Nejsi přihlášen
Laďák Ixil L3X Hyperlow - doraz hlavního stojanu
Zdarec všichni, chtěl bych se zeptat, jak máte u svých laděných výfuků řešený doraz hlavního stojanu u B650?
Koupil jsem starší laďák Ixil a na stahovacím kroužku mám takový U profil a na tom je uchycen silentblok, který má fungovat jako doraz stojanu. Foto kdyžtak až zítra, až se k tomu dostanu. Každopádně je hlavní stojan zachycen později (výš), než u originálního dorazu na původním výfuku.
Na několika videích jsem viděl, že někdy u stejného typu laďáku a motorky ten U profil se silentblokem chybí úplně. Takže hlavní stojan musí jít při sklápění kov na kov a je to pěkná rána. Vadí to něčemu a vadí, když se v důsledku toho hlavní stojan víc přiblíží řetazu?
Re: Laďák Ixil L3X Hyperlow - doraz hlavního stojanu
...sice mám jinej laďák, ale já jsem převařil držák dorazu (kdybych náhodou někdy namontoval zpátky centrální stojan) ...teda vlastně já pak vyráběl držák na svod co byl k laďáku, kterej držák neměl vůbec
...jinak když ti nebudou vadit kovový rány stojanu o svod (i při přejetí hrbolu), tak s tím klidně nic nedělej
...nebo doraz nech a dej (vyrob) do něj jen vyšší silentblok
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Super, takže to mi chceš říct, že ostatní tam ten silentblok třeba vůbec nemají a jezdí?
Noo větší (vyšší silentblok) by tam šel dát, třeba i ten originální je o hodně vyšší, ale přijde mi, že by to ten stojan mohl při sklápění svou silou "vyloupnout", byla by tam už moc velká páka...
Rider87 psal:Super, takže to mi chceš říct, že ostatní tam ten silentblok třeba vůbec nemají a jezdí?
...to ti říct nechci, ba právě naopak si myslím, že málokdo by to kovový klepání stojanu o svod dlouhodobě vydržel ...já jen že jsi se zeptal jestli by to šlo a ono by to šlo
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1