Nejsi přihlášen
...chybová hláška
...protože i přes to, že se nám sem sere už drahnou dobu tahle hláška
a některý i přes to, že to vědí, tak dál a dál reagujou na pitominu o tom, že se neodeslal e-mail tím, že dokážou naklikat stejnou věc několikrát za sebou, tak věz, že když se ti tam tahle hovadina objeví, tak se ti příspěvek odeslal a neposílej to furt znovu
ps: na "proč je to furt rozesraný?" odpovídám "nevím"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...chybová hláška
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem...
Pokud ten SMTP server běží na stejném serveru jako ten PunBB (což asi běží) a tedy to komunikuje přes localhost a v Postfixu je uvedený locahost v mynetworks, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat.
Tzn. v nastavení fóra zkontrolovat nastavení "SMTP server address" a dát tam localhost (127.0.0.1).
A v Postfixu zkontrolovat nastavení mynetworks (nebo mynetworks_style pokud by se mynetworks nevyužívala), ale defaultně tam ten localhost nastavený je. A pokud se používají nějaké restrikce (smtpd_recipient_restrictions a pod.), tak zajistit, aby v nich bylo i permit_mynetworks (ideálně na prvním místě v tom seznamu)
Vzhledem k tomu, že to většinou funguje a jen občas to zablbne, tak se bude muset jít asi hlouběji, tzn. to nastavení Postfixu bude asi správně a budou se muset zjistit z logu případy, kdy to zablbne, případně si udělat pomocné úpravy v souboru include/email.php, aby se to dalo líp trasovat...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Z těchto rad jsem tady už vyrostl. Pak jsem musel dělat přihlašování do akcí.
Už jen počítám Kellymu příklady do školy a radím Folousoj když mě někdo nepředběhne.
Ale s Tvým postupem souhlasím.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:...vy dva, teda spíš jen tachec mě nepochopil; já neřeším chybu, já psal o tom, že nevím proč ta chyba není za takovou dobu opravená
Ještě chvíli budeš prudit a hodí Ti to na hrb...
Vím o čem mluvím.
tachec psal:Máte štěstí, že jdu zrovna kolem...
Pokud ten SMTP server běží na stejném serveru jako ten PunBB (což asi běží) a tedy to komunikuje přes localhost a v Postfixu je uvedený locahost v mynetworks, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat.
Tzn. v nastavení fóra zkontrolovat nastavení "SMTP server address" a dát tam localhost (127.0.0.1).
A v Postfixu zkontrolovat nastavení mynetworks (nebo mynetworks_style pokud by se mynetworks nevyužívala), ale defaultně tam ten localhost nastavený je. A pokud se používají nějaké restrikce (smtpd_recipient_restrictions a pod.), tak zajistit, aby v nich bylo i permit_mynetworks (ideálně na prvním místě v tom seznamu)
Vzhledem k tomu, že to většinou funguje a jen občas to zablbne, tak se bude muset jít asi hlouběji, tzn. to nastavení Postfixu bude asi správně a budou se muset zjistit z logu případy, kdy to zablbne, případně si udělat pomocné úpravy v souboru include/email.php, aby se to dalo líp trasovat...
...pičo, cos to řikals???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...pičo, cos to řikals???
tachec psal:Pokud ten SMTP server běží na stejném serveru jako ten PunBB (což asi běží) a tedy to komunikuje přes localhost a v Postfixu je uvedený locahost v mynetworks, tak nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat.
Pokud je pošta ve stejným baráku jako ten kdo chce ten dopis poslat, tzn. musí jít k přepážce označené "obyvatelé tohoto domu" a přijdeš tam v dobu kdy ta přepážka je otevřená, tak není důvod proč by to nemělo jít poslat.
tachec psal:Tzn. v nastavení fóra zkontrolovat nastavení "SMTP server address" a dát tam localhost (127.0.0.1).
To znamená zkontrolovat otevírací hodiny a existenci týhle přepážky, popřípadě tam šťouchnout do vedoucího ať jí zřídí.
tachec psal:A v Postfixu zkontrolovat nastavení mynetworks (nebo mynetworks_style pokud by se mynetworks nevyužívala), ale defaultně tam ten localhost nastavený je. A pokud se používají nějaké restrikce (smtpd_recipient_restrictions a pod.), tak zajistit, aby v nich bylo i permit_mynetworks (ideálně na prvním místě v tom seznamu)
Takže ještě jednou zkontrolovat jestli pošta má zřízenou přepážku "obyvatelé tohodle domu", ale normálně je tahle přepážka na poště zřízená. Taky zkontrolovat jestli tam vedoucí tý pošty tuhle přepážku povolil (a nejlépe hned u vchodu).
tachec psal:Vzhledem k tomu, že to většinou funguje a jen občas to zablbne, tak se bude muset jít asi hlouběji, tzn. to nastavení Postfixu bude asi správně a budou se muset zjistit z logu případy, kdy to zablbne, případně si udělat pomocné úpravy v souboru include/email.php, aby se to dalo líp trasovat...
