Nejsi přihlášen
Re: Cvakání z motoru.
vytahnout napinak a dat o jeden zub vic a zasadit zpet
qwerty psal:no mne taky neco chrasti za studena kdyz to necham poradne prohrat na sytic tak je to pak tichsi . Ale kdyz to necham jen chvili ap ak jedu tak to jde slyset celou cestu
nejaky tip ?
můžou cvakat ventily za studena ..kontroloval jsi je?
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:qwerty psal:no mne taky neco chrasti za studena kdyz to necham poradne prohrat na sytic tak je to pak tichsi . Ale kdyz to necham jen chvili ap ak jedu tak to jde slyset celou cestu
nejaky tip ?můžou cvakat ventily za studena ..kontroloval jsi je?
ventily byly delany pred cca. 2500km takze si nemyslim ze by to bylo tema
Billy psal:vytahnout napinak a dat o jeden zub vic a zasadit zpet
nevim jestli si to myslel na mne, ale napinak byl venku vcera a vypada ok
WD club member.
K.a.s.y.m. (Člen) 27.05.2010 09:27:12 Offline |
qwerty psal:Radek-Ban psal:qwerty psal:no mne taky neco chrasti za studena kdyz to necham poradne prohrat na sytic tak je to pak tichsi . Ale kdyz to necham jen chvili ap ak jedu tak to jde slyset celou cestu
nejaky tip ?můžou cvakat ventily za studena ..kontroloval jsi je?
ventily byly delany pred cca. 2500km takze si nemyslim ze by to bylo tema
Billy psal:vytahnout napinak a dat o jeden zub vic a zasadit zpet
nevim jestli si to myslel na mne, ale napinak byl venku vcera a vypada ok
nejde o to jestli je nebo neni OK jde o to ,že ti cvaká rozvodák a napínáku trvá nějakou dobu než přeskočí o další zoubek aby dopnul..tak se to dělá tak ,že když už venku napínák je tak rukou povystrčí o jeden zoubek ven a strčí zase zpátky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nejsi sam kemu to cvaka tedka "neco" v motoru, tedka co sme dotahly vod Jiriny B12 tak v tom neco mlati no. Za 14 dni se bude vedet co to je. Strasim kamosa ze to bude na GO . Beztak taky napinak, nebo vydreny listy u rozvodu.
Billy psal:Nejsi sam kemu to cvaka tedka "neco" v motoru, tedka co sme dotahly vod Jiriny B12 tak v tom neco mlati no. Za 14 dni se bude vedet co to je. Strasim kamosa ze to bude na GO . Beztak taky napinak, nebo vydreny listy u rozvodu.
...lišty budou ok, fsať se
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 27.05.2010 15:46:53 Offline |
na mojej bandasce taky něco cvaká(jako klepe) v motoru ,když je to studený ,když se to vohřeje ,tak míň...až mi něco podá ruku ,tak sem dám fotky ,co to bylo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:na mojej bandasce taky něco cvaká(jako klepe) v motoru ,když je to studený ,když se to vohřeje ,tak míň...až mi něco podá ruku ,tak sem dám fotky ,co to bylo
Abys nedopadl jak kamos kdysi na GPZ 900 jela jak strela a pak mu podala ojnice ruku pekne . Pak dojel po ose ale s dlani v zadech dryho bajkra
Měl jsem to samy na inazumě,cvakala,hlavně za studena,byl jsem na kontrole rozvodu ve značkovym servisu,vše v poradku,akorat napinak precvakl o zoubek a je po cvakani.Rikal,že to precvaknuti na napinaku chvili trva.Jinak mam najeto 46tisic a rozvody naprosto v cajku..
Filous psal:Billy psal:Nejsi sam kemu to cvaka tedka "neco" v motoru, tedka co sme dotahly vod Jiriny B12 tak v tom neco mlati no. Za 14 dni se bude vedet co to je. Strasim kamosa ze to bude na GO . Beztak taky napinak, nebo vydreny listy u rozvodu.
