Nejsi přihlášen
Re: pojištění na pokuty
Koldan psal:máte to někdo? na M.Cz tvrdí jaký je to zázrak, mně to moc hlava nebere. prej sů to ňácí maníci co vysekaj průserářa z průseru, jako ukecaj rychlost,dálniční známky atd.
Pro neznalé, prachaté a bojácné chříšníky pomoc od dobrodinců jak ochránit chudáky před veřejnou mocí a vytáhnout z nich prachy.
No někde najdu pojistné podmínky a můžu to sem dát...
Princip byl vcelku jednoduchý. Spoluúčast 2.000 Kč.
Samozřejmě to neplatí pro všechny pokuty a jsou dány zcela přesná pravidla.
Není to všespásné a trestné činy nejsou tuším kryty vůbec.
No něco málo je v odkazu na netu. A zkusím pohledat ty pojistné podmínky.
http://www.mesec.cz/clanky/pojisteni-po … ou-stesti/
Mé osobní vyhodnocení je, že to je vcelku zbytečná záležitost a jednodušší je neblbnout a nebo se nedát chytit.
já to možná blbě nazval. ono ani tak nepujde jako o pojistku, jako spíš o to, že platíš nějaký bakšiš firmě, která ví jak tě vysekat z průseru, zkrátka umí využít dír v zákoně, počínaje různýma osobama vzdálenýma, blízkýma, rozporováním kalibrace radarů, atd. Zkrátka, že když tě chytnou, odmítneš zaplatit na místě a zbytek už ve správním za tebe řeší oni. Prej, ale moc se mi to nezdá
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:já to možná blbě nazval. ono ani tak nepujde jako o pojistku, jako spíš o to, že platíš nějaký bakšiš firmě, která ví jak tě vysekat z průseru, zkrátka umí využít dír v zákoně, počínaje různýma osobama vzdálenýma, blízkýma, rozporováním kalibrace radarů, atd. Zkrátka, že když tě chytnou, odmítneš zaplatit na místě a zbytek už ve správním za tebe řeší oni. Prej, ale moc se mi to nezdá
Nestalo se tu už před časem, že jistá osoba nic neřešila, dávala všechno svému právníkovi a stejně nakonec o papíry přišla?
Nebo to bylo někde jinde?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Martine, ty agentury, které nabízejí krytí přestupků stejně nikdy nic neriskují. Když jim to klapne, máš radost. Když ne, jsi v řiti ty, ne oni. Mě výrazně pomáhá tenhle web http://30kmh.cz/index.php
Editoval osiris (07.07.2014 11:37:49)
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Martine, ty agentury, které nabízejí krytí přestupků stejně nikdy nic neriskují. Když jim to klapne, máš radost. Když ne, jsi v řiti ty, ne oni. Mě výrazně pomáhá tenhle web http://30kmh.cz/index.php
taky mám takovej pocit, že je to sméčko a spoléhat na to je nesmysl. Klučina na m.cz to vydává za všespasitelné a nezdálo sa ně to.
co stodola, už opravena?
Americkej psal:vogu, tohle je běh na dva tři životy, nebo deset mega řekněme tak z 20% hotovo
my kamošom dycky chodili pomoct za bečičku. došli, řekli, že potřebují navozit pár tun písku z ulice na dvůr, udělat terasu, navozit matroš, tag kůpili štěně, my zme ot rána vozili, spokojení, že zme s kamošama po hromadě, cigárko, pivčo, mezi tím spoustu práce, večer sa pak posedělo, ale ne moc, páč to už pro nás došly baby s prťatama. fšici spokojení a prace podělané dost, tag sa to dělá u nás na Moravjě-Slovácku
Tak u mě se to dělá tak, že vyhazuju bambilijóny a práce podělané málo a to málo je ještě blbě, takže se předělává. Jináč ve stodole teďkonc nouzově bydlím a hlavní barák je rozmydlenej našrot.
