Nejsi přihlášen
Olej-vada nebo ne? (výška hladiny?)
Zdravím, Chtěl bych se zeptat.. asi budu za idiota, ale když nastartuju bandita a je postavenej na centrálním stojanu, tak v kontrolním okénku klesne hladina oleje je na nejnižší hranici a je vidět jak to jakoby ''prská'' na to sklo. Má to tak být nebo ne..? :D dík.. pokud je chcíplej tak se hladina po čase ustálí na téměř polovinu.
Editoval osiris (17.03.2016 20:35:50)
Re: Olej-vada nebo ne? (výška hladiny?)
Filous psal:...hele Kocoure, za tym kontrolním vokýnkem se ti točí spojka, kerá se máchá ve voleji a proto ti zmizí hladina, dyš se to rostočí, buť f klidu, má to tag bejt
fák jó? Já myslel, že to tam tak leží jako v pánvi když se smažej řízky
Zlatý uzávěry s tyčkou, tam tě takový záludnosti techniky nestresujou
ps, když už sme u toho oleje....
vloni sem ujel cca 500 km fakt je nutný měnit olej kvůli ročnímu intervalu? Vloni na jaře jsem ho měnil (nájezd byl dost podobnej ) a normálně měl furt červenou barvu jako z flašky....takže teď ho žere pila řetězem
Filous psal:...hele Kocoure, za tym kontrolním vokýnkem se ti točí spojka, kerá se máchá ve voleji a proto ti zmizí hladina, dyš se to rostočí, buť f klidu, má to tag bejt
já sem myslel, že ten olej honi po motoru čerpadlo mazacima a chladicima kanalama ...
ale ono to všechno funguje rozstřikem jj stará škola
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:...hele Kocoure, za tym kontrolním vokýnkem se ti točí spojka, kerá se máchá ve voleji a proto ti zmizí hladina, dyš se to rostočí, buť f klidu, má to tag bejt
já sem myslel, že ten olej honi po motoru čerpadlo mazacima a chladicima kanalama ...
ale ono to všechno funguje rozstřikem jj stará škola
...po honění je to vždycky rozstřikem...
Stránky: 1