Tak je to na klice to mlaceni
Billy psal:Filous psal:Billy psal:Nejsi sam kemu to cvaka tedka "neco" v motoru, tedka co sme dotahly vod Jiriny B12 tak v tom neco mlati no. Za 14 dni se bude vedet co to je. Strasim kamosa ze to bude na GO . Beztak taky napinak, nebo vydreny listy u rozvodu.
Tak je to na klice to mlaceni
Kurva ani nevíš, jak mě to sere...
Tož tak:-D
Ja te chapu me to mrzi taky ze to motor nevydrzel, cekal sem ze se ozve spotrebak jako spojka pri nejhorsim prevodovka , do toho clovek nevidi a motorku sem slysel kdyz sme ji kupovali nic sem nepozoroval.
Dejvidos psal:Měl jsem to samy na inazumě,cvakala,hlavně za studena,byl jsem na kontrole rozvodu ve značkovym servisu,vše v poradku,akorat napinak precvakl o zoubek a je po cvakani.Rikal,že to precvaknuti na napinaku chvili trva.Jinak mam najeto 46tisic a rozvody naprosto v cajku..
A ten napínák časem přecvakne sám,nebo se s tím musí do servisu??
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 07:44:24 Offline |
Dubis psal:Dejvidos psal:Měl jsem to samy na inazumě,cvakala,hlavně za studena,byl jsem na kontrole rozvodu ve značkovym servisu,vše v poradku,akorat napinak precvakl o zoubek a je po cvakani.Rikal,že to precvaknuti na napinaku chvili trva.Jinak mam najeto 46tisic a rozvody naprosto v cajku..
napínák je samostavící.
K.a.s.y.m. psal:Dubis psal:Dejvidos psal:Měl jsem to samy na inazumě,cvakala,hlavně za studena,byl jsem na kontrole rozvodu ve značkovym servisu,vše v poradku,akorat napinak precvakl o zoubek a je po cvakani.Rikal,že to precvaknuti na napinaku chvili trva.Jinak mam najeto 46tisic a rozvody naprosto v cajku..
napínák je samostavící.
Takže myslíš že to časem přestane jo?Cvaká to jen trochu a to jen fakt při prvním studeném startu.Jak se moto zahřeje tak to přestane!
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 08:00:55 Offline |
Dubis psal:K.a.s.y.m. psal:Dubis psal:
A ten napínák časem přecvakne sám,nebo se s tím musí do servisu??napínák je samostavící.
Takže myslíš že to časem přestane jo?Cvaká to jen trochu a to jen fakt při prvním studeném startu.Jak se moto zahřeje tak to přestane!
opakuji....napínák je samostavící...tedy sám se nastaví..tedy nemusíš na něj sahat ani v servisu na něj nemusí sahat...a pro upřesnění..ano sám přecvakne.
K.a.s.y.m. psal:Dubis psal:K.a.s.y.m. psal:
napínák je samostavící.Takže myslíš že to časem přestane jo?Cvaká to jen trochu a to jen fakt při prvním studeném startu.Jak se moto zahřeje tak to přestane!
opakuji....napínák je samostavící...tedy sám se nastaví..tedy nemusíš na něj sahat ani v servisu na něj nemusí sahat...a pro upřesnění..ano sám přecvakne.
Tak ok.Děkuji.Snad je to ono.Ventily mi dělali před 1500km,takže tím to být nemůže!Asi
Dubis psal:K.a.s.y.m. psal:Dubis psal:
Takže myslíš že to časem přestane jo?Cvaká to jen trochu a to jen fakt při prvním studeném startu.Jak se moto zahřeje tak to přestane!opakuji....napínák je samostavící...tedy sám se nastaví..tedy nemusíš na něj sahat ani v servisu na něj nemusí sahat...a pro upřesnění..ano sám přecvakne.
Tak ok.Děkuji.Snad je to ono.Ventily mi dělali před 1500km,takže tím to být nemůže!Asi
Jo a ješte než se to zase nastaví do správné polohy nezkurví se tam něco?Co to vlastně klape??
