Nejsi přihlášen
ukazatel zařazení rychlostního stupně
Ahoj,
uvažuju o montáži tohoto ukazatele : http://www.lskelectronics.cz/?sek=1&ps=1&vyr=6 na Bandita 600S rv.2000.
Máte někdo s tím nějakou zkušenost , nebo radu jiného tipu.
Díky za odpovědi.
Editoval osiris (11.03.2017 14:40:52)
Re: ukazatel zařazení rychlostního stupně
Link od tebe nefachčí, ale letama odzkoučené mám toto http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48477/c6 … losti.html
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Link od tebe nefachčí, ale letama odzkoučené mám toto http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48477/c6 … losti.html
Já taky
corimec psal:Drakoxxl psal:Link od tebe nefachčí, ale letama odzkoučené mám toto http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48477/c6 … losti.html
Já taky
...je to sice dražší,než tvoje varianta,ale jednoduchá montáž s nastavením přímo na daný moto /s montážní sadou/ a maká na 1 s *Když ukazatel,tak za mě jedině GIPRO
...jezdím tak,abych se vždy vrátil ve zdraví
......také se přidám. Mám již několik let Gipro-X type a maximální spokojenost.
Montáž podle návodu také brnkačka.
Mám jen čísla červené, což je někdy dost špatně čitelné...ale záleží podle vkusu každého soudruha. Prý jsou fajn i bílé čísla , ale nevím, neporovnával sjem..
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Kožak psal:jj všem to maká ,každej to chválí ale ere se to dycky jenom mě
zeby honda?
jenom k tomu Gipro... ale asi všeobecně všechny tyhle univerzální ukazatele. Přepočítává si mezi otáčkama motoru a pastorku, takže při vymáčklý spojce mele nesmysly, takže při podřazování je třeba se podívat než hrábneš po spojce, pak už víš prd i při pouštění spojky mezi kvaltama, bo než si to přepočítá, už to zase neplatí. Nicméně pro použití na silnici, abys neohnul řadičku, když tam chceš furt rvát sedmičku (ekvivalnetně šestku u dvandy) je to v cajku
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 13.03.2017 14:27:08 Offline |
XJelen psal:Kožak psal:jj všem to maká ,každej to chválí ale ere se to dycky jenom mě
zeby honda?
jenom k tomu Gipro... ale asi všeobecně všechny tyhle univerzální ukazatele. Přepočítává si mezi otáčkama motoru a pastorku, takže při vymáčklý spojce mele nesmysly, takže při podřazování je třeba se podívat než hrábneš po spojce, pak už víš prd i při pouštění spojky mezi kvaltama, bo než si to přepočítá, už to zase neplatí. Nicméně pro použití na silnici, abys neohnul řadičku, když tam chceš furt rvát sedmičku (ekvivalnetně šestku u dvandy) je to v cajku
mě to stačí před vinglem abych věděl vo kolik mám jít z kochačky dolu aby byla sranda
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:XJelen psal:Kožak psal:jj všem to maká ,každej to chválí ale ere se to dycky jenom mě
zeby honda?
jenom k tomu Gipro... ale asi všeobecně všechny tyhle univerzální ukazatele. Přepočítává si mezi otáčkama motoru a pastorku, takže při vymáčklý spojce mele nesmysly, takže při podřazování je třeba se podívat než hrábneš po spojce, pak už víš prd i při pouštění spojky mezi kvaltama, bo než si to přepočítá, už to zase neplatí. Nicméně pro použití na silnici, abys neohnul řadičku, když tam chceš furt rvát sedmičku (ekvivalnetně šestku u dvandy) je to v cajkumě to stačí před vinglem abych věděl vo kolik mám jít z kochačky dolu aby byla sranda
Jsem myslel, že amerika má automat
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 13.03.2017 14:49:19 Offline |
XJelen psal:Honzik8719 psal:XJelen psal:
zeby honda?
