Nejsi přihlášen
Detektor radaru
Ahojda, chystám se koupi nový detektor Policejních radarů, na 90% Valentine One, páč Bely zatím v CZ verzi nikde nejsou a Valentýnek je přeci jen citlivější. Ale k věci. Distributor nabídl, že pokud se vezmou 3kusy, dá slušnou slevu. Neplánuje to někdo?
PS: aby se diskuze nezvrhla na dotazy typu "stejnak to nefunguje", "je to moc drahý" atd. tak jím předejdu. Tak za 1) jezdím s dektektory už delší dobu a zachránili mne nesčetněkrát, jo funguje to. 2) jo je to drahý (Bel, Vvalentine, samozřejmě CZ verze) nic pro šetřílky, je to jen otázka priorit.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Detektor radaru
Peka psal:to to ho je, udelat antenku, detector s nejakou kvalitni schotkyho diodou, pred to mozna jeste picnout LNA, pak staci klopnz obvod a indikacni diodu ci bzucak a hotovo. ale kdo by se stim vyvyjel.
a ještě to dát do krabičky od mýdla............
vidíš už jsi mohl být za vodou
Filous psal:Newada psal:A to jako funguje i na radary který měřej jen chvilku? viz ty pistole u MP.
...pokuť vim, tag na lejzr ani
Bych taky řekl, bo nže by to stačilo zareagovat, tak už bys byl změřenej.
Ty statické radary mají kontiunální vysílání... Teda myslím...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jezdím s Bellem pět let a docela jsem si na něj zvykl.
S lejzrem je to tak trochu na pikaču, máš šanci jenom když to pustí, pokud nejedeš první, tak většinoumázne toho před tebou a zachytíš ten odraženej paprsek a zařve. Pokud jseš první, tak jsi v . Zaplať pánbů zatím jsem měl kliku.
Jinak doporučuju, člověk jede takňák s klidem
Strýcfajtr !!!
Peka:
začni konkurovat Beltronicsu a V One a jsi za vodou, rád budu používat českou značku.
Jennys:
uvidíme, kolik nás dohromady bude. Na Bela mi nabídli minimálně 10% při 3 kusech. Ale Bely nejsou a dlouho nebudou.
Kelly:
1) není vyhmátnout jak, zařízení je v okamžiku mimo provoz
2) není důkaz, že jsi někoho rušil, laserové pistole jako Lidar a jiné podobné nemají možnost záznamu
3) nejde o rušičku ale o oficiální Parkovací systém, který takto přesně funguje
4) není zákon, ve kterém by měl někdo právo jakkoliv dělat expertýzu vozidla.
5) hlavně není čím
6) pistole při rušení vypíše standardní chybu jako když se mu rozklepe ruka a podobně.
7) kdo se bojí sere v síní
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Co se týká laseru, není problém ho detekovat, problém je, že v momentě kdy vám ho detektor oznámí, jste již změřeni. nCo se týká stacionárů, jdou detekovat poze tehdy když mají aktivovaný IR přisvit, jinak vám nepomůže vbůbec nic. Jedině POI v navigaci Je to sice smutný, že člověk musí nakupovat tyhle pičoviny, ale doba si to žádá. A to ne že bych byl nějakej magor, ale rychlost mimo obec překračuju o 20 - 30 km zcela běžně. Jo jo jsem hajzl.
Osi, to byl jen průměr, pokud valím do Práglu 4x denně a musím to stihnout tak holt jedu rychleji. Ale spíš jde o to, že v poslední době se tady u nás zbláznili a měří na každém rohu. A věř, že když jezdíš denně 12 hodin, tak jseš furt jednou nohou v průseru.
Kelly: ty máš zaměstnance, makají na tebe, já na sebe makám v tomhle směru sám. Když mi seberou noty, jsem v prdeli. Tohle je investice do budoucna
PS: AL jsem sehnal za půlku
Zdenda psal:Kelly: ty máš zaměstnance, makají na tebe, já na sebe makám v tomhle směru sám. Když mi seberou noty, jsem v prdeli. Tohle je investice do budoucna
PS: AL jsem sehnal za půlku
A nebylo by levnější jezdit podle předpisů?
