Nejsi přihlášen
jedna technická - jde na tri válce
Ahojte všichni, potřebuju poradit od zkušených banditářů;)
Mám B600 problem je v tom že mi chvilema vynechává 4 válec. cca minutu po nastartování vysadí a chytí se az tak po 1 kilometru jizdy, za jízdy je to poznat taky at jedu stalou rychlosti 120 nebo 150 je cejtit jak jeden válec prostě blbne...
Dedukoval jsem vymenil svicku, seřídil ventily a karburátory, na 300km dobrý, potom zase, vymontoval sem fajfku a hle vyhnilej kabel -> zkratil namotoval zpet fajfku a na 100 km zase dobry. Tak ted chci vymenit kabely od cívky ke svíčkám ale NEVIM jestli to vůbec jde???? Jestli nejsou kabely v cíkvách zalitý napevno? páč tam kurevsky drží, nechtel sem za to nejak extra brat abych je nesk.rvil.
Tak mi poradte, nebo jestli to muže byt ještě něcím jiným.......................
Re: jedna technická - jde na tri válce
Zdar. Ja som mal teraz ten isty problem na aute. Pri vysokych otackach to este slo, ale pri nizkych jeden valec vynechaval. V servise na pristroji zistili, ze kabel na tretom valci je zly a znicil aj sviecku. Bolo treba vymenit vsetky kable, lebo vraj tie ostatne by to onedlho zacali robit tiez. S tym Banditom ti neporadim, lebo mam noveho a zatial nebol dovod sa v tom rypat.
Re: jedna technická - jde na tri válce
v případě že naštívíš nějaký spolehlivý servis,tak by měli takovým jednoduchým udělátkem,napojeným na program v kompu zjistit jak na tom kabely a svíce sou máme tu opičárnu i v garáži
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1