jenom k tomu Gipro... ale asi všeobecně všechny tyhle univerzální ukazatele. Přepočítává si mezi otáčkama motoru a pastorku, takže při vymáčklý spojce mele nesmysly, takže při podřazování je třeba se podívat než hrábneš po spojce, pak už víš prd i při pouštění spojky mezi kvaltama, bo než si to přepočítá, už to zase neplatí. Nicméně pro použití na silnici, abys neohnul řadičku, když tam chceš furt rvát sedmičku (ekvivalnetně šestku u dvandy) je to v cajkumě to stačí před vinglem abych věděl vo kolik mám jít z kochačky dolu aby byla sranda
Jsem myslel, že amerika má automat
poctivá hamerika je v mauálu tam to nemám bo by to kazilo design :D mám gipro na Kultovi, když jsem měnil převod tak abych si zvyknul
...relativní kochač...
mě by uplně maximálně stačila kontrolka na šestý kvalt...abych se nesnažil davat sedmičku...jinak je to uplně zbytečné
nebo se zeptám jinak...v čem bude jízda kvalitnější nebo lepší? pokud je něgdo lopata tak na podtočený motor pojede i s ukazatelem
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:mě by uplně maximálně stačila kontrolka na šestý kvalt...abych se nesnažil davat sedmičku...jinak je to uplně zbytečné
nebo se zeptám jinak...v čem bude jízda kvalitnější nebo lepší? pokud je něgdo lopata tak na podtočený motor pojede i s ukazatelem
Jízda s tim musi byt zrejme lepsi bo dalsi pičinec, co na tebe bude blikat
Život je boj-mašina je nej!!!
...aha, takže když už, tak chcete maximálně jenom na "poslední" kvalt a na dvojku jo? ...asi abyste nebyli tak měkký ...komici
...je mi to příjemný používat, mrknout na to kdy se mi zachce
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...aha, takže když už, tak chcete maximálně jenom na "poslední" kvalt a na dvojku jo? ...asi abyste nebyli tak měkký ...komici
......taky sem si myslel, že to nepotřebuju, ale vopčas je fajn na to mrknout...a to ať f kalupu na dromu (tam nejvíc), tag i při courání se...za mě fajn vyfikundace
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:...aha, takže když už, tak chcete maximálně jenom na "poslední" kvalt a na dvojku jo? ...asi abyste nebyli tak měkký ...komici
jo třeba loni se mi zachtělo jenom dvakrát :D
na dvojku je to blbost
__________________________________________________________________________________
Já nechápu,proč to nemají fšechny motorky normálně origo,tak jak to bývalo už v dávných dobách. Dřív to mělo gdejaký gápézetko. A baworáci řady K odjaktěživa
Aji ta moja pumpa na močku to má v sérii Tohle mě nějak k těm elektrickejm japončíkům nesedí
Jo a loni sem vobjížděl s kámošem pár motorek na inzeráty a každej kdo tam měl tu krabičku kolotočářskou,tak mu to ukazovalo nesmysl. Asi na 3 motorkách,kde to bylo namáklý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
andre.marek (Člen) 14.03.2017 19:06:55 Offline |
Já jsem si to na bandita (šestku, 2002) přidělával - Gipro X-type a fungovalo to bez problémů. Jenom samozřejmě jak bylo psáno výše při vymáčklé spojce nee - z podstaty fungování... Byl jsem s tím velice spokojený, teď na kosmostroji je to součástí výbavy. Jak píše vikec, nechápu proč to není všude...
Filous psal:osiris psal:...aha, takže když už, tak chcete maximálně jenom na "poslední" kvalt a na dvojku jo? ...asi abyste nebyli tak měkký ...komici
...je mi to příjemný používat, mrknout na to kdy se mi zachce......taky sem si myslel, že to nepotřebuju, ale vopčas je fajn na to mrknout...a to ať f kalupu na dromu (tam nejvíc), tag i při courání se...za mě fajn vyfikundace
..je to fajn záležitost.. Gipro je oukhej a kam jsme to dali,tak to běhá..ani Buell se
toho "nestřepal"
..TOO Štěpán..
..myslíš,že by ses juknul,jestli se Gipro dělá i na MV Agustu Brutale 910 ?
