Nejsi přihlášen
ake moto pre vysokych .
Zdavim všetkych,chcem kupiť moto, ma to ale ,,maly problem,,. na vačšine stojov vyzeram jak osa na tik-taku.Mam 196cm a spravne rozloženych 120kg.inklinujem skor ku cestovnym stojom a turistike,rozmyslal som nad B6S,GSX 750F.....Chcel by som poznat vas nazor, hlavne vas, co ste sa tiez tak vydarili svojim rodičom ako ja,teda mate podobne proporcie, dakujem za vase nazory
Re: ake moto pre vysokych .
Pšán má recht,sice nejsem tak vysokej jako ty,ale váha skoro odpovídá,myslím,že na té dvanáctce vypadám normálně,snad
hold s takovejma parametrama to chce velkej stroj,ale tady je teda pravda,že nemůžeš čekat jinný doporučení než Bandit,případně Autobus ,jinak velkejch motorek je dost,akorád v tomto případě je největší cenová dostupnost,myslím tím teda stáří,versus cena a stav
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...B12 je rozměrovje stejná jako B6...bejt tebou uvažuju vo GSX 1400, ZXR 1200, CB1300, esi teda toužíš po naháčoj...jináč temdle postavám vyloženě slušej Bramborácí a nebo takový ty velký kapotovaný cesťácí jako FJR nebo ten novej štrnáckovej rychlovlak vot Kwaka...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
fox psal:Zdavim všetkych,chcem kupiť moto, ma to ale ,,maly problem,,. na vačšine stojov vyzeram jak osa na tik-taku.Mam 196cm a spravne rozloženych 120kg.inklinujem skor ku cestovnym stojom a turistike,rozmyslal som nad B6S,GSX 750F.....Chcel by som poznat vas nazor, hlavne vas, co ste sa tiez tak vydarili svojim rodičom ako ja,teda mate podobne proporcie, dakujem za vase nazory
Tak to máme +/- stejné proporce. banmdit není sice na mě valký , ale dá se to. Třeba na Inazumě 12ctce vypadám fakt jak čmelák na bonboně. A na 14ctce jsem ještě jaksi neseděl
Tož tak:-D
vasek b 12 (Člen) 25.06.2007 21:29:35 Offline |
jedině autobus vim o čem mluvim gsx 1400
jo ta svičkova z Bechyně ta teda je
vasek b 12 (Člen) 26.06.2007 21:31:42 Offline |
Koldan psal:vasek b 12 psal:jedině autobus vim o čem mluvim gsx 1400
prosil bych jeden děcký a jeden dospěláckej do Brna.Bude videjo?
Brno nejezdim a pakistance neberu
vasek b 12 (Člen) 26.06.2007 21:45:58 Offline |
Americkej psal:a hajzliky, hajzliky voteuřený máš?
Jdi se vysrat na pole
vasek b 12 psal:Koldan psal:vasek b 12 psal:jedině autobus vim o čem mluvim gsx 1400
prosil bych jeden děcký a jeden dospěláckej do Brna.Bude videjo?
Brno nejezdim a pakistance neberu
tak mi vem aspoň to děcko,ně se to nějak přemnožilo a u nás už to nigdo nechce žrat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ok, pridal som do svojho profilu foto,tak to mozte zhodnotit.Nezakladam si na tom ako na moto vyzeram, ako to tu niekto spomenul, ale chcem poznat nazory ludi, na com jazdia ti vysoky,aby mi to pomohlo si spravne vybrat,nemusim sa predsa ucit na vlastnych chybach.B12s je moj favorit,vzhad,jazda,posed.velmi sa mi paci aj GSX 750F,autobusy ako GoldWing to naozaj nemusim.Ostavaju uz len stihacky typu CBR1100xx a ZZR1200 ale to by bola pre mna stylova samovrazda
Stránky: 1