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2010 08:37:29 Offline |
Dubis psal:Dubis psal:K.a.s.y.m. psal:
opakuji....napínák je samostavící...tedy sám se nastaví..tedy nemusíš na něj sahat ani v servisu na něj nemusí sahat...a pro upřesnění..ano sám přecvakne.Tak ok.Děkuji.Snad je to ono.Ventily mi dělali před 1500km,takže tím to být nemůže!Asi
Jo a ješte než se to zase nastaví do správné polohy nezkurví se tam něco?Co to vlastně klape??
nejradši bych tě poslal do a řek ti hledej..je tu o tom snad každej tejden zmínka..napínák funguje jako rohatka západka..to ti snad nebudu muset vysvětlovat...s tim že ten tlak na ten napínák vytváří olej a pružina a než ten napínák přeskočí o jeden zoubek dál tak to prostě chvíli trvá..takže to neřeš.pokud ti to cvakání vadí kup si vodníka tam to neuslyšíš..vzduchem chlazený motory prostě jsou hlučnější.
Dubis - možná slyšíš trávu růst už to poslouchal někdo s banditem, popř. porovnávals to s někým jiným?
Mě třeba přijde extrémně tichej proti jinejm strojům
a k těm ventilům... to že je dělali nedávno ještě neznamená, že jsou cajk to sme tu řešili nedávno... i v servisech jsou jenom lidi
Strýcfajtr !!!
Čaute .čo čitam to čitam je toho dosť otom okolo cvakani motoru,no mne tiež cvaka šramotí.aj keď bola v servise ventily nastavili rozvodak dobrej a stále tie zvuky počuť.kamoš má tiež b6 ako ja a má ten motor tichší ,ako to je možné?mám to dať ešte raz naštelovať? A v tomto to vlakne pyšú že pomôže vyčistiť karbece a možno to stíchne?
Vie niekto miere na ventily? Koľko má mať sací a koľko výfukový?.. Nemám manuál.dik hoši
Banditatom (Člen) 29.06.2016 12:07:17 Offline |
To neni chyba ale vlastnost SACS motoru
Ano pri spravnem serizeni se motor trosku stizi
Manual je zde ke stazeni
Co tam mas dal?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 29.06.2016 12:12:05 Offline |
To nechapu.....on si da motorku do servisej kde mu je za cca za 1200kc seridili.pak se mu zda ze je motorka hlucna tak si pozve kamosej kterej je zrejme cupr mechos a komplet to doma rozmrda!!! A co cekas od 97? Ze bude sevelit? Voe slecna uz ma 19let
Banditatom (Člen) 29.06.2016 12:21:24 Offline |
Ivan37 psal:Kamoš čo ma bandita b6 tak isto starú má majetok 65 tis a máš ju omnoho tichší.teraz buď chytrej
Co bandit to original....mel jsem 95 s najetyma 75tis a jen septala pak me jeblo lozisko v prevodu a musel jsem kupovat novej motor....motor jsem vytahnul z 2001 s najetyma 22tis a ten jel jak sici stroj!!!co nechapes proste co kus to original!
Mosim bežať pracovať.tak šup sem styma mierama chaloši.a neposerem to kamoš čo to bude robiť robil voľakedy v suzuke .no je jasné že nevie a nepamätá si aké tam sú miiere .takže budem rád ak niekto z vás má manuál a napíše ich sem
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=9402
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4943
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=4420
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … php?id=111
...a kdybys příště nechtěl čekat, tak se toho dá poměrně dost najít tady: http://www.suzukibandit.cz/openforum/search.php
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2016 12:40:31 Offline |
sací 0,1
vyfuk 0,15
Filous mě kdyžtak opraví
Dost záleží jak máš taky vytahanej rozvoďák jestli je někde těsně před přeskočením na další zub napínáku tak taky víc rachtá..pak může mít motor reálně mnohem víc km než je na budíku a jsou veškerý snahy zbytečný..prostě hlučnej je,ale to je určitě vejš vše popsáno jen se opakuju
Dakujem hošia ďalšia otázka prečo na voľnobeh mi mi kolisaju otáčky? Keď pridám tak nič pak uberem plyn klesnú otáčky na 1250 kolíše to.otáčky sa držia rovnako len to kolíše..dá sa to neako vyštelovat nech to ide pravidene?sinchronizaciu karbecov mám urobenú.kamošovy na bandita to tiež robilo neaky manik mu niečo v karbecov vyštelovat na plný výkon a prestalo mu to.viete niečo otom?
