Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Harmanec_se libi vsem :-D

jardagsf (Člen)
28.06.2007 08:51:54

Harmanec_se libi vsem :-D

MOTO KOZZI GRISO
Polo (Člen)
28.06.2007 09:38:13

Re: Harmanec_se libi vsem :-D

.. to je asi normální. sem jel včera autobusem a taky sem měl pocit, že to ten člověk někde ukrad a řídí prvně...bigsmile

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
gore (Člen)
28.06.2007 09:59:31

goodgoodgoodgoodbeerbeerbeer

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
osiris (Člen)
28.06.2007 10:43:42

...normálka, kucí z naší (autobusácký) přípravky ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Jíra (Člen)
28.06.2007 11:54:22

Takhle jsem si jednou půjčil traktor!! smile1good
...ale na Heřmanec jsem s ním nedojel idontknow
bigsmile

BMW Pičo! :-)
Jíra (Člen)
28.06.2007 11:55:00

Harmanec... pussy

Filous (Člen)
28.06.2007 11:58:42

Jíra psal:

Takhle jsem si jednou půjčil traktor!! smile1good
...ale na Heřmanec jsem s ním nedojel idontknow
bigsmile

...já taky bigsmile ...jezdili sme po místnim JZD...ve finále při skoušce prostupnosti hnojem sme ho tam "utopili", že nešel ani tam ani spátky...no a lano nebylo g dispozici, aby sme ho vytáhli a bylo nám tag ňák blbý jít se voptat vrátnýho surprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Polo (Člen)
28.06.2007 12:03:51

asi sem měkkej. sem si takle pučil jen jednou paleťák a vůbec nic se nestalo bad

Jíra (Člen)
28.06.2007 12:21:33

To já na něj balil babu, prý to nikdy neřídila... ...tak proč to nezkusit?? good

Polo (Člen)
28.06.2007 12:23:19

Jíra psal:

To já na něj balil babu, prý to nikdy neřídila... ...tak proč to nezkusit?? good

na co? na ten autobus, traktor nebo paleták? Se mi zdá, že na cokoli z toho je to dost těžký...

Jíra (Člen)
28.06.2007 12:25:56

Na ten traktor woe smile1 - povedlo se... ...na jeden večer...idontknow
Na Bandítka už to mám zakázaný od blondýny....bigsmile

Polo (Člen)
28.06.2007 13:36:13

Jíra psal:

to sme na tom podobně woe, pouze s tim rozdílem, že já tehdy na ten traktor na jeden večer nabalil akorát pěknej průser - a to sem na něm jezdil legálně, páč mám střední zemědělku. Mě poslali vorat a já si splet pole bigsmile

Filous (Člen)
28.06.2007 13:40:37

Polo psal:
Jíra psal:

to sme na tom podobně woe, pouze s tim rozdílem, že já tehdy na ten traktor na jeden večer nabalil akorát pěknej průser - a to sem na něm jezdil legálně, páč mám střední zemědělku. Mě poslali vorat a já si splet pole bigsmile

...voe, tos mi připoměl moje ekstempóre...taky mam zemědělku...jendže mam problem, že nepoznam ani řípu vot brambory a dyš sem jednou zajel s kombajnem na brambory do řepnýho pole na druhý straně silnice, tag mě chtěl rostlinář zastřelit bigsmilebigsmilebigsmile ...si magor nechtěl nechat vysvjetlit, že vobojí je nahóře zelený a pod zem že nevidim bigsmilebigsmilebigsmile

Jíra (Člen)
28.06.2007 13:59:19

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgoodgood

fido (Člen)
28.06.2007 14:12:11

smile1smile1

bla...blabla...!
svatej (Člen)
28.06.2007 14:53:57

Filous: hele,nechces ty zazitky jednoho krasnyho dne vsechny sepsat a vydat? Ale to uz tady asi bylo. Jinak ses vul,sem zas poprskal monitor.bigsmile

Amen. . .
Filous (Člen)
28.06.2007 15:30:01

svatej psal:

