Nejsi přihlášen
Vypustacia skrutka
Ahoj, objednal som podla tejto stranky https://www.motorcyclespareparts.eu/suz … check.aspx original vypustaciu skrutku s cislom 09247-14026, a ono to nieje magneticke . Neviem aku skrutku tam mam teraz (asi cez vikend budem menit olej), ale v Suzuki tam davali ako original bez magnetu? Aku tam mate vy?
Diky
noff
Your freedom ends where others begin!
Re: Vypustacia skrutka
noff psal:Ahoj, objednal som podla tejto stranky https://www.motorcyclespareparts.eu/suz … check.aspx original vypustaciu skrutku s cislom 09247-14026, a ono to nieje magneticke . Neviem aku skrutku tam mam teraz (asi cez vikend budem menit olej), ale v Suzuki tam davali ako original bez magnetu? Aku tam mate vy?
Diky
noff
důvod výměny??..jinak já tam mám skrutku so závitom
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2016 19:52:43 Offline |
no já taky nevidim důvod měnit šroub při výměně oleje..pochopil bych těsnění,ale i šroub??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ja viem ze netreba menit skrutku pri vymene oleja, ale ma dost poskodenu hlavu. Neviem ako to dotahoval byvaly majitel, ale chcem tam dat novu nieze nabuduce nebudem vediet povolit.
Len ma to trosku zaskocilo ze poslali taku skrutku....mno zaujimave....lebo aj v starej kawe som mal magneticku.
Your freedom ends where others begin!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.05.2016 10:33:36 Offline |
Tak starsi Becka ho maj taky s magnetem
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:Magnetickej šroub jsem měl na Husqvarně...
Italský pičoviny to potřebujou :)
Tos mě připoměl,jak sme v našich cca 20ti letech lítávali s klukama na motárdech a kamoš měl luxusní TE610 SM a při každé výměně oleje vytahoval spolu se šroubem i kousky fšelijakejch vymezovacích podložek špajzky A furt to jelo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:huskyb12 psal:Magnetickej šroub jsem měl na Husqvarně...
Italský pičoviny to potřebujou :)Tos mě připoměl,jak sme v našich cca 20ti letech lítávali s klukama na motárdech a kamoš měl luxusní TE610 SM a při každé výměně oleje vytahoval spolu se šroubem i kousky fšelijakejch vymezovacích podložek špajzky A furt to jelo
já jí měl jenom dva roky, takže při každý výměně to byla jenom hrst špon :)
ale di, Ty brepto ...
Stránky: 1