Nejsi přihlášen
Re: STK Praha
jj, ja tam mam vsechno origo. Ted o vikendu vymenim baterku, vzduchac a zarofku v zadnim svetle. V tydnu to hodim do servisu na sestelovani karbecu a 5.7. frcim taky do Francie. Tak doufam, ze vsechno probehne v poho.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
bobule psal:Bohdalec, sou tam celkem rozumný. Pak ještě Vysočany. Mam pocit že to stojí kolem litru.
Bohdalec a rozumný chacha Zloději to tam sou, stačí když srovnáš jejich cenik s jinou STK,o ochotě ani nemluvim
Já jezdim sem http://www.trilobit-real.cz/stk.html a nemám probléma a je to asi 15km od Práglu
Ps:stk na motorku 270kč
Pšán psal:bobule psal:Bohdalec, sou tam celkem rozumný. Pak ještě Vysočany. Mam pocit že to stojí kolem litru.
..fakt myslíš jako tisíc?Na stole?Včeských?
..panenko Maria Podsrpenská,vidíš to?
dyť sem taky psal že mam ten pocit, pocit se zmýlil
to jebu
MartysN6 psal:bobule psal:Bohdalec, sou tam celkem rozumný. Pak ještě Vysočany. Mam pocit že to stojí kolem litru.
Bohdalec a rozumný chacha Zloději to tam sou, stačí když srovnáš jejich cenik s jinou STK,o ochotě ani nemluvim
Já jezdim sem http://www.trilobit-real.cz/stk.html a nemám probléma a je to asi 15km od Práglu
Ps:stk na motorku 270kč
nebuď socka, trilobit znám ale ten už neni v Práglu a jen jestli tam na tebe nejsou hodný jenom proto že tam Vaše firma jezdí s kamigazema
to jebu
litr za technickou, to by byl teda byl nářez.....
já jsem u nás dal 290 za evidenčku a technickou dohromady....
Byl sem na STK mezi Řepama a Stodůlkama - na Jeremiášce.
STK bylo hotový za 30min i s čekánim, byl sem tam odpoledne.
Lidi super, byl sem tam s IXILem bez homologační vložky a neřek ani popel.
Cena 450,- Kč vč. DPH
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
STK doporučuju v Praglu dle vlastní zkušenosti: Horoměřice. Dáš papíry do okýnka, zaplatíš, počkáš venku u motorky na parkovišti, dáš si cígo, přijde technik, svítí, bliká, za minutu a půl hotovo. Naprosto v poho. Mhouřej oči i nad sjetejma gumama když řekneš že doma už máš nachystaný nový.
Jeremiáška. Okýnko, zaplatíš, přijedeš do haly, technik s tebou pokecá bo má doma taky mašinu a tuším jeden tam byl co měl doma Busu. Naprosto v poho.Fotějí tam mašiny. Nelekat se toho. Všude je cena stejná. Nevím přesně kolik, něco kolem 300,-.
Nejhorší zážitek, Praha Černý most. Nějaký nový STK. Kontrolují naprosto všechno. Jsou hustě nekompromisní. Když jsem tam byl naposled s autem, asi pět minut např. zkoušeli a cukali bezp. pásama atd... Tož tak.
A kurva...
Dolík .... (Nový člen) 03.06.2007 10:25:33 Offline |
Zdar, nevím, jak se to tam jmenuje, ale je to v areálu prodejny Škoda směr z Palmovky na Jarov na levé straně. Měl sem to sice domluvené, ale nakonec si nevzal ani korunu navíc, zeptal se, jestli to brzdí, zablikali sme vším, co by mělo svítit a blikat a bylo to. Cena 300.
Jerry psal:STK doporučuju v Praglu dle vlastní zkušenosti: Horoměřice. Dáš papíry do okýnka, zaplatíš, počkáš venku u motorky na parkovišti, dáš si cígo, přijde technik, svítí, bliká, za minutu a půl hotovo. Naprosto v poho. Mhouřej oči i nad sjetejma gumama když řekneš že doma už máš nachystaný nový.
Jeremiáška. Okýnko, zaplatíš, přijedeš do haly, technik s tebou pokecá bo má doma taky mašinu a tuším jeden tam byl co měl doma Busu. Naprosto v poho.Fotějí tam mašiny. Nelekat se toho. Všude je cena stejná. Nevím přesně kolik, něco kolem 300,-.
Nejhorší zážitek, Praha Černý most. Nějaký nový STK. Kontrolují naprosto všechno. Jsou hustě nekompromisní. Když jsem tam byl naposled s autem, asi pět minut např. zkoušeli a cukali bezp. pásama atd... Tož tak.
Jerry má pravdu, Čerňák jsou fakt kokoti
já jezdim STK Veselý v měcholupech. Sic ho znám přes vork, ale je to bejvalej mechoš v MOTO GP a je to ok. Mladej trošku horká hlava, ale jde to.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Kde ty všemožný procedúry berete?
Nedaleko naší vsi vyrostla STK a jezdí tam opravdu hodně lidí z okolí i z měst.
Na autech kontrolují jen běžný věci-podvozek,světla,brzdy.
S motorkou jsem tam jel ve strachu-obě pnoj jiný rozměr,řidítka,blinkry,neh.vejfuk atd.Bez problému-nechtěl nic vědět,vidět ani kontrolovat a okamžitě lepil samolepku
No a když jsme tam byli se streetem,což je teda překopaný komplet,na slickách,bez budíků,zrcátek,blinkrů apod,tak to bylo taky OK
Takže než se strachovat v Praze,raději těch 100 kiláků k nám a je to jistota!
PURE NAKED BIKE!
ja jsem se o nic ani nestrachoval .... vsechno mam v cajku (sak si to taky vopravuju sam, ne)
Zjistil mi akorat, ze mi nesviti svetilko nad RZ, ale to si prej urcite vymenim sam a dal nic nerikal.
Bych se fakt divil, kdyby mi tam tu technickou nechteli dat
jirka silver (Člen) 27.06.2007 08:22:54 Offline |
STK u nás 240kč včetně dph.
Svítí,čísla motoru a rámu.Na parkovišti před stk.
A pak,že v Praze je blaze.....
Najdete nás na každém kilometru
voe, ja jsu taky Moravak. V praze jen prizivnicim, abych pak na Morave mohl udelat v hospodach poradnou trzbu ... v podstate tim, ze makam v praze, podporuju ekonomicky rust na Morave
Jezdím do Kunratic. Zbytečně tě tam nepotrápí. Mají pochopení. Trvalo mi dlouho najít servis s takovým přístupem. Ceny taky mají dobré http://www.suzukibandit.cz
Stránky: 1