Nejsi přihlášen
Balkonové dvéře
Ahoja. potřebuju poradit. Vím že tady je spousta šikovnech fachmanů.
Jde mi o jednu zanedbatelnou pičovinu.
Koupili jsme čerstvě domek s balkonovými dveřma do zahrady. Páč může být vstup do domku aj ze zahrady, sháním zvenku uzamykatelnou kliku, která by se dala odemknout i zevnitř. Je to velkej rébus
Dveře jsou dvoukřídlý Vekra a zatím je zevnitř klika a zvenku madýlko. Nechci kupovat celý nový prosklený dvoukřídlo jenom kvůlivá takové . Zatím všici, kterých jsem se na to ptal, by tak nejradši udělali.
Díky za rady
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2017 18:02:31 Offline |
Re: Balkonové dvéře
Jde to. Mam to taky tak..i tam jde dat sit proti hmyzu.jen budes mit zvenku tu kliku takovou placatou o neco hure se to otvira.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.04.2017 21:24:43 Offline |
WenzelB6 psal:anebo zvenku taková americká koule. vodemčená se dá otevřít, zamčená se protáčí.
Ale porád se daj dveře otevřit klikou zevnitř. Existuje něco takovýho ?
No ono je to v podstate okno a jako okno se to i otevira a zavira.jen tam mas zamek odemykaci zvenku a zevnitr a klika zvenku a zevnitr,ale jestli jestli maji i neco dalsiho by asi bylo nejlepsi kontaktovat nejaky oknare at ti poradi..maji spoustu moznosti
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Já se trochu obávám, že to je na komplet výměnu celého kování a do toho se nikomu asi chtít moc nebude...
Řešil jsem něco podobného - vchodové dveře na verandu - zavírání udělané balkonové - všichni s tím obráceným zavíráním mají problém, tak jsem chtěl klasickou kliku. Nikdo mně to neudělal, protože ten plasťák se nedá (na rozdíl od dřeva) na tuhle změnu nějak rozumně upravit
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
do okenního profilu se dá nabastlit kování pro fabku, ale musíš to řešit s Vekrou. Tohle musí pasovat na jejich profil, to budeš ty shánět těžko. Možná to bude trochu prasárna to tam dodělat dodatečně, ve výrobě to nebyl problém.
Strýcfajtr !!!
Dohledali jsem v Roudnici okenáře, co to kdysi montovali, tak čekám co mi navrhnou.
Každopádně díky všem, vyklubal se z toho pěknej rébus.
Dneska jsem odcházel např. přes zahradu, musel vobjet blok, vrátit se z hl. vchodem,
vlízt a zamknout dveře do zahrady zevnitř. Na palici.
WenzelB6 psal:Dohledali jsem v Roudnici okenáře, co to kdysi montovali, tak čekám co mi navrhnou.
Každopádně díky všem, vyklubal se z toho pěknejrébus.
Dneska jsem odcházel např. přes zahradu, musel vobjet blok, vrátit se z hl. vchodem,
vlízt a zamknout dveře do zahrady zevnitř. Na palici.
A proč si neodešel rovnou hlavním vchodem?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:WenzelB6 psal:Dohledali jsem v Roudnici okenáře, co to kdysi montovali, tak čekám co mi navrhnou.
Každopádně díky všem, vyklubal se z toho pěknejrébus.
vlízt a zamknout dveře do zahrady zevnitř. Na palici.A proč si neodešel rovnou hlavním vchodem?
wotomto cely je
Stránky: 1