Nejsi přihlášen
Ondras bandour (Nový člen) 24.06.2016 08:18:41 Offline |
Špatně svítící přední světlo :-(
Ahojte všichni posedlí tímto kultovním strojem.
GSF 1200 S
Mam malinky problem tykajici se nevalneho svetelneho vykonu predniho svetla.
Resil uz nekdo neco podobneho ??? Nahrazka za jinou zarovku a nebo treba xenon ?? Parabola na xenon neni stavena tak treba nejaka prestavba na jiny typ ???
Zvazil jsem ze bych koupil starsi svetlo, a jen zkusmo bych se do toho pokusil neco narvat....
Diky za info
Ondras
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2016 08:30:05 Offline |
Re: Špatně svítící přední světlo :-(
Někteří tam dávali xenony.blbý je že musíš koupit dvě sady protože každá žárovka je jina,ale zlepšení to pru bylo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...ty paraboly se hrozně zasíraj prachem a pag to nesvítí, pár lidi to skoušelo vyplachovat a pag vysoušet, ale výsledek není stopro i když zlepšení pag určitě nastane...každopádně tendle model Ska je se svjetlama marnej...xenon tomu dost výrazně pomůže, ale s rizikem, to je dneska asi každýmu jasný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Taky to pořád resim, mám S-ko, 2002, xenon tam byl už když jsem ho koupil. Nesvítí to úplně zle, ALE...
Špinavá je čočka, kterou vyndas asi jen tak, že sundas krycí plexi že světlometů a při tom už by se dalo vyčistit i zrcadlo i samotné plexi. Ovšem mám trochu obavy to světlo kuchnout, abych to dal zase dohromady...u automobilových světlometů to dělají celkem často.
Stránky: 1