Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Balkonové dvéře

WenzelB6 (Člen)
06.04.2017 17:01:16

Balkonové dvéře

Ahoja. potřebuju poradit. Vím že tady je spousta šikovnech fachmanů.
Jde mi o jednu zanedbatelnou pičovinu.
Koupili jsme čerstvě domek s balkonovými dveřma do zahrady. Páč může být vstup do domku aj ze zahrady, sháním zvenku uzamykatelnou kliku, která by se dala odemknout i zevnitř. Je to velkej rébus idontknow
Dveře jsou dvoukřídlý Vekra a zatím je zevnitř klika a zvenku madýlko. Nechci kupovat celý nový prosklený dvoukřídlo jenom kvůlivá takové pussy . Zatím všici, kterých jsem se na to ptal, by tak nejradši udělali.
Díky za rady good

K.a.s.y.m. (Člen)
06.04.2017 18:02:31

Re: Balkonové dvéře

Jde to. Mam to taky tak..i tam jde dat sit proti hmyzu.jen budes mit zvenku tu kliku takovou placatou o neco hure se to otvira.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
WenzelB6 (Člen)
06.04.2017 21:16:08

anebo zvenku taková americká koule. vodemčená se dá otevřít, zamčená se protáčí.
Ale porád se daj dveře otevřit klikou zevnitř. Existuje něco takovýho ?

K.a.s.y.m. (Člen)
06.04.2017 21:24:43

WenzelB6 psal:

anebo zvenku taková americká koule. vodemčená se dá otevřít, zamčená se protáčí.
Ale porád se daj dveře otevřit klikou zevnitř. Existuje něco takovýho ?

No ono je to v podstate okno a jako okno se to i otevira a zavira.jen tam mas zamek odemykaci zvenku a zevnitr a klika zvenku a zevnitr,ale jestli jestli maji i neco dalsiho by asi bylo nejlepsi kontaktovat nejaky oknare at ti poradi..maji spoustu moznosti

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tachec (Člen)
07.04.2017 05:43:17

Já se trochu obávám, že to je na komplet výměnu celého kování a do toho se nikomu asi chtít moc nebude...

Řešil jsem něco podobného - vchodové dveře na verandu - zavírání udělané balkonové - všichni s tím obráceným zavíráním mají problém, tak jsem chtěl klasickou kliku. Nikdo mně to neudělal, protože ten plasťák se nedá (na rozdíl od dřeva) na tuhle změnu nějak rozumně upravit idontknow

▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
XJelen (Člen)
08.04.2017 21:06:56

do okenního profilu se dá nabastlit kování pro fabku, ale musíš to řešit s Vekrou. Tohle musí pasovat na jejich profil, to budeš ty shánět těžko. Možná to bude trochu prasárna to tam dodělat dodatečně, ve výrobě to nebyl problém.

Strýcfajtr !!!
WenzelB6 (Člen)
09.04.2017 17:26:15

Dohledali jsem v Roudnici okenáře, co to kdysi montovali, tak čekám co mi navrhnou.
Každopádně díky všem, vyklubal se z toho pěknej pussyrébus.
Dneska jsem odcházel např. přes zahradu, musel vobjet blok, vrátit se z hl. vchodem,
vlízt a zamknout dveře do zahrady zevnitř. Na palici.idontknow

faitík (Člen)
10.04.2017 08:01:16

WenzelB6 psal:

Dohledali jsem v Roudnici okenáře, co to kdysi montovali, tak čekám co mi navrhnou.
Dneska jsem odcházel např. přes zahradu, musel vobjet blok, vrátit se z hl. vchodem,

A proč si neodešel rovnou hlavním vchodem?idontknowbigsmile

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
WenzelB6 (Člen)
10.04.2017 12:33:42

faitík psal:
WenzelB6 psal:

A proč si neodešel rovnou hlavním vchodem?idontknowbigsmile

wotomto cely jefuckbigsmile

corimec (Člen)
10.04.2017 13:47:52

Dej tam petlicismile1good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS