Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 15.08.2016 18:40:15 Offline |
Re: Je tu nějakej chemik ?
Filous psal:...chystáš se vařit meth???
...mrkni na Perníkovýho tátu bro
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 16.08.2016 08:12:08 Offline |
...hlavně to schladit těsně před bodem varu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
večerní zprávy ČT 1 :
"nedaleko Prahy poblíž obce Klecany se objevil obrovský kráter. nikdo neví, kde se vzal, ale v šeru, dýmu se pohybovala postavička s cigárem a sparťanskou kšiltovkou. kdo by mohl podat bližší svědectví nechť se přihlásí na všem známé lince"
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 16.08.2016 13:56:38 Offline |
stačilo použít google https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Metamfetamin
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Už je to profláknuté...
http://zpravy.idnes.cz/leky-benzinky-ps … domaci_kha
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2016 13:11:57 Offline |
barynek psal:huskyb12 psal:barynek psal:Co potřebuješ? Napiš klidně email ...
Máš to v meilu, dík
Posílám ještě něco dalšího do mejlu, kdybys potřeboval.
Není zač
ještě nějaký halucinogeny??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To mi prijde nekolektivni a srabacky, nechat si poradit tajne emailem, kdyz je tu spousta chemiku, ktery by ti radi poradili verejne. Ja bych treba treba zrovna potreboval chemickou recepturu na nakou 100% mast proti vlkovi. A zeptam se normalka verejne.
tajnej psal:To mi prijde nekolektivni a srabacky, nechat si poradit tajne emailem, kdyz je tu spousta chemiku, ktery by ti radi poradili verejne. Ja bych treba treba zrovna potreboval chemickou recepturu na nakou 100% mast proti vlkovi. A zeptam se normalka verejne.
To je ale úplně jinej sport, Tebe pálí prdel a ja chci palit dobrotu :)
ale di, Ty brepto ...
![]() |
Banditatom (Člen) 18.08.2016 16:53:02 Offline |
tajnej psal:To mi prijde nekolektivni a srabacky, nechat si poradit tajne emailem, kdyz je tu spousta chemiku, ktery by ti radi poradili verejne. Ja bych treba treba zrovna potreboval chemickou recepturu na nakou 100% mast proti vlkovi. A zeptam se normalka verejne.
...panmama ti vzkazuje ze si maj zajit do lekarny pro sudokrem
Sudokrem či bepanten nebo jak je sice fajn, ale pouze na počátečního vlka..když už máš fakt vlkodlaka svinskýho, tak mi na ty puchejře pomohla klasická heřmánková mast..
PURE NAKED BIKE!
Důležitá je prevence. Je třeba zasypavat solamylem. Kdo nevyzkousel, neuveri ....
prevenci jsem podcenil, ale vlka jsem nakonec rychle vyhnal mastičkou, co možná není primárně na vlka, ale funguje bezva. menuje se to pityol, vypadá to hnusně, ale vlk byl do rána fuč a já moh zas pohodlně sedět celej den v mokrejch plavkách v lodi.
huskyb12 psal:tajnej psal:To mi prijde nekolektivni a srabacky, nechat si poradit tajne emailem, kdyz je tu spousta chemiku, ktery by ti radi poradili verejne. Ja bych treba treba zrovna potreboval chemickou recepturu na nakou 100% mast proti vlkovi. A zeptam se normalka verejne.
u nás to zbůhdarma padá na zem a žerou to vosy
MRDAT!!!
Kožak psal:huskyb12 psal:tajnej psal:To mi prijde nekolektivni a srabacky, nechat si poradit tajne emailem, kdyz je tu spousta chemiku, ktery by ti radi poradili verejne. Ja bych treba treba zrovna potreboval chemickou recepturu na nakou 100% mast proti vlkovi. A zeptam se normalka verejne.
u nás to zbůhdarma padá na zem a žerou to vosy
To bych rači viděl hořet Bulovku :)
ale di, Ty brepto ...
Něco jsem čistě náhodou našel:
http://aukro.cz/show_item.php?item=6565 … emarketing
The father of the little princess of the dawn
Mour psal:Něco jsem čistě náhodou našel:
http://aukro.cz/show_item.php?item=6565 … emarketing
jj, vim vo tom, má jich tam spoustu, problém je, že nechápu jak by ty odkalovače měly fungovat...
Další trabl je v tom, že to je celý z nerezu, což může výslednej produkt dost pokurvit ...
ale di, Ty brepto ...
andre.marek (Člen) 10.11.2016 19:51:59 Offline |
A už je tady zima... měď nebo nerez
andre.marek psal:A už je tady zima... měď nebo nerez
Bushmills - všechno v nerezu mimo nějakejch skříní kde kontrolují čirosti, ty jsou ze skla, mosazi (ta je asi pro oko) a mědi.
Jameson - klasická výroba je kvašení ve dřevě, vaří v mědi (většinou), vedou v nerezu. Pokud je to kontinuální destilace, tak všechno v nerezu.
Destlilovat 3x.