..taky trochu nepobírám,že motorky to nemají z výroby,zvlášť,je-li kromě točomeru
všechno ostatní v digitálu..:
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
...tak největší výhoda, když si to koupíš u nás .....tak máme Mácou za co chlastat
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...Pšáne na 910 je tento model
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1234062/ … x-d01.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
...tak největší výhoda, když si to koupíš u nás .....tak máme Mácou za co chlastat
nepřesvědčivé..... Ale po dat muzeme i tak
Honzik8719 (Člen) 14.03.2017 21:05:18 Offline |
Kukii psal:kojaksro psal:Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
nepřesvědčivé..... Ale po dat muzeme i tak
A teď ta pravda...tím ze to tam mám se nezměnilo nic na tom ze hledám další kvalt
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Kukii psal:kojaksro psal:
...tak největší výhoda, když si to koupíš u nás .....tak máme Mácou za co chlastatnepřesvědčivé..... Ale po dat muzeme i tak
A teď ta pravda...tím ze to tam mám se nezměnilo nic na tom ze hledám další kvalt
dobře Ty
Honzik8719 psal:A teď ta pravda...tím ze to tam mám se nezměnilo nic na tom ze hledám další kvalt
...to už bys měl zaťukat u doktora
Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
...tyvole, jestli to něco prodlužuje, tak ty si to proboha nekupuj; péro nemáš a kozy mít určitě dlouhý nechceš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Honzik8719 psal:A teď ta pravda...tím ze to tam mám se nezměnilo nic na tom ze hledám další kvalt
...to už bys měl zaťukat u doktora
...tyvole, jestli to něco prodlužuje, tak ty si to proboha nekupuj; péro nemáš a kozy mít určitě dlouhý nechceš
nic prodluzovat nechci, myslim, že jsem narostla az az kupovat si to nechci, bo mě nikdo nepresvedcil o tom, že to potrebuji
Honzik8719 (Člen) 14.03.2017 23:23:57 Offline |
tomasNJ psal:Honzik8719 psal:Kukii psal:
nepřesvědčivé..... Ale po dat muzeme i takA teď ta pravda...tím ze to tam mám se nezměnilo nic na tom ze hledám další kvalt
dobře Ty
kouknu na to tak před každou dvacátou zatáčkou, asi bych se měl stavit za doktorem vůbec si totiž nepamatuju že to tam mám, teda kromě jízdy v noci to o tom vim až moc...ale mít sem to musel to jo
jen jsem měl dokončit plán to dát místo palivoměru, protože ta ručička hrozně rychle uhybá doleva
...relativní kochač...
kojaksro psal:...Pšáne na 910 je tento model
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1234062/ … x-d01.html
..díky Štěpáne..
..budete mít s Mácou za co chlastat..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
...třeba v náletu do vracáku v Mostě.......áááále nic, ser na to
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
To je snad jediné místo v Mostě, kde jsem se nikdy nespletl Ono taky bylo vlastně jedno jestli tam je 1 nebo 2 (B12, CBR600RR, GSXR750)...3 už by byla trochu horší
Filous psal:Kukii psal:Panove vysvětlete blondi, k čemu je ten pičinec dobry.. Jelikoz na budiky necumim a podivam se jednou za uherak na hladove oko a tot vše.. Je fakt, ze 7 tam obcas hledam, ale jinou vyhodu fakt nevidim... Tak hura do toho, vychvalte to tak, že si budu myslet, že to nutne potrebuji
Most jsem jela jednou a jeste na mokru, takze jsem byla rada, ze se na tom vubec drzim serem na to
hlemejzd999 (Člen) 15.03.2017 16:04:30 Offline |
Kukii psal:Filous psal:...třeba v náletu do vracáku v Mostě.......áááále nic, ser na to
Most jsem jela jednou a jeste na mokru, takze jsem byla rada, ze se na tom vubec drzim serem na to
v Mostě sem byl nedávno, ale cestou dolu sem radši nechal pořád stejnej kvalt, bo nemám ukazatel
šůsem sem se bál a vracáky jsou tam taky vostrý
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1