Já jezdim tak jak mám náladu. Prostě to někdy vyjde a někdy ne. S tím nic neudělám. Já přijít o papíry jsem taky v prdeli, ale vožralej nejezdím a za rychlost ti je neseberou (pokud to není opakovaně), takže investice do antiradaru či antilaseru mi přijde zbytečná. Než zaplatím těch 15 tis na pokutách...
Navíc na laser to neúčinkuje a na radar jen když má IR přísvit, takže v noci, a tehdy jezdím stejně opatrněji než přes den, bo je hůř vidět, jezdí míň vozidel a je větší pravděpodobnost, že budou někde zalezlí a vyhmátnou mě. Stavěli mě asi 4x a vždycky po půlnoci. Jen jednou to bylo v sobotu v 7 hodin ráno, kdy rozumný člověk ještě spí.
Toť můj názor.
pokud pojedeš mimo obec víc jak 140 a v obci víc jak 90, seš bez papírů na půl roku okamžitě,nehledě na bodový stav a jak v autě tak na mašině tyto hranice celkem dost často překračuju
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:pokud pojedeš mimo obec víc jak 140 a v obci víc jak 90, seš bez papírů na půl roku okamžitě,nehledě na bodový stav a jak v autě tak na mašině tyto hranice celkem dost často překračuju
A koupíš si to?
Ondráši nezlob se ale mluvíš z cesty. KDyž ve frmolu jezdím denně např. 400 km a více, věř, že tu padesátku a devadesátku přesně neuhlídáš. A to se nebavím o třicítce. Nejde o žádné extra překračování rychlosti, stačí když pojedeš šedesát. Chtěl bych opravdu vidět, jak ty striktně dodržuješ od značky ke značce 50tku. Nevím o jakých pokutách mluvíš, mě by pokuty nesraly, ale máme bodový systém a když opakovaně pojedeš těch 60 na padesátce tak jsi bez papírů natotata. Já prostě jezdit naprosto předpisově nedokážu. A co se týká ceny detektoru? Jezdím starší model už nějakých 5 let, táta přes 10 a věř, že se na pokutách už 10 zaplatili (pořizovací cena 10000,-) Těch 15-17000,- za nynější model mě fakt nevytrhne a za tu trochu klidu mi to stojí. Jak jsem psal je to jen otázka priorit. Nic víc.
Ps: a vzhledem k tomu, že do V1 se dohrávat SW, máš tenhle detektor de facto nafurt
Ondráš psal:Zdenda psal:Kelly: ty máš zaměstnance, makají na tebe, já na sebe makám v tomhle směru sám. Když mi seberou noty, jsem v prdeli. Tohle je investice do budoucna
PS: AL jsem sehnal za půlkuA nebylo by levnější jezdit podle předpisů?
Já jezdim tak jak mám náladu. Prostě to někdy vyjde a někdy ne. S tím nic neudělám. Já přijít o papíry jsem taky v prdeli, ale vožralej nejezdím a za rychlost ti je neseberou (pokud to není opakovaně), takže investice do antiradaru či antilaseru mi přijde zbytečná. Než zaplatím těch 15 tis na pokutách...
Navíc na laser to neúčinkuje a na radar jen když má IR přísvit, takže v noci, a tehdy jezdím stejně opatrněji než přes den, bo je hůř vidět, jezdí míň vozidel a je větší pravděpodobnost, že budou někde zalezlí a vyhmátnou mě. Stavěli mě asi 4x a vždycky po půlnoci. Jen jednou to bylo v sobotu v 7 hodin ráno, kdy rozumný člověk ještě spí.
Toť můj názor.
