Nejsi přihlášen
Kotouče GSX 1400
Zdravím všechny, bohužel přišla nejspíš oba, kdy musím něco vymyslet s kotoučema na busu.Už nějakou tu sezonu jsou trošku zkroucené, někdy je to lepší jindy horší. NAvíc desky už jsou na hraně. Takže asi jediná možnost je koupit nové. Potřebuju tedy sehnat přední kotouče + desky. Něco jsem načet, ale nevyznám se v tom nějak extra... Mohli byste poradit, doporučit nějakou kombinaci? Asi dobrá poznámka ode mě by měla být, že na origo za 17tis. nemám :( Kojak má EBC za 4500,- což je dost, ale... Jsou to ok kotouče, nebo se dají sehnat "lepší" levnější?
Díky moc za vaše rady a postřehy předem!!! Mějte se
Banditatom (Člen) 08.05.2015 16:00:20 Offline |
Re: Kotouče GSX 1400
Ebc jsou v pohode ja kupoval kyoto mam uz je druhej jar a nemam s nima trabl...kupoval jsem je na wemoto.czstali oba okolo sesti tisic....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ebc jsou v pohode ja kupoval kyoto mam uz je druhej jar a nemam s nima trabl...kupoval jsem je na wemoto.czstali oba okolo sesti tisic....
Hmm, hmm, nikde jsem se nedočet o této značce, ale proč ne Teď musím jít, ale potom kouknu poříádně, díky za tip ;-)
zzzmrzlinar (Člen) 09.05.2015 00:11:57 Offline |
ještě zkuš kotouče od MTZ, neboli Moto Zloch, zkušenosti jsou s nima dobrý co vím a dá se ušetřit. Jsou vyráběný v Čechách
normálně jim napiš, reagujou za chvíli, pošlou ti cenu a jestli to mají skladem
http://www.mototechnika.cz/kontakty/
nicméně těch 4500 za EBC taky nezní špatně
kuclb psal:vendous psal:Já mam NG a asi dobrý, já taky hovno poznám.
No ale levnější kotouče asi už neseženeš takže ber od toho plešatýho pána a nešpekulujNo víš co, nechci moc špekulovat, jen ten rozpočet se nějak napíná
Jo to znám, sypu všechny prachy do baráku a na motorku nezbejvá a to budu muset řešit zadní gumu ( starší ). Novou sadu bych chtěl kupovat na jaře, no a že bych chtěl novou helmu vo tom ani nemluvim
Smrt je ze všeho to poslední.
kuclb psal:Tak nikdo už žádný další tip? Sakriš, moc na výběr teda není. Kojak je asi nejlevnější a snad to i vydrží...
....pošli mě to do mejla, podívám se na to jaké tam jsou možnosti a co ti mohu nabídnout
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:kuclb psal:Tak nikdo už žádný další tip? Sakriš, moc na výběr teda není. Kojak je asi nejlevnější a snad to i vydrží...
....pošli mě to do mejla, podívám se na to jaké tam jsou možnosti a co ti mohu nabídnout
Ahoj Kojaku, tak nějak pls, ozveš se? Jsem toho maila smolil docela dlouho Ne, v pohodě, je čas, klasika pozdní jaro něco zlomenýho, tak jsem v klidu zase Ale kdyžtak dej vědět pls ;-) Díky!
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
kuclb psal:Tak nikdo už žádný další tip? Sakriš, moc na výběr teda není. Kojak je asi nejlevnější a snad to i vydrží...
vůbec to neřeš a dej si poradit od kojakasro mám od něj to co ty scháníš a vše je OK
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
vendous psal:No držák bočních kufrů bude tuším trochu problém, SW ho určitě nemá ale mohl by tam padnout z B12.
( jinak je to tady o kotoučích takže bylo možná lepčatější najít něco o kufrech 😃 )
vím...
nechtěl jsem zakládat nový téma.
SW-motech na GSX 1400 dělal, ale už je nenabízejí asi se to neprodávalo
z B12 to tam pasovat nebude, jedině to nějak nabastlit
GSX 1400 K7
Stránky: 1