Ivan37 psal:Dakujem hošia ďalšia otázka prečo na voľnobeh mi mi kolisaju otáčky? Keď pridám tak nič pak uberem plyn klesnú otáčky na 1250 kolíše to.otáčky sa držia rovnako len to kolíše..dá sa to neako vyštelovat nech to ide pravidene?sinchronizaciu karbecov mám urobenú.kamošovy na bandita to tiež robilo neaky manik mu niečo v karbecov vyštelovat na plný výkon a prestalo mu to.viete niečo otom?
...blbje udělaná synchronizace, karbce se ti perou mezi sebou...něco vyštelovat na plnej výkon??? ...kurva proč já nemám takový zákazníky??? ...kucí nehulte uš tam u vás to svinctvo, pag to takle dopadá
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 10:21:17 Offline |
Filous psal:Ivan37 psal:Dakujem hošia ďalšia otázka prečo na voľnobeh mi mi kolisaju otáčky? Keď pridám tak nič pak uberem plyn klesnú otáčky na 1250 kolíše to.otáčky sa držia rovnako len to kolíše..dá sa to neako vyštelovat nech to ide pravidene?sinchronizaciu karbecov mám urobenú.kamošovy na bandita to tiež robilo neaky manik mu niečo v karbecov vyštelovat na plný výkon a prestalo mu to.viete niečo otom?
...blbje udělaná synchronizace, karbce se ti perou mezi sebou...něco vyštelovat na plnej výkon??? ...kurva proč já nemám takový zákazníky??? ...kucí nehulte uš tam u vás to svinctvo, pag to takle dopadá
to by tě dlouho nebavilo.je lepší dělat s lidma který o tom aspoň něco vědi
Banditatom (Člen) 30.06.2016 10:27:37 Offline |
Filous psal:Ivan37 psal:Dakujem hošia ďalšia otázka prečo na voľnobeh mi mi kolisaju otáčky? Keď pridám tak nič pak uberem plyn klesnú otáčky na 1250 kolíše to.otáčky sa držia rovnako len to kolíše..dá sa to neako vyštelovat nech to ide pravidene?sinchronizaciu karbecov mám urobenú.kamošovy na bandita to tiež robilo neaky manik mu niečo v karbecov vyštelovat na plný výkon a prestalo mu to.viete niečo otom?
Namontoval mu turbonator na separator me to trebas delali uz vybehany soupatka....
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 11:15:08 Offline |
dyš ty jim vyhrožuješ hevertyčkou mezi sjetla a voni se tě pak ...plachej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom psal:Filous psal:Ivan37 psal:Dakujem hošia ďalšia otázka prečo na voľnobeh mi mi kolisaju otáčky? Keď pridám tak nič pak uberem plyn klesnú otáčky na 1250 kolíše to.otáčky sa držia rovnako len to kolíše..dá sa to neako vyštelovat nech to ide pravidene?sinchronizaciu karbecov mám urobenú.kamošovy na bandita to tiež robilo neaky manik mu niečo v karbecov vyštelovat na plný výkon a prestalo mu to.viete niečo otom?
Namontoval mu turbonator na separator me to trebas delali uz vybehany soupatka....
...jo, to na to má taky vlif...
Jen přidám mou zkušenost s cvakáním v motoru (taky jsem se tu na to vloni ptal). Když jsem vzal za plyn, začalo to v motoru cvakat....po dlouhém laborování jsem nakonec přišel na to, že mi to foukalo kolem svodu a jak se vzalo za plyn, svod začal ťukat o válec....
Stránky: 1