Koldan psal:Americkej psal:vogu, tohle je běh na dva tři životy, nebo deset mega řekněme tak z 20% hotovo
my kamošom dycky chodili pomoct za bečičku. došli, řekli, že potřebují navozit pár tun písku z ulice na dvůr, udělat terasu, navozit matroš, tag kůpili štěně, my zme ot rána vozili, spokojení, že zme s kamošama po hromadě, cigárko, pivčo, mezi tím spoustu práce, večer sa pak posedělo, ale ne moc, páč to už pro nás došly baby s prťatama. fšici spokojení a prace podělané dost, tag sa to dělá u nás na Moravjě-Slovácku
To jste tam dole čtvrt století za opicema . Tady to funguje tak, že zrovna když je potřeba, tak zrovna každej něco má
Jebat motorky :-)
....přiznám se, že toho nejsem zastáncem, ale ono to opravdu funguje. Mám zákazníka, viděl jsem fotky přestupků z kamer a tady ho pokaždé v pohodě z toho vysekali, využívají extrémní drobnosti mezer v zákonech
http://www.resenipokut.cz/co-resime.html
.....jak říkám, nejsem tohoto zastáncem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
PALOUS psal:Koldan psal:Americkej psal:vogu, tohle je běh na dva tři životy, nebo deset mega řekněme tak z 20% hotovo
To jste tam dole čtvrt století za opicema . Tady to funguje tak, že zrovna když je potřeba, tak zrovna každej něco má
Tady, 9km od Vysočiny, to máme stejně jako u Vás
Takže je to vyloženě zvyk z Koldanovi části Moravy
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 11.07.2014 17:53:48 Offline |
Koldan psal:Americkej psal:vogu, tohle je běh na dva tři životy, nebo deset mega řekněme tak z 20% hotovo
JJ tyhle akce mam rad vzdycky sa ze susedama potkame porobime a vecer sa zrejem jak dobytciovsem narozdil od vas sa zrejem i scrobama pac jak jde treba o drevo tak drzijo rypak
TO americkej: jo blbej kraj blbej mrav
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Koldan psal:Americkej psal:vogu, tohle je běh na dva tři životy, nebo deset mega řekněme tak z 20% hotovo
JJ tyhle akce mam rad vzdycky sa ze susedama potkame porobime a vecer sa zrejem jak dobytciovsem narozdil od vas sa zrejem i scrobama pac jak jde treba o drevo tak drzijo rypak
TO americkej: jo blbej kraj blbej mrav
no jo vogu, jendže dyby pila eště aj moja, tož sa nedoplatím, dost že sem ju trůba naučil pit pivo k vobjedu, dyk vona mi třetinu basy vypije a navíc sa něgdo musí postarat o zákusky a tátu odvést dom
Banditatom (Člen) 11.07.2014 18:38:18 Offline |
Koldan psal:Banditatom psal:Koldan psal:
my kamošom dycky chodili pomoct za bečičku. došli, řekli, že potřebují navozit pár tun písku z ulice na dvůr, udělat terasu, navozit matroš, tag kůpili štěně, my zme ot rána vozili, spokojení, že zme s kamošama po hromadě, cigárko, pivčo, mezi tím spoustu práce, večer sa pak posedělo, ale ne moc, páč to už pro nás došly baby s prťatama. fšici spokojení a prace podělané dost, tag sa to dělá u nás na Moravjě-SlováckuJJ tyhle akce mam rad vzdycky sa ze susedama potkame porobime a vecer sa zrejem jak dobytciovsem narozdil od vas sa zrejem i scrobama pac jak jde treba o drevo tak drzijo rypak
TO americkej: jo blbej kraj blbej mravno jo vogu, jendže dyby pila eště aj moja, tož sa nedoplatím, dost že sem ju trůba naučil pit pivo k vobjedu, dyk vona mi třetinu basy vypije a navíc sa něgdo musí postarat o zákusky a tátu odvést dom
Na zakusky sere bilej tesak a mlada si da az tatu z brachama rozveze...obcas nas aj dozene ale kurva ma to aj jednu nemoc....dosla nam domaca
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
sem vo tem četl teďkonc v Právu. Psali, že to funguje tag, že sa zaplatí firmě, pag gdyž je ňáký průser, tož sa fšecko zamítne a požádá sa o správní řízení a na to si s tou firmou domluví zmocněnce. Což može byt maník s doručovací adresů v Malajsii apod. a tvalým bydlištěm někde na obecním úřadě. Další způsob je rozporování měření, klimatických podmínek, způsobilosti obsluhy, atd. zkrátka je to založené na obstrukcích a problémy s doručováním předvolání apod. tak dlouho, dokud neuběhne rok a případ není promlčen.
Řidič psal:Pro všechny moralisty... Já jezdím rychle a přijde mi nesmyslné si jízdu v autě neužít naplno. Nedávno mi přišli 3 pokuty najednou a já narazil na firmu
pojištění na pokuty. Nejdřív jsem si říkal že to nemůže fungovat a že pokuty stejně budu muset zaplatit. No cena byla levnější než za ty 3 pokuty dohromady.
Službu jsem tedy koupil a do měsíce jsem byl informován že pokuty jsou vyřešené. Takže za mě spokojenost.
....stou reklamou di do prdele, tady Ti to nikdo nežere
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1