Nejsi přihlášen
Rovenovsky (Člen) 31.10.2016 18:55:49 Offline |
Kam vedla vaše první cesta?
Já teda nestihl žadnou cestu kolem komina, ale hned když jsem koupil Bandita a dostal jsem noty tak jsem jel sbirat první skušenosti do zahraniči.
Vpodstatě na tom videu jsou moje první kilometry na motorce :D.
https://m.youtube.com/watch?v=-zjao-qXTeQ
Rovenovsky (Člen) 31.10.2016 20:47:32 Offline |
Re: Kam vedla vaše první cesta?
:D to mě minulo, protože jsem k7 dovezl na voziku
Rovenovsky (Člen) 01.11.2016 21:45:05 Offline |
Ouuu, omlouvam se chlapi. Nevšim jsem si že bych nic neměl v profilu. Už jsem to napravil ;)
Rovenovsky (Člen) 01.11.2016 22:36:48 Offline |
Jak tak čtu, tak tady se mrda na hovorovou kazeň :D
Filous psal:...ser na kazen, tady je to samej pankac, alkac a blazen...jo a pjeknej trip ...sice us sem tam fsude byl, ale pojedu tam zas
Prej všude už sem byl ...
A vod všeho máš klíče ? :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:...ser na kazen, tady je to samej pankac, alkac a blazen...jo a pjeknej trip ...sice us sem tam fsude byl, ale pojedu tam zas
A vod všeho máš klíče ? :)
...eště mi chybjej klíče vot Kremlu a tvýho baráku, jináč uš je to fšechno
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:...ser na kazen, tady je to samej pankac, alkac a blazen...jo a pjeknej trip ...sice us sem tam fsude byl, ale pojedu tam zas
A vod všeho máš klíče ? :)...eště mi chybjej klíče vot Kremlu a tvýho baráku, jináč uš je to fšechno
dej pak vědět, něco vymyslíme
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 02.11.2016 12:18:43 Offline |
jak to rikal tady nekdo vejs ? .. „ dodrzujte hovorovou kazen ! “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Přesně si vybavuju muj prvni den na mašině,kdy sem dovršil sedumnáctýho roku života. Psal se druhej srpen roku 99,v garáži sem měl první model yamahy xt600 z roku 86,řidičák hotovej v 16ti letech a jen sem čekal na narozky. Tu noc sem toho moc nenaspal,byl sem jak natrní. Zbalenej bágl,spacák,celtu a v 7 ráno sem to navěšel na mašinu a konečně legálně vyrazil. Ke kamošovi,ten tenkrát sedlal péráka 250 a vyrazili sme na první motočundr,směr Ivančice,pak Mohelno,Dalešická a vysočinou do Ždáru nad Sázavou na Pilák. Cestou pořídit lahváče a buřty na voheň a večer byla pohoda u vohňa Mám to pořád před vočima,jako bych to jel včera.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
když to vemu i mimo bandita, tak svoje první jízdy na moto si ani nepamatuju, ale děda mě prej vozil na nádrži do školky.
Začátky řízení byly na simsonovi na zahradu a do lesa na houby. Jakmile jsem dosáhl na stupačky, tak mě děda učil řídit. Sice jsem nedosáhl ještě na zem, ale jak za mnou seděl, tak mi držel balanc při rozjezdu a zastavení.
Až jsem dosáhl na zem tak začali první samostatný vesnický jízdy - k rybníku, na zahradu, atd.....
Jak jsem měl papíry, tak první jízda byla převoz motorky ze vsi domů do města asi 15km.
První jízda na velký motorce vedla na dovozovou technickou. Měl jsem ji schovanou u kamoše v garáži a na drzo bez značky jen s kupní smlouvou a německou odhláškou přes půl okresu
Na banditovi byla první jízda od prodávajícího dom. Hotovej z toho, jak to letí a při každým zastavení jak je to těžká ludra.
Stránky: 1