Nepředpokládám ale, že bys čekal ty povinné 3 roky aby se tomu mohlo říkat wizour. Ty to budeš asi mít k okamžité spotřebě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour psal:Bro to je vzdy v nerezu
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 44_pro.jpg
Nemáš úplně pravdu, jasně že nerez jede na plný kule, ale pokud je kotel v mědi, je to lepší. Jak píše Vikec, chladič v mědi je "povinností"...
Jak jsem psal, úplně nechápu jak fungujou ty odkalovače, normální je vylejt úkap a dokap, tady by asi měl úkap zustat v nich ? Stejně tak nebude úplně snadná regulace chladící vody - máš tam dvě proměnný množství vody z kohoutku versus ventil na koloně ...
Jen málo kolon od něj měří teplotu par nahoře ...
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Mour psal:Bro to je vzdy v nerezu
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 44_pro.jpgNemáš úplně pravdu, jasně že nerez jede na plný kule, ale pokud je kotel v mědi, je to lepší. Jak píše Vikec, chladič v mědi je "povinností"...
Jak jsem psal, úplně nechápu jak fungujou ty odkalovače, normální je vylejt úkap a dokap, tady by asi měl úkap zustat v nich ? Stejně tak nebude úplně snadná regulace chladící vody - máš tam dvě proměnný množství vody z kohoutku versus ventil na koloně ...
Jen málo kolon od něj měří teplotu par nahoře ...
....zeptam se na to 13 prosince .....odkalovače taky nevím....a myslím, že ten druhý okruh vody je pro jednokolové pálení?, bo ten první výpalek "steče" zpět do sudu a vypálí se znovu a z kolony už pak teče kvalita? ...ale možná kecám
http://aukro.cz/destilacni-pristroj-30l … 08297.html
tady je trochu jiný
![]() |
Banditatom (Člen) 11.11.2016 10:38:04 Offline |
Jako kdyby panstvo touzilo po vlastnim kotliku na ohnivou vodu tak soused se zivi tim ze je vyrabi a musim uznat ze to ma vychytane
komplet v medi
Banditatom psal:Jako kdyby panstvo touzilo po vlastnim kotliku na ohnivou vodu tak soused se zivi tim ze je vyrabi
a musim uznat ze to ma vychytane
komplet v medi
....to je další level bych se v budoucnu ozval......na esence pro manželku do koupele
Americkej psal:Jéžiš už někdo tomu kreténovi řekněte, že "eurodestYlátory" jsou fakt za čárou i na severní moravu.
On to bude celkově frajer přes češtinu: "S přístroje neunikají žádné příchutě destilované tekutiny"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Americkej psal:Jéžiš už někdo tomu kreténovi řekněte, že "eurodestYlátory" jsou fakt za čárou i na severní moravu.
On to bude celkově frajer přes češtinu: "S přístroje neunikají žádné příchutě destilované tekutiny"
Dyť píše, že je z Bohumína ...taky se Vám za např. "bejt, mejdlo a pod..." nikdo nevysmívá
![]() |
Banditatom (Člen) 11.11.2016 11:53:34 Offline |
Mour psal:mr.BSE psal:Americkej psal:Jéžiš už někdo tomu kreténovi řekněte, že "eurodestYlátory" jsou fakt za čárou i na severní moravu.
Dyť píše, že je z Bohumína
...taky se Vám za např. "bejt, mejdlo a pod..." nikdo nevysmívá
Zapomel si to nejdulezitejsi pejca pejsek pej
Mour psal:mr.BSE psal:Americkej psal:Jéžiš už někdo tomu kreténovi řekněte, že "eurodestYlátory" jsou fakt za čárou i na severní moravu.
Dyť píše, že je z Bohumína
Ještě aby jo, když to tady neříkáme
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Mour psal:mr.BSE psal:
On to bude celkově frajer přes češtinu: "S přístroje neunikají žádné příchutě destilované tekutiny"Dyť píše, že je z Bohumína
Ještě aby jo, když to tady neříkáme
...páč ste divný
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hele Fildo, ty si řikej co chceš a jak chceš, bo seš krajovej úkaz a k tomu navíc kámoš, tak se Ti to toleruje. Ale s Azijatama nemám slitování, kór dyš mně vyndaval parťák MPčka z huby, než sem se zakous. A že sem kliďas, to se vo mně ví! Nejvíc je, že když "neodebral telefon", tak zavolá zpátky. No fakt vocas.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Hele Fildo, ty si řikej co chceš a jak chceš, bo seš krajovej úkaz a k tomu navíc kámoš, tak se Ti to toleruje. Ale s Azijatama nemám slitování, kór dyš mně vyndaval parťák MPčka z huby, než sem se zakous. A že sem kliďas, to se vo mně ví! Nejvíc je, že když "neodebral telefon", tak zavolá zpátky. No fakt vocas.
..hele,Jiří,věřím tomu,že ses v tom inzerátu zasekl na té chybičce (destylace)
..protože kdybys to sjel komplet a narazil na,cituji:"napište,zavolám spátky",tak jsme
my,jako Azijaté,úplně v řiti..
..no a já,a to toho eksota ani neznám,úplně v pičovi..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1