Na laser to účinkuje, byť je to ve většině případů k ničemu (na to slouží AL) a stacionáry to bere jen některé. To mě ale vůbec netíží páč ty mám jako POI v navigaci, kterou zapínám když jedu kde to neznám. O co mě jde je měření klasickým Ramerem kupříkladu z auta. Včera na dálnici valím 150, a v dálce vidím i přes svodidla blikat auto, samozřejmě že tam byli. Nevidět auto, jsem v prdeli. Jinak když píšeš o těch raních hodinách, táta přišel o 2 body za to, že jel 61 po cestě, která už sice v obci byla, ale tak asi 500 metrů vede jen loukou. V půl třetí ráno.
Abych to ukončil, přesně to jsem nechtěl aby se tu takhle debilně polemizovalo. Prostě věř, že to funguje, a dobře, a holt někomu to za ty peníze stojí někomu né. Nic víc v tom nehledej.
Kelly01 psal:Taxikáři
Co říct
Piráti
Co říct
Honba za penězma
Smutné
A co morální hodnoty
Dělám i v jiných odvětvích
Používal jsem to i dávno před tím, než jsme vzali centrálu
Jsem spodina společnosti
A jsem za to rád
TO Zdeněk: nepřijde mi to jako debilní polemizace,spíš naopak celkem zajímavá diskuze o něčem co mě zajímalo, i když je jasný,že to neřeší proč jsi to sem dal
TO Ondráš: já měl v autě tuším BELL, prodával to kámoš z druhé ruky,tuším za 5 nebo 6 litrů??? Jenže měl sem to na zkoušku a hlásilo to spoustu falešnejch poplachů počínaje dveřma u benzinek, přes všechno možné a když mi to začalo hlásit poplach uprostřed liduprázdného pole,tak sem s tím švihl do kastlíku a pak to kámošovi vrátil.Prostě jsem z každýho zapípání byl vystresovanej,estli mě už měří atd. Takže jsem se vrátil zpět k naučenému a holt sleduju cestu.Jezdím od sednácti na mašině a od 18 autem,teď nějakých 50 tisíc za rok a za rychlost jsem měl pokutu třikrát,jednou ve Vyškově za 61 km/hod to bylo za 200, potom v Brně za 65 km/hod to bylo za 500 a naposledy v Buchlákoch za 134 km/hod a to bylo za 2500. A to podle úpředpisů rozohodně nejezdím, v obcích dle situace do 80, mimo obec jak v autě tak na mašině co to dá,ale buď mám štěstí,nebo se mi daří to vychytat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:TO Zdeněk: nepřijde mi to jako debilní polemizace,spíš naopak celkem zajímavá diskuze o něčem co mě zajímalo, i když je jasný,že to neřeší proč jsi to sem dal
TO Ondráš: já měl v autě tuším BELL, prodával to kámoš z druhé ruky,tuším za 5 nebo 6 litrů??? Jenže měl sem to na zkoušku a hlásilo to spoustu falešnejch poplachů počínaje dveřma u benzinek, přes všechno možné a když mi to začalo hlásit poplach uprostřed liduprázdného pole,tak sem s tím švihl do kastlíku a pak to kámošovi vrátil.Prostě jsem z každýho zapípání byl vystresovanej,estli mě už měří atd. Takže jsem se vrátil zpět k naučenému a holt sleduju cestu.Jezdím od sednácti na mašině a od 18 autem,teď nějakých 50 tisíc za rok a za rychlost jsem měl pokutu třikrát,jednou ve Vyškově za 61 km/hod to bylo za 200, potom v Brně za 65 km/hod to bylo za 500 a naposledy v Buchlákoch za 134 km/hod a to bylo za 2500. A to podle úpředpisů rozohodně nejezdím, v obcích dle situace do 80, mimo obec jak v autě tak na mašině co to dá,ale buď mám štěstí,nebo se mi daří to vychytat
No jo, máš pravdu, to debilní mi ujelo
U novějších detektorů máš právě možnost vypínat pásma a tím eliminuješ falešné poplachy.
Kelly01 psal:Tě bonznu vašim měšťákům že máš rušičku a jsi v i s radarama
To mám pěkný kakarády!
Hajzle !!!
I tak by mohli beztak hovno!
Parchante
Zdenda psal:Ani psát už mi nejde!
A daně mám v pořádku!
Finančák je můj kamarád
...dročkař kerej platí daně??? ...a je kámoš s financema??? ...a s kerý si myslíš, že sme planety že ti to budem žrát???
P.S. ...temadle kecama voblbuješ šesnácky, dyš je vezeš lechce stříklý z jejich první diskošky???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
2 Koldan: Já teda jezdím ročně tak cca 15-20 tis km a jezím teprv 4. rokem, ale pokutu jsem ještě nedostal. Buď mám prostě štěstí no a když mě vyhmátnou tak mám smůlu... udělám smutný voči, vytáhnu studentský průkaz, nasypu si popel na hlavu a buďto to ukecám nebo ne.
2 Zdenda: Klidně si jezdi s radarem mě je to jedno. Jak psal Koldan, můžeš mít sebelepší SW, ale nikdy to nebude na 100% a bejt fur vystreslej z toho kde stojí pokaždý když to zapípá a honem šlapat na brzdy... Je to tvoje věc. Když mě maj chytit, tak mě chytnou. Stacionární radary steně nejsou nestavený aby na 50 braly auta od 51km/h výše.... To by tam byly 2 auta ze 3. SPousta z nich je jen aby tě to vylekalo, ale to nepoznáš, páč krabice je to stejná a když takovej náhodou potkáš a bleskne ti do očí, tak budeš nasranej, že ti to ten tvůj antiradar nehlásil. Zvykneš si, že tam je jen na strašení a sereš na něj. No, ale pánům z dopravy se to pak nějak nebude zdát a nainstalujou ho tam (páč se tam třeba zvejší počet nehod). Ty si budeš myslet, že je tam jen na strašení (na detektor ti posvítí sluníčko, takže se přehřeje, bo nevím co, prostě se stane že nepůjde i tahle možnost tu je) a ejhle. 70 km/h na 30ce a body i s prachama jsou v prdeli. Je to jen polemizování... Kdyby mi ho někdo dal, tak ho zkusím, ale kupovat si to nebudu. Cenová výhodnost, ani 50% slevy mě k tomu nepřesvědčí.
Je to můj názor. Můžeš mít jiný, já ti ho neberu, ale když si teda bereš pravidlo "prevence se musí vyplatit" do huby, tak nám prosím řekni, jk dlouho takhle jezdíš (překračuješ ty limity) a kolikrát si byl pokutován nebo kolikrát si byl obrán o řidičský průkaz. To by byla celkem zajímavá informace. Díky za ni.
Ondráši
1) Nechápu proč bych měl bejt nějak vystresle, když to zapípá víš, ono se s tím musíš také naučit jezdit.
2) Kdybys četl pořádně, tak by ses dozvěděl, že mi vůbec nejde o stacionáry, ty mám jako POI v navigaci, a je mi úplně jedno jestli fungujou nebo ne, páč ty dodržuju.
3) Nezlob se na mě, ale veškerý tvoje demagogie o DR pramení z toho, že jsi nikdy žádnej neměl, nepoužíval a pravděpodobně ani nikdy neviděl v provozu. Nikdo neříká že to je 100%, to není nikdy nic. Pro informaci: úspěšnost nových DR se mimo město rovná 95% a ve městě téměř 100%
4) Nechápu jaký pravidlo, že prevence se musí vyplatit si beru do HUBY, já jsem jenom chtěl říct, že s DR už nějakou dobu jezdím a od spousty pokut mne to zachránilo. Nic víc. Protože ježdění autem je z 80% moje hlavní živnost, rád sázím na jistotu i když není rovnou 100% Věř mi ale, že kombinace, kterou já v autě mám se té stovce skoro vyrovná.
5) Nevím jesli to někoho zajímá ale píšeš "řekni nám" jak takhle jezdíš atd tak budiž. Celkově jezdím 8 let, z toho 5 jako profík. Těch 5 let jsem měl starší model Beltronicse a opravdu mohu říct, že mi zachránil hoooodněkrát krk. Pokutu za rychlost jsem platil za tu celou dobu pouze jednou, a to když jsem jel na 90tce 130, autem přítelkyně. Pokud tě taky zajímá kolik jsem měl nehod tak pouze jeden ťukanec před cca 4 roky na poarkovišti. Co se týká mého táty a jeho jízdy s DR tak ti mohu zodpovědně říct, že jezdí cca 150 - 200 ročně už po dobu 10 let (v téhle míře) a pokutu za rychlost nikdy nedostal.
A na závěr bych ti jenom řekl, že mám hrozně rád podobné řeci od lidí, jež nemají o tomto přístroji ani šajn, sami najezdí úplné nic, ale naproti tomu to dle jejich mínění je úplně k ničemu. Vezmi 15 litrů, jeď do Prahy, tam ti ho půjčí, najeď s ním aspoň 10 000km a pak prováděj chytré soudy
Přesně tohodle jsem se obával, že se to takhle zvrtne. V tomto tématu mi šlo úplně o něco jiného. Všem doporučuji forum www.antiradary-forum.com tak se k téhle tématice dočtete nejvíc.
Tohle bude zajímat asi někoho dalece víc, je to zajímavá tabulka:
Měření rychlostí v ČR
Typ radaru: Klasické radary, Typ: Ramer, Způsob měření: Z automobilu, stacionární budkou, trojnožkou Výskyt: Všude Četnost užití: často Odhalení: 95%
Typ radaru: Laserové měřiče Typ: ProLaserIII, LTI 20-20 Způsob měření: pěší hlídky, z automobilu Výskyt: používají pouze některé MP Četnost užití: ojediněle, méně v noci, za deště a v zimě Odhalení: DR 30-40% AL 99%
Typ radaru: úsekové měření, Typ: Unicam, Velocity Způsob měření: kamery na vjezdu a výjezdu z úseku Výskyt: Praha, UL, Zlín atd Četnost užití: 36x v Praze, cca 10x v UL atd Odhalení: dle typu detektoru až 80%
Typ radaru: Cejchovaný tachometr Typ: GESIG, AD9 Způsob měření: kamera+cejchovaný tachometr Výskyt: Praha, Brno Četnost užití: 3-5ks Odhalení: není možné
Jo a jediné co vím ke Gesigu tak v Praze by to měl mít zelenomodrý Volkswagen Passat CL AEE 41-62, sedan, kouřová skla, v nedávné době měl prý v levé části zadního okna modrou čtvercovou samolepku ARAL. Ve Zlíně je to stará Mazda ZLA 29-57. Nic víc není zatím známo.
add 1) Ze začátku určitě. Časem možná. Když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
add 2) Tohle ti schvaluji a když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
add 3) No jo... Technika jde asi dopředu... Když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
add 4) Aby ti pak třeba nedali pokutu za sjetý gumy nebo lékárničku. Když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
add 5) Tak dobře kdyby jezdili všichni. To by byla nádhera. Třeba tvůj táta dodržuje předpisy že žádnou pokutu nikdy nedostal... Když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
add závěr) Máš pravdu jsem špatný... Jezdím na nic, o elektromagnetických vlnách nemám ani šajn, přístroj jsem nikdy v ruce neměl a včera jsem ukradl v samoobsluze žvejkačky (ale nikomu to neříkejte). Kdybych tak mohl vzít 15 tis a jet si do Prahy jen tak vazkoušet antiradar... To by bylo něco... Jenže kde je vzít a nekrást...
Jak říkám JÁ bych si to nekoupil. Leda kdybs mě o tom chtěl přesvědčit a půjčil mi to.
A ještě bych těl říct něco důležitého, a na to bych chtěl zvláště upozornit, protože to jsem tím chtěl říci.
Když ho používat chceš, tak ho používej. Mě je to jedno. Jen jsem vyjádřil svůj názor.
Mě by to prostě bylo k ničemu. Nebudu si to kupovat. Nemám k tomu důvod. Pro mě je to zbytečné. Jen jsem k tomu chtěl říct svoje. Kldině si to dej do nákladů jako zabezpečovací zařízení nebo parkovací asistent či jak tomu říkáte.
Jen mi nějak nejde na mysl, že když je to u nás zakázané, jakto, že to má homologaci?
2 Zdenda: OK. Četl jsem si to forum (to co mne zaujalo). Detektor zakázaný neni. Antiradar ano. Ty jsi chtěl detektor. OK.
Přesto sem tam nenašel nic, co by me přesvědčilo o koupi...
Vzehledem k tomu, že jak si výše napsal jezdím úplně na nic, tak možná toho ježdění nechám a budu chodit pěšky.
prijde mě jednoduší a levnější když jet nějakou střelbu tak zakrejt značku....a jde o to z jakym předstihem ti ten pasivni detektor da vědět aby jsi to ubrzdil..
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Kelly01 psal:Jste kokoti
Radar neradar..
Na každýho jednou dojde
A největší slátanina je zakrýt značku a jet střelbu
...no jenom aby nedocházelo častějc
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Ondráši Ondráši, přijdeš mi jak malý kluk. Nezlobse ne mě, ale je to tak. Co se týká těch 15 tisíc, neboj oni ti je vrátí. Jenže těžko to využiješ, když najezdíš tak málo km, a možná ani en na místech, kde poliši často měří. Představ si jednu věc, kdy sedíš v autě minimálně 12 hodin denně a jezdíš trasy město-město, lidi spěchají atd. Potom šáhneš po každém zařízení, které ti může byť jen trochu pomoci. Spíš bych ale řekl, že je to pro tebe v prvé řadě nehorázná suma peněz, proto ti to celé přijde naprosto proti mysli. To ti nezazlívám, na škole to pro mě byly nepředstavitelné prachy. Věř mi, že se mi to opravdu vyplatí. Také jsem neřekl, že jezdíš na nic, ale že najezdíš oproti mě úplné nic. Prosím, lépe čti. To že máš v praxi silné nedostatky mě utvrdil hned tvůj tuším první nebo druhý příspěvek, kde píšeě, že dostaneš pouze pokutu a body ti vzít nemůžou. Neber to nijak zle, ale o této problematice se už nechci s tebou bavit. Pokud bys také četl pořádně ty moje předchozí příspěvky, tak bys zjistil, že DR a AL nikomu nevnucuji pouze jsem se ptal jestli by ho také někdo nechtěl kvůli množstevní slevě. Nic víc. Tak slunce v duši bejku a hned se nečil!
Kelly: svaté pravda, na někoho dřív, na někoho dýl
Kde se dají koupit do zásoby životy jako máš ty? Parchante, tys to zase někde sehnal ve slevě co?
Maňas: kalhotky přes značku? Na motorce? A k čemu prosím tě? Když ti přijde domu fotka, tak tě v helmě poznají? Akorát to zbytečně provokuje a první fízl co tě uvidí (a to můžeš jet předpisově jak chceš) tě hned na místě vopálí, že se z toho posereš. Myslím, že už vzešel zákon o postihu za zakrytou či jinak nečitelnou RZ
2 Zdenda: Malej sem. To sedí. Při mé dosvadní frekvenci pokut se mi vrátí fakt za dlouho... Řek bych, že možná nikdy Pokud bych neplatil 20 tis jako sestra, ale proti autobusu v protisměru by mi ten detektor asi moc nepomoh...
Každé zařízení, které by ti pomohlo? Tak mě napadlo, že bys mohl dát na taxametr "turbo" a měl bys vyděláno i na úplatky. Kelly nemáš tam někde jedno v regálu?
Máš pravdu, že je to promě fakt dost peněz (neřekl bych nehorázně, ale opravdu dost). Bych musel prodat 3 činely abych to dal dohromady... Ale dost peněz to je.
Beru v potaz že se o tom se mnou nechceš bavit, ikdyž mě to mrzí, třeba bych byl se stal o něco chytřejším a nebyl za takového vola, jako mě máš.
