních rejpalu s chytne na "přetřít hadrem od nečistot a stříkneš", viď Osirisibigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
26.12.2006 21:33:18

ondrasovi: jj, budem cekat good smile1

Koldan (Člen)
03.01.2007 10:02:41

já,já sa chytnu:
TO Ondráš:já ti dám aj přetřít hadrem, by ně to bylo líto stříkat novej olej na komplet zasranej řetazfuckbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tomasNJ (Člen)
03.01.2007 10:04:48

v životě sem ho nečistil... a stejně vydrží to samé....jak gdybych ho čistil...

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kelly01 (Člen)
03.01.2007 10:23:35

tomasNJ má pravdugood

God Save The Queen!
Koldan (Člen)
03.01.2007 10:51:25

no jo, jenže von se ani nemyje a nečešesurprisedbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
tomasNJ (Člen)
03.01.2007 10:53:28

nevim, ale myslim si, že muj učes nemá vlif na vydrž řetazu...helpsurprised

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS