Nejsi přihlášen
skullrider (Člen) 30.01.2017 19:11:03 Offline |
Žirovnice 2017
Zdravím borce tu na foru a chci se zeptat,jestli tento rok plánujete sraz v Žirovnici?
sex,drugs,rock n roll
Banditatom (Člen) 31.01.2017 11:03:48 Offline |
Re: Žirovnice 2017
Loser psal:letos dame sanci tem nejmladsim at se predvedou, co v nich je
No bojim se jedne veci.... jakmile se omladina teoaku otrka tak s toho vznikne pekna smecka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Loser psal:letos dame sanci tem nejmladsim at se predvedou, co v nich je
No bojim se jedne veci.... jakmile se omladina teoaku otrka tak s toho vznikne pekna smecka
Je třeba vychovat a zvrhnout ty nejmenší již od útlého věku
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Banditatom psal:Loser psal:letos dame sanci tem nejmladsim at se predvedou, co v nich je
Je třeba vychovat a zvrhnout ty nejmenší již od útlého věku
...no však Váš mladej už má báječný nátisk
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:
No bojim se jedne veci.... jakmile se omladina teoaku otrka tak s toho vznikne pekna smeckaJe třeba vychovat a zvrhnout ty nejmenší již od útlého věku
...no však Váš mladej už má báječný nátisk
To má vrozené
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 31.01.2017 13:43:28 Offline |
Kukii psal:Mour psal:Kukii psal:
Je třeba vychovat a zvrhnout ty nejmenší již od útlého věku...no však Váš mladej už má báječný nátisk
To má vrozené
Po mamince!
skullrider (Člen) 31.01.2017 19:13:46 Offline |
Tak škoda.Do Žirovnice sem jezdil jako malej fakan.Třeba se jěště něco někde vymyslí..
sex,drugs,rock n roll
Drakoxxl psal:Loni to bylo ukončení pětiletky, bo už jsme přečetli celou knihovnu
Letos do toho nejdu a co bude dál, to se uvidí.
...to Drahoši, neuděláme nějakej pořádnej srázek na jihu. Tam si lidí vážej a tuším že by to byla slušná kalbička 🍻
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Drakoxxl psal:Loni to bylo ukončení pětiletky, bo už jsme přečetli celou knihovnu
Letos do toho nejdu a co bude dál, to se uvidí....to Drahoši, neuděláme nějakej pořádnej srázek na jihu. Tam si lidí vážej a tuším že by to byla slušná kalbička 🍻
... Okázaná platí ....idealne vikend 27. kvetna
Mour psal:kojaksro psal:Drakoxxl psal:Loni to bylo ukončení pětiletky, bo už jsme přečetli celou knihovnu
Letos do toho nejdu a co bude dál, to se uvidí....to Drahoši, neuděláme nějakej pořádnej srázek na jihu. Tam si lidí vážej a tuším že by to byla slušná kalbička 🍻
... Okázaná platí ....idealne vikend 27. kvetna
SE HLASIM JAKO PRVNÍ !!
kojaksro psal:Drakoxxl psal:Loni to bylo ukončení pětiletky, bo už jsme přečetli celou knihovnu
Klíďo, píďo jsem pro , dej nějaký návrhy, bo knih není nikdy dost
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2017 16:25:22 Offline |
kam že to teda pojedem ? ..už dlouho jsem nečetl poslední výtisk Platana °11
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Pavel1250SA (Člen) 02.02.2017 20:21:43 Offline |
Ja bych proste tu Zirovnici dal. Ritual...
Je lepší bejt zdravej a bohatej, než nemocnej a chudej.
Banditatom (Člen) 02.02.2017 20:57:24 Offline |
Pavel1250SA psal:Ja bych proste tu Zirovnici dal. Ritual...
U picusa???
Určitě jedu taky, klidně tu žirovnici znova aspoň na 1den , mě se tam líbí, máš tam takovou volnost... Nebo jesi se vymyslí něco jinýho, tak klidně
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Honzik8719 (Člen) 03.02.2017 11:15:08 Online |
Banditatom psal:Pavel1250SA psal:Ja bych proste tu Zirovnici dal. Ritual...
U picusa???
organizaci se meze nekladou
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 03.02.2017 13:00:29 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:Pavel1250SA psal:Ja bych proste tu Zirovnici dal. Ritual...
U picusa???
organizaci se meze nekladou
Letos si pani s nesselsdorfu a altendorfu davaj voraz
skullrider (Člen) 03.02.2017 20:49:31 Offline |
Kdyby byl zájem rád bych pozval zde pány na Biker Weekend 2017,zámek Horní Libchava u České Lípy,datum 20.květen 2017.Máme pronajatý perfektní bar s místem i pro motorky a zajištěno sedm kapel se žrádlem.Dost místa pro všechny.Kdyby se někdo chytil hodím sem plakát..
sex,drugs,rock n roll
skullrider (Člen) 03.02.2017 21:00:10 Offline |
Dávám rovnou at je jasno..
sex,drugs,rock n roll
skullrider (Člen) 03.02.2017 21:06:02 Offline |
Honzik8719 (Člen) 05.02.2017 01:12:00 Online |
Nasrat na masofky...radsi piju s lidma který znám než s bandou neznámých lidí který už podruhy v životě neuvidím
...relativní kochač...
skullrider (Člen) 05.02.2017 13:18:30 Offline |
Nu dobrá.O žádnou masovku se sice nejedná,ale chápu.Třeba z tebe vyleze lepší nápad..Počkám
sex,drugs,rock n roll
skullrider (Člen) 05.02.2017 18:05:12 Offline |
Nečekáme zástupy lidí.Akci si děláme víceméně pro sebe a přátele s tím,že,když dorazí i lidi co chtěj dorazit a zakalit u živých kapel není problém.Výhodou je dobrý místo s velkým barem a podiem uvnitř.Jinak na předchozích akcích byly zdarma i steaky a guláš.Rozhodně není učelem vydělávat na bikerech.Duležitý,aby to dobře vyšlo..
sex,drugs,rock n roll
Esi sem to dobře pochopil tak tam bude 7 kapel který musí někdo zaplatit a jelikož je vstupný 100kč tak by mělo přijít asi dost lidí neb si nemyslím že tam ty kapely budou křepčit zdarma.
A když už sme u toho kolik lidí bylo na mynulém ročníku?
Smrt je ze všeho to poslední.
skullrider (Člen) 05.02.2017 18:17:58 Offline |
Na kapely a pronájem se skládáme v šesti lidech což vychází asi trojku každýho.To mi nepřipadá jako nákej hroznej ranec za akci na víkend.Vstup možná ani kilo nebude neb plakát je eště v jednání a je to spíš takovej support.LOni bylo počítam asi sto lidí.Video z lonska Biker Weekend 2016
sex,drugs,rock n roll
Ikdyž nejsem znalec tohodle stylu (to je spíš Meloun), tak nemyslím, že by každá kapela chtěla 10 tis + dopravu. Věřím, že některé zahrají jen za dopravu a některé třeba i zadarmo.
Moc by se mi asi nechtělo dělat akci tohodle stylu, na který bych už od začátku věděl, že do toho zahučim, ale 3 tis není zase něco kvůli čemu by se člověk věšel.
Každopádně obdivuju, že to děláte už potřetí za sebou a pokaždý se vás na to 6 složí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
skullrider (Člen) 05.02.2017 19:34:42 Offline |
Abychom se někam dobrali.Místo Žirovnice se koukám snad rýsuje něco jiného v u Písku kam rád přijedu,když to pujde.Jinak majitele Kultu rád uvidím i v Lípe,jelikož sem taky pilot B12 a rad obhlídnu i jiný.Pro bikery na bandaskách mužu nechat pro větší efekt vstup free.
sex,drugs,rock n roll
Honzik8719 (Člen) 06.02.2017 16:45:06 Online |
jen aby bylo jasno, němám nic proti masofkám, jen nejsou pro mě....prostě názor jednoho parchanta před vaším usílím a pořádáním upřímně smekám
...relativní kochač...
skullrider (Člen) 06.02.2017 17:32:48 Offline |
Jo díky.No budem se snažit,aby to klaplo a všichni byli spokojení.Mrzí mě ta Žirovnice pač tam jezdím z nostalgie každej rok jen tak pokoukat.Pamatuju jak to tam kdysi frfčelo,kempy plný a dneska..Skurvená to doba
sex,drugs,rock n roll
Kluci,byl sem s Šárkou na okružní jízdě po ČR a po příjezdu ve středu do jižních čech a zjištění,že v Suchdole nad Luž. je asi tak tři milijony lidí(kecám,čuráku s kolama,co to vozí na autech) sme naznali,že mizíme někam,kde bude víc klídek. Stejně tam nebyl jedinej kemp volnej,hlava na hlavě... Tak sme zahájili ústup směr vysočina a nakonec sme skončili v Žirovnici. Chatky komplet plný,ale pan domácí nás nechal postavit stan(ani za to nic nechtěl) a to,co tam panovalo v noci sem nezažil ani s váma. Totální pitka,celej kemp nakašu,griloval tam pstruhy,jinak samozřejmě neměl nic,ani klobásu nebo cigáro,ale tak,jak se u něho lidi baví sem dlouho neviděl. A to byla normální směska lidí,někdo s děckama,někdo v chatičce na šukačku,partička jawkarů se sajdama atd... Takže panu majiteli to asi fachčí,na víc vařeního sere,protože by to stejně neměl kdo dělat a lidi s tym počítají.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kluci,byl sem s Šárkou na okružní jízdě po ČR a po příjezdu ve středu do jižních čech a zjištění,že v Suchdole nad Luž. je asi tak tři milijony lidí(kecám,čuráku s kolama,co to vozí na autech) sme naznali,že mizíme někam,kde bude víc klídek. Stejně tam nebyl jedinej kemp volnej,hlava na hlavě... Tak sme zahájili ústup směr vysočina a nakonec sme skončili v Žirovnici. Chatky komplet plný,ale pan domácí nás nechal postavit stan(ani za to nic nechtěl) a to,co tam panovalo v noci sem nezažil ani s váma. Totální pitka,celej kemp nakašu,griloval tam pstruhy,jinak samozřejmě neměl nic,ani klobásu nebo cigáro,ale tak,jak se u něho lidi baví sem dlouho neviděl. A to byla normální směska lidí,někdo s děckama,někdo v chatičce na šukačku,partička jawkarů se sajdama atd... Takže panu majiteli to asi fachčí,na víc vařeního sere,protože by to stejně neměl kdo dělat a lidi s tym počítají.
jj byl sem v Třeboňi a je to masakr ..pumpiček jak mandelinek...no vědět že máš namířeno do Suchdola dohodil bych ti nocleh u sestřenky. chalupa na konci vsi hned u lesa...ticho klid nádhera :)
MRDAT!!!
No mě nevadí když je v kempu šrumec,jen nemám rád,když je mezi stanama metr místa. Nechápu ty hordy lidí,co tam seděli v těch křesílkách mezi stanama a obytňákama,kdy mezi jednou rodinkou a vedlejší bylo místo na jedno křeslo,jedněm vyhrával z rádia impuls,druhejm frekvence1,no jak u blbejch na dvorku
pepa psal:nepřijedeš na pilák do kempu
Stavoval sem se tam v pátek odpoledne,jen obhlídnout kemp,ale už se nám nechtěl na jednu noc stavět stan,tak sme prchli dom. Jedeme tam nějak druhej týden v srpnu,asi dodávkou se spaním a beru člun a rybářskej bordel ssebou
Taky tam bylo dost stanů,ale tam je ještě svět jakštakš v pořádku
Stránky: 1