Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2016 21:28:16 Offline |
Sváření plastů
Mám dotaz...respektive řešim problém..Kámoš má Gileru Nexuse 500. Během tejdne mu na tom prasklo druhy palivový čerpadlo. Vždycky prasknul vršek tělesa čerpadla. Nejdřív původní tak jsme koupili jiný jetý,ale dobrý a to prdlo po 100 km taky.Já to typuju na vystarlej plast sežranej od benzinu,ale že by jsme měli takový štěstí na dva vadný kusy se mi moc nezdá..to by byla kurevská smůla.
a teď ten dotaz...nezkoušel tenhle plast někdo svařit nebo neznáte někoho kdo by se o to pokusil? fotku dodám zítra..dneska už se mi do dílny nechce.
http://www.redracing.eu/cikk.php?id=680302&lang=sk
je to prasklý v místě pod tím černym kolínkem vedle vstupu do čerpadla..obě...tohle je fotka z netu.
Koupit nový je samozřejmně taky varianta,ale dá skoro 10000 za čerpadlo se mu zatim nechce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Sváření plastů
vraž tam měděnou trubku celé to podlep... plus samozřejmě ten čudl co ti upadl...
jo a praská to uplně normálně...a furt
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 09.05.2016 22:22:35 Offline |
Jenze ono prasklo telo cerpadla uplne mimo ten vyvod tohle je stejne fotka z netu ja js obe ty kolinka v pohode vyndal
Nebo to myslis tak abych obesel tuhle vypust a vrazil trubku co nejvic dolu a tu necim oblepil?
aha... já sem myslel že ti upadl vývod...
jinak se ten plast blbě svařuje, je tam malo mista a ten plastje taka mrdka, pojebaná benálem..
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:aha... já jsem myslel, že ti upadl vývod...
jinak se ten plast blbě svařuje, je tam málo místa a ten plast_je taková mrdka, pojebaná benálem..
...ty hajzlíku jeden
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:tomasNJ psal:aha... já jsem myslel, že ti upadl vývod...
jinak se ten plast blbě svařuje, je tam málo místa a ten plast_je taková mrdka, pojebaná benálem.....ty hajzlíku jeden
...to je na propadnutí ve třetí třídě, co???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2016 08:30:21 Offline |
tomasNJ psal:aha... já sem myslel že ti upadl vývod...
jinak se ten plast blbě svařuje, je tam malo mista a ten plastje taka mrdka, pojebaná benálem..
No prave je to krehky a sezrany benzinem..no mame dva pokusy...zkusim to projet opatrne pajkou a sehat nejaky pevnostni ale pasticky lepidlo ktery by to mohlo vydrzet.
Chytry telefony jsou svine na gramatiku coooo?
Ondráš psal:Petr J. psal:Filous psal:...to je na propadnutí ve třetí třídě, co???
...spíš už ve druhý...
Ja myslim, ze na to, ze je z Asie je to celkem dobry.
...nojo, ale von je frešův dvorní korektor
Filous psal:osiris psal:Ondráš psal:
Ja myslim, ze na to, ze je z Asie je to celkem dobry....nojo, ale von je frešův dvorní korektor
...hlavně že né konektor
...mnóóó tak u freše by byl musel bejt ke všemu asi konektor samice
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:aha... já sem myslel že ti upadl vývod...
jinak se ten plast blbě svařuje, je tam malo mista a ten plastje taka mrdka, pojebaná benálem..No prave je to krehky a sezrany benzinem..no mame dva pokusy...zkusim to projet opatrne pajkou a sehat nejaky pevnostni ale pasticky lepidlo ktery by to mohlo vydrzet.
Chytry telefony jsou svine na gramatiku coooo?
jebu na smartfony...
pišu hovorově ale i/y mam vždy spravně Onasisu
po frešmenovi se to ale neda ani čist
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2016 19:47:13 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 06:49:05 Offline |
Ja taky..to vicko se normalne nafukuje kdyz cerpadlo natlakuje...uz jsem ho na to pripravil ze mu asi nic jinyho nezbude nez vytahnout 8500 za novy..ze tohle je posledni pokus s opravou co delam.
K.a.s.y.m. psal:Ja taky..to vicko se normalne nafukuje kdyz cerpadlo natlakuje...uz jsem ho na to pripravil ze mu asi nic jinyho nezbude nez vytahnout 8500 za novy..ze tohle je posledni pokus s opravou co delam.
Ty vogo za 8 a půl by mu to snad někdo vyfrézoval z k kusu hliníku na zakázku ne?
BTW koukal jsem co stojí servo k ovládání klapky vejfuku na americkou píčovinu bo mi blbne....taky kolem 8,5...no tak sem pátral a zjistil jsem že stený dávaj do V8, 5.4l vod Fordu a Lincolnu, tak si teť dopisuju s USA šopem na náhradní díly bo tam za to chtěj 44$, origo od harleje je v USA za 150$ (což oproti nám není tak špatný, ale....:) ) Origo má na sobě vyražený FoMoCo (Ford Motor Company) a číslo dílu fordu...takže se to dobře hledá
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 08:22:39 Offline |
No starsi je blbost kupovat to uz by koupil drujy starsi a prrdne znova takze tahle variamta pada.novy stoji tolik a nildo jinej ho nedela..dava se asi do peti skutru od padiny po petikilo ale cena porad stejna. Holt nesmysl no.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 09:22:03 Offline |
No tohle se davalo jen do petistovek italsky vyroby takze piaggio a gilera jinde to neni.
Amici fungujou jak RVHP berou dily z ceho se da
Jediny nejaky levny sem nasel tohle asi zrejmne novy ale jak to dostat sem to netusim
http://www.kijiji.it/annunci/accessori- … 0/86245916
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 12:40:51 Offline |
To jsem nawel taky ale to je trosku jiny..lisi se to pak rokem.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2016 17:45:18 Offline |
Druhá oprava se taky nepodařila takže volba je jasná..moc nadšenim neskákal,ale bude to jistota.
Stránky: 1