Nejsi přihlášen
Litrovy SV tresavka
Na polomrdce (Osi je to tak dobre?) se mi obcas stane, ze motor jaksi vibruje vic nez normalne. Vic nez normale myslim vic nez jsem si za tech cca 4000km co jsem najezdil udelal jako normu.
Je to dost neprijemne. Projevuje se to v celem spekrtu otacek bez ohledu na teplotu motoru nebo pocasi (to ma vliv jen na strileni z vyfuku).
Myslel jsem, ze je to benzin, ale stalo se mi to i potom co jsem natankoval jinde... Rano jsem jel do prace a vklidu a kdyz jsem jel odpoledne, tak se to zase traslo. Druhy den rano zase OK.
Prijde mi to jak kdyz jsem mel na Pionyru blbe udelany predstih... Takze u SV asi neco jako cidlo klepani? Mohl by to byt treba nekde nejaky kontakt? Diky za info.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Honzik8719 (Člen) 14.06.2017 12:17:05 Offline |
Re: Litrovy SV tresavka
předpokládám irskou zimu cestou do práce a cestou z práce irský teplo...zkus třeba čidlo teploty vzduchu v airboxu....
jetě taková píčovina přetáhni rám v motoru
jestli melu hovna sorry za to elektrika už mi leze na mozek
...relativní kochač...
Jak jsem psal... Pocasi (teplota, vlhkost vzduchu...) na to nemaj vliv (teda si myslim), protoze se mi to stalo jak rano, tak vecer, jak za sucha, tak za mokra...
Pretahnout motor... OK. Zkusim. Dik.
Ten tras je pravidelnej. Od volnobehu po nejakejch 7-8 tis je to znatelny. Pak bych rekl, ze uz ten rozdil takovy neni (pak uz se staram o jine veci nez to ze se to klepe), ale do tech 7-8 tis je to poznat...
Na volnobeh i v tahu to jde plynule, zadne kopani. Jen jako bys dal na ty vibrace zesilovac.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.06.2017 14:02:33 Offline |
Cidlo klepani bych vyloucil to jestli si pamatuju dobre tam vubec neni..co ale bylo podobny tomuhle tak kdyz byl rozladeny potenciometr na ty servo klapce pod klapkou co je ovladana plynem.ten potenciometr se da seridit a na netu jsem k tomu nasel obrazkovy manual..je k tomu potreba kus dratu a hvezdickovy klic, ale velikost si nepamatuju.
Takze pkud by to bylo i timhle muze to znacit zasranou skrtici klapku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Se teda přiseru do vlákna ....ánžto buell se normálně netřese! Mám taky podobnej trabl (po tom co chuděra rok stála bez pohybu).... mě se to ale začne třást (a když řikám třást, tak jako myslim třást, že mi začnou chrastit kosti) při zavření plynu a brzdění motorem, jak hodim neutrál je to cajk a vypadá to normálně (teda na buell ) i při změně otáček. Napadá mě, že to má asi za sebou přední silentblok na motoru....ale zase je mi divný že to mlátí jen při tom poklesu otáček se zařazenym kvaltem...nebo neni?
PS. Honzíku hodně čísel, si něco psal že někdo kousek od tebe má dílnu kde dělá bulíky? Kde to je? mimo toho motoru mi ještě teče vidle (gufera, futra atd. mám)
Dík
andre.marek (Člen) 14.06.2017 19:11:19 Offline |
huskyb12 psal:Hoďte to ze skály a kupte si čtyřvály :)
Banditatom (Člen) 14.06.2017 20:12:48 Offline |
Kožak psal:nejlíp hondičku
To už raděj chodit pěšky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Honzik8719 (Člen) 15.06.2017 00:46:04 Offline |
Lihy psal:Se teda přiseru do vlákna ....ánžto buell se normálně netřese! Mám taky podobnej trabl (po tom co chuděra rok stála bez pohybu).... mě se to ale začne třást (a když řikám třást, tak jako myslim třást, že mi začnou chrastit kosti) při zavření plynu a brzdění motorem, jak hodim neutrál je to cajk a vypadá to normálně (teda na buell ) i při změně otáček. Napadá mě, že to má asi za sebou přední silentblok na motoru....ale zase je mi divný že to mlátí jen při tom poklesu otáček se zařazenym kvaltem...nebo neni?
PS. Honzíku hodně čísel, si něco psal že někdo kousek od tebe má dílnu kde dělá bulíky? Kde to je? mimo toho motoru mi ještě teče vidle (gufera, futra atd. mám)
Dík
nějak jsem tvůj trabl nepobral
ale vidle sou klasický plně stavitelný showy, což není problém udělat...jestli chceš stačí zavolat Kojak bráchovi a domluvit se, dám mu tu nejlepší péči
ten týpek o kterým píšeš je vlastně kousek odemně soudě podle času který trávím v dílně Spodní 1, Lahovice naproti ABmoto
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:nějak jsem tvůj trabl nepobral
takhle nějak....
http://www.buellxb.com/buell_images/262 … 2233_L.jpg
můj je dost podobnej jako ten levej... dobře je samozřejmě ten pravej.
Novej doufám, dorazí co nejdřív (už tejden objednáno u partsdepot)....nicméně 3600kč bo nejde vyměnit jen ten vnitřek, ale je to dohromady se šroubem a tim hliníkovym odlitkem.
Stránky: 1