Většinou tam ta přepážka bejvá, ale občas tam není, pak se v tom musí člověk trochu víc rejpat, než přijde na to, kdo za to může a na toho dotyčnýho pak dělat nátlak. Jo a ještě je taky možnost, že ten kdo píše je blbec a měl by se nad sebou zamyslet.
Kapišto?
Ondráš psal:tachec psal:Bezchybně přetlumočeno
Taky se do toho dostaneš.
Ovšem majstrštyk, kdy jsem pixel vysvětlil pomocí basy piv... To už se mi asi nepovede.
lcd =basa?
pixel=lahvac?
sem s tím
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 26.04.2013 14:01:45 Offline |
pico takhle jsi to mel napsat rovnou to se pochopil i ja a to nemam moc daleko do levlu Filous.
p.s.neni rychlejsi dojit za domovnikem at to obstara???
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ondráš:
...voe, tys měls bejt muj učitel
Kasym:
...no dyk, ale to né to voni budou chodit za gdejakym joudou, kerej se na ně stejně vysere, neš aby šli rovnou za domovníkem jag píšeš, bo každej ví, že domovník je v baráku nejvíc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mr.BSE psal:lcd =basa?
pixel=lahvac?
sem s tím
Tak nějak. Proč to vadí, když nějaký pixel chybí. Tak když máš plnou basu, tak se na to hezky kouká a čím míň piv (pixelů) tam máš, tím je to smutnější.
K.a.s.y.m. psal:p.s.neni rychlejsi dojit za domovnikem at to obstara???
Proxy servery (domovníky) si probereme zase někdy jindy.
osiris psal:...protože i přes to, že se nám sem sere už drahnou dobu tahle hláška
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _error.jpg
a některý i přes to, že to vědí, tak dál a dál reagujou na pitominu o tom, že se neodeslal e-mail tím, že dokážou naklikat stejnou věc několikrát za sebou, tak věz, že když se ti tam tahle hovadina objeví, tak se ti příspěvek odeslal a neposílej to furt znovu
ps: na "proč je to furt rozesraný?" odpovídám "nevím"
Jenže já to neposílám a ani necpu pošťákovi víckrát, prostě po odkliknutí zprávy nejlépe s odskazem na nějakou vinu to hodí tenhle error masage a po načtení do fóra je to tam 2x
Ale aspoň víme co to mu je......je to ROZBITÝ
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:osiris psal:...protože i přes to, že se nám sem sere už drahnou dobu tahle hláška
ps: na "proč je to furt rozesraný?" odpovídám "nevím"Jenže já to neposílám a ani necpu pošťákovi víckrát, prostě po odkliknutí zprávy nejlépe s odskazem na nějakou vinu to hodí tenhle error masage a po načtení do fóra je to tam 2x
Ale aspoň víme co to mu je......je to ROZBITÝ
nedávej F5 ale jdi na odkaz, přes kterej sem lezeš (myslim ten co máme všichni ve Favorites rovnou do fóra na nový příspěvky)
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Drakoxxl psal:osiris psal:...protože i přes to, že se nám sem sere už drahnou dobu tahle hláška
ps: na "proč je to furt rozesraný?" odpovídám "nevím"Jenže já to neposílám a ani necpu pošťákovi víckrát, prostě po odkliknutí zprávy nejlépe s odkazem na nějakou vinu to hodí tenhle error masage a po načtení do fóra je to tam 2x
Ale aspoň víme co to mu je......je to ROZBITÝnedávej F5 ale jdi na odkaz, přes kterej sem lezeš (myslim ten co máme všichni ve Favorites rovnou do fóra na nový příspěvky)
Nedávám žádnou F5 nebo F16 či jiný éro, ale prostě napíšu pár písmenek...vložím vodkaz na vinu...kliknu na poslat a najednou error masage viz Osi no a po známé hlášce budete přesměrováni zpět do fóra je to tam double.
Ale co je ROZBITÝ
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2013 20:06:28 Offline |
Lachtan psal:hlavně nemačkejte DELETE...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Nechte to tam na uvodu at to neni rasismus nahodou. Prece jim radsi ustoupime ne ?
Hladit hladit do uplnyho vyhlazeni.
vyhazuje to jeste nekomu? Bych rekl, ze ten trojan je u tebe v PC. Ne?
A pokud pouzivas nejakej ten ESET antivirus, tak ti prej dneska oznamili, ze meli prave nejakou chybnou aktualizaci, ktera falesne hlasila virusy vsude mozne. Takze budou vydavat nejakej novej update.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
...jo tak já myslel že už jsi to spravil , a přitom to byl teda pravděpodobně ten eset, protože už je to ok; je ale zajímavý, že to dělalo pouze u bp stránek a to jen u těch refresh odkazů; jiný stránky (včetně jinejch diskuzí jinde) to nezahlásilo
...v každým případě dík
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1