Ty ho prostě bude používat a já ne. Já k tomu mám svoje důvody, ty k tomu máš svoje důvody. Pár profíků znám, ale nikoho, kdo by jezdil s DR nebo AR. Možná se jen málo ptám...
S tím, že jezdím na nic jsem to blbě pochopil. To se omlouvám. Ale je to divné. Jel jsem v obci 110, sličná slečna v bílé uniformě seděla ve fabii s takovým tim čumáškem vpředu, tukala cosi do počítače... Už skoro 3 měsíce čekám, kdy si pro mě přijdou... stále nic... Zřejmě mám dobrou auru a ruším to... Budu ji prdávat, vydělám na tom majlant.
Ale ještě jednou. Snaž se to malému blbci vysvětlit. Nebudeme se bavit o nějakých morálních hodnotách, ale o vlastnostech té krabičky, která je legální, neodhalitelná a já nevím co všechno...
Zdenda psal:Co se týká laseru, není problém ho detekovat, problém je, že v momentě kdy vám ho detektor oznámí, jste již změřeni. nCo se týká stacionárů, jdou detekovat poze tehdy když mají aktivovaný IR přisvit, jinak vám nepomůže vbůbec nic. Jedině POI v navigaci
Psal si že detektor na laser upozorní, ale až v době kdy jsi změřen a na radar to funguje jen když má IR přísvit. Ten ale nemají všechny, ne? Třeba ty na autech... U nich je to teda na prd? Přísvit mají snad jen stacionáry, ne? A ty tam máš, jako POI, že? U těch co jsou na autech je nějaký jiný systém? Které měřiče ti to teda bude hlásit? Díky za odpověď.
škardík psal:No co já sem pochopil z týhle diskuze, tak právě ty stacionáry to bere jen když maj přísvit, takže ty na autech právě jako že joo..
Pokud se nemejlím, tak ten IR přísvit je takový ten panel jako by s diodama, ne? To mají i ty radary co jsou na autech? Že by technika tak pokročila?
Ondro, pokud tě bude zajímat cokoliv okolo radárů, rád ti to řeknu, pokud to budu vědět. Nechci s tebou jen polemizovat o řidičské praxi, jestli se to vyplatí nebo ne. Prostě o proti mě najezdíš málo km. Nic víc.
Tím IR přisvitem jsem myslel některé stacionární radary- kamery, většina z nich to má zapnuté. Co se týká radarů v autech nebo trojnožkách (ten tvůj čumáček) to jsou Ramery. na autech je pod nimy většinou něco jako mlhovka, to je kvůli měření v noci. Tento radar je zachytitelný vždy. A k tomu laseru, tím myslím leserové pistole, DR ti v případě zaměření okamžitě detekuje, jenže v tom momentě jsi už de facto změřenej
Některý to maj, některý ne. U nás jezdí felcka a ta má pod spz přesně v půlce klasickou obdélníkovou mlhovku.
Zdenda psal:Ondro, pokud tě bude zajímat cokoliv okolo radárů, rád ti to řeknu, pokud to budu vědět. Nechci s tebou jen polemizovat o řidičské praxi, jestli se to vyplatí nebo ne. Prostě o proti mě najezdíš málo km. Nic víc.
Tím IR přisvitem jsem myslel některé stacionární radary- kamery, většina z nich to má zapnuté. Co se týká radarů v autech nebo trojnožkách (ten tvůj čumáček) to jsou Ramery. na autech je pod nimy většinou něco jako mlhovka, to je kvůli měření v noci. Tento radar je zachytitelný vždy. A k tomu laseru, tím myslím leserové pistole, DR ti v případě zaměření okamžitě detekuje, jenže v tom momentě jsi už de facto změřenej
Si se asi už dneska učil moc dlouho co?
viz avatar:)
jirka silver (Člen) 28.06.2007 08:28:13 Offline |
Zdenda dík za proškolení o AL jsem nevěděl.Ptal jsem se na instalaci na motorku a nikde nic nemají vibrace prý moc velké.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1