Filous: hele,nechces ty zazitky jednoho krasnyho dne vsechny sepsat a vydat? Ale to uz tady asi bylo. Jinak ses vul,sem zas poprskal monitor.bigsmile

...aš mi bude štyrycet, tag napíšu kníšku surprised ...teda esi si to budu eště pamatovat bigsmile

PALOUS (Člen)
28.06.2007 15:55:32

Filous psal:
svatej psal:

...aš mi bude štyrycet, tag napíšu kníšku surprised ...teda esi si to budu eště pamatovat bigsmile

Sem woe myslel že už ti bylosurprisedto mě poser mlaďákbigsmile

Jebat motorky :-)
Ondráš (Člen)
28.06.2007 18:26:42

Si myslím, že některý řidičí traktorů jsou větší sebevrazi než kdejakej řidič na silnici.

Jel jsem s chlápkem po kamenité hrázi s plným valníkem kamene, na pravo půl metru a pak rybník, na levo půl metru a sráz. Frajer suveréně rozhuli Zetora 25 na jeho 25km/h, najednou pustil volant a ohnul se k nohám s otázkou jestli sem na zemi neviděl zapalovač...

Nebylo to ale jeho jedniný výstup. Později jsem se dozvěděl, že v lese několikrát poslal Lakatoše ze stráně kotoulama dolu...

Blázni...surprisedidontknow

P.S.: Lakotš myslím ten co vyráběli Martinské strojírny (a ne někoho z našich méně přizpůsobivých občanů)...surprised

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
maňas (Člen)
28.06.2007 18:41:15

pussy monitor celej poprskanej jak se tlemím
koukám pánové sou samej zemědělecgood
dokonce i hvězdy v řízení traktoru
eště něco přihoďte smích je prej zdravej
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Ondráš (Člen)
28.06.2007 18:45:08

Já řidil traktor kterej nebrzdil, ale to jsem se dozvěděl až když jsme na tu brzdu šláp... To moc sranda není, naštěstí to bylo s válcem, když jsem válcoval hřiště...

Na dotaz na majitele, jak brzdí, mi řekl: Co de, tak motorem, pak ruční brzdou no a zbytek hol musíš vočima a silou vůle... Za celu dobu co ho pamatuju, tak nikdá nehavaroval a to že kolikrát jezdil i vožralej...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Polo (Člen)
28.06.2007 19:08:10

S traktorem mam ještě jednu veselou. Sme byli na praxi v teletáku a kámoš měl zavážet krmení nebo co. Nacouvával s vlekem pod sypač a koukám, že coufá už dost tak mu ukazuju jako že dobrý. Rána jak svin jak sejmul tu železnou konstrukci. Konečně zastavil, vylez a kouká na to. Tak mu povídám: "Ty vole, dyk sem ti ukazoval, že máš už zastavit."
A von: "Aha, sem myslel, že mi jen tak máváš...bigsmile"

Zdenák (Člen)
28.06.2007 19:21:57

Jo jo já mam taky Historku. (jak deda tahal ripu)
KOupili jsme Aro jako ze budem jezdit po lese a meli jsme to tak vychytany ze jsme jezdili na propanbutan velke lahve takze skoro zdarma - velka legrace.
Jednohoi dne jsme se pokouseli projet takovou bazinkou a uvizli jsme tak jsme zavolali traktor a ten tam zapad s nama. no a tak jsme zavolali dalsi ten vytahl nas ale ten druhej traktor uz ne a zapad tam taky no a prijel treti a ten samo zustal v jedne rade s nimi. a nakonec dorazila Liazka a zabrala ze silnice a dosla ji nafta tak jsme to tam nechali 3 traktori a jednu Liazku v noci v lese a sli dom. Druhy den to poresil traktor s naviakem. bigsmilebigsmile
Majitele traktoru naas od te doby moc nemusi... idontknow

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Kelly01 (Člen)
28.06.2007 19:25:28

V zemědělství jsem taky dělalgood

3 dnysmile2

1 mne přijaligood

2 jsem si při mytí přiděleného vozu ukročil ať mne nepostříká odražená voda,bohužel tam chyběl rošt a já stál v červenci po krk v močůvcebad

3 jsem zavezl hnojivo(dělal jsem jako kádr co má za sebou 5let montáží s autojeřábem v nejvyšší možné platové tříděbigsmile) do jakéhosi skladu či stodoly(hovno se v těch jejich budovách vyznámsmile2),vysypal,nesklopil korbu a ostře vyjel bo to bylo od fůrysmile1.Po odstranění skladu přivolaným jeřábem z mé nové tatry mne nelogicky propustili dohodoubad

Ale dali skvělý posudekgoodsmile1

God Save The Queen!
Polo (Člen)
28.06.2007 19:41:21

Kelly: bigsmilebigsmilebigsmilegood

jennys (Člen)
28.06.2007 20:10:14

Kelly tys asi zanedbal tu fázi dětství, kdy jsme my ostatní jezdili na trojkolkách, že?bigsmile

Filous (Člen)
29.06.2007 08:03:40

...hele, tag já mam taky eště jednu traktorovoubigsmile ...jezdili sme na praksi s kámošem Péťou s traktoram a za nim sepřeženýho Horala, takovej ten vlek, co sám sbírá slámu...no a tag jezdíme po tom poli sem a tam asi tag 50 m za sebou...Péťa valil přede mnou a já čumim, že se mu najednou kouří z Horala...tag sem zvednoul ten sbjerák a "letim" k němu, ale to to uš Horal hořel plamenem a Péťa si akorát zapaloval nový cigáro a furt jel...tag na něj houkam, řvu, aš se votočil a fšim si tý fagule, co táhne za sebou...jag zastavil, tag Horal plnej slámy hořel jag vo čarodějnicích, tagže sme ho akorát rychle vypřáhli a povodjeli traktorem, mobili eště nebyli, tagže sme si sedli na mez a čekali aš ta sláma vyhoří...no a dyš sme tam tag seděli, tag mu řikám:"vole, cos ďál???" ...no a Péťa s ledovym klidem jag pravej ajsmén povidá:" voe, vono jag to drncá, tag mi vypadlo z huby cigáro a propadlo mi mezi podlahou a převodofkou na zem a já si ho nejspíš sebral tym Horalemsurprised" ...sem myslel, že se poseru smíchy...no a von zahlásil:"no no, zas tag ftipný to nebylo" ...mechanizátor se moch posrat a skákal dva metry vysoko...no a vot tý doby sme celou praksi každý ráno museli k němu do kanclu a dostali sme kázání a dejchnout do balónku...sice sme každý ráno nadejchali, ale jezdit něgdo musel, né? bigsmile ...takovejch historek s traktorem v hlavní roli byli za štyry roky na škole habakuk bigsmile

svatej (Člen)
29.06.2007 09:05:01

bigsmilebigsmilebigsmile kelly,kriste pane,ty ses ale.
Filousi,az to vydas,tak chci prvni knizku a s vjenovanim.good

Amen. . .
kufor (Člen)
29.06.2007 14:42:13

kukaaam, dobre story bigsmile

len vytiahnem paty z tej slovenskej dzamahirie a uz je tam bordel idontknow
lopnut v bratislave tramvaj, to musela byt haluz good

my sme raz s kamosmi vyvadzali s ikarusom harmonikou, ale 200km horskymi priesmykmi teda ne ...

do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Jíra (Člen)
29.06.2007 16:33:58

Hoši, jak tak čtu, je to tu samé sedlák - mně nevyjímaje good
K celýmu dětství mám navíc skoro rok praxi v JZD, tak vyprávět je fakt co idontknowbigsmilegood
A Filous... goodgoodgoodgoodgoodgoodsmile1

bery (Člen)
29.06.2007 17:15:27

kellybigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
filousbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

momentalně zavostalej

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS