Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Kapající chladič

Ondráš (Člen)
03.07.2017 06:45:40

Kapající chladič

Začal mi na jebce kapat chladič. Občas najdu pod motorkou pár kape a i na tom chladiči je vidět, že to "teče" z něj.
Když jsem viděl, že novej stojí 20 tis, tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s něčím jako je toto:
http://www.autofam.cz/index.php?page=pr … mp;id=6137

Popřípadě s něčím podobným.
Funguje to? Drží to? Nezasere to nějak motor? Díky.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
huskyb12 (Administrator)
03.07.2017 07:16:49

Re: Kapající chladič

Kdysi jsem to nalil do Golfa a dalo to na chvíli pokoj ...
Zkusil bych smetiště ....
Chladič nakonec nějak opravíš, ale jak budeš řešit chybějící válce  surprised bigsmile

ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2017 08:28:12

Nejakou obdobu nalil do alhambry kde to saklo v tom lepenym plastovym boku a dalo to pokoj a je to vic jak rok tak uvidime
Na SV je chladic celo hlinikovej takze to pujde i zavarit jestli tam ovsem nekoho takovyho najdes.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
03.07.2017 10:56:39

http://www.procisteni.cz/vyprodej-zbozi … adrzi.html
vyzkoušeno na trati goodgoodgood bez demontáže, jenom upustit vodu, odmastit, zalepit, za 30 minut fest.
doporučují jezdci ME v rallyecrossu (lepěj chladiče mezi jízdama)

stav se od úterý večer do čtvrtka v Mostě zalepíme to na místě bigsmile
vím, jsem debil evil

Strýcfajtr !!!
Ondráš (Člen)
03.07.2017 11:17:50

2 Houska: Chybejici valce? Ja jsem premejslel, ze bych jeden z tech dvou prodal na e-bay, pac by mi jeden asi stacil. Beztak hovno taham.help

Jinak zkusim nejakej ten sajrajt do chladici kapaliny. Kdyz nepomuze, tak to budu zkoumat vic.
Diky.good

VikecB12 (Člen)
03.07.2017 11:18:50

Unás to nechávám za pár kaček zavařit,ale jak je vidět,ve vyspělé západní civilizaci tohle nejspíš neumíheadshake Tak šup šup,honem ať ten západ doženembigsmileidontknow

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
XJelen (Člen)
03.07.2017 13:51:26

VikecB12 psal:

Unás to nechávám za pár kaček zavařit,ale jak je vidět,ve vyspělé západní civilizaci tohle nejspíš neumíheadshake Tak šup šup,honem ať ten západ doženembigsmileidontknow

kámo, ne všechno jde zavařit, pokud je to hned u kraje, nadělá ten plamen víc škody jak užitku a z jedný dírky je pak rozjebanej celej chladič.

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
03.07.2017 14:22:58

Jasný,netvrdím že de spravit fšechno,ale předpokládám,že tam na západě ho budou umět stěží vyměnitbigsmile
Když sem byl letos v londýně,tak sme tam vezli jedné buchtě od nás,co tam žije,kolo-vobyč horáka a vona si to přijela k nám na hotel převzít. Dovezl ju její "sponzor",mísňák,kerýmu se to samozřejmě nevešlo do renčrouvra,tak sem sundal z rychloupínáku přední kolo,šoupl mu to do kufru a říkám jí,ať ji to doma ten nabíječ poskládá... No málem se smíchem rezervala a verdikt byl ten,že na to budou někoho muset pozvat,kdo tam to kolo šoupnegood
Takováhle civilizace je dlouhodobě neživotaschopná sick

osiris (Člen)
03.07.2017 14:27:25

XJelen psal:
VikecB12 psal:

kámo, ne všechno jde zavařit, pokud je to hned u kraje, nadělá ten plamen víc škody jak užitku a z jedný dírky je pak rozjebanej celej chladič.

...píše zavařit, jistě ale jelito jedno myslí letování ať už tvrdý nebo měkký smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
03.07.2017 14:55:16

VikecB12 psal:

Jasný,netvrdím že de spravit fšechno,ale předpokládám,že tam na západě ho budou umět stěží vyměnitbigsmile

Neni tu tolik domácích dílen jako v ČR. Tady fakt končej sekačkou na trávu nebo nějakou vrtačkou či pilou. Kutilské obchody tu jsou, ale ten sortiment je bych řekl užší. Oni to spíš zadaj nějaký firmě a jdou do hospody nebo na rugby. smile1
BTW. Autoritovaný servis tu najdeš taky. Myslíš, že jsou horší než ty v ČR? Spoustu montérské práce tu dělaj Poláci, ale u me byli řemeslníci dvakrát a pokaždý místní.

VikecB12 psal:

Když sem byl letos v londýně,tak sme tam vezli jedné buchtě od nás,co tam žije,kolo-vobyč horáka a vona si to přijela k nám na hotel převzít. Dovezl ju její "sponzor",mísňák,kerýmu se to samozřejmě nevešlo do renčrouvra,tak sem sundal z rychloupínáku přední kolo,šoupl mu to do kufru a říkám jí,ať ji to doma ten nabíječ poskládá... No málem se smíchem rezervala a verdikt byl ten,že na to budou někoho muset pozvat,kdo tam to kolo šoupnegood

Abys tohle viděl, tak nemusíš do Londýna. Zajeď si do nějakeho satelitu kolem velkých měst, najdi dvorek s SUV a čekej.smile1

Ondráš (Člen)
03.07.2017 15:01:09

Ale žiju na okraji města... Třeba někde na vesnici dál od města je to jiný.help

tomasNJ (Člen)
03.07.2017 23:22:44

Ondráš psal:

Začal mi na jebce kapat chladič. Občas najdu pod motorkou pár kape a i na tom chladiči je vidět, že to "teče" z něj.
Když jsem viděl, že novej stojí 20 tis, tak jsem se chtěl zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s něčím jako je toto:
http://www.autofam.cz/index.php?page=pr … mp;id=6137

Popřípadě s něčím podobným.
Funguje to? Drží to? Nezasere to nějak motor? Díky.good

já jsem zase řešil přehřívání motorů...způsobené právě těmahle sračkama...nebo že to třeba přestalo topit...protože to zamrdalo komplet chladič...
takže tohle nigdy...a jedině opravit tigem nebo nový...i to letování by šlo co píše onasis...
na minidírku je použitelná nějaká dvousložková plastelina

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
čočkin (Člen)
06.07.2017 18:53:21

přesně jak říkáš, mě fšechno hliníkový na mašině dělá jeden borec z Milevska tigem a vařil mi i olejovej chladičgood

Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
VikecB12 (Člen)
07.07.2017 13:00:45

Samozřejmě sem myslel zavařit tigem. Vždycky vylámou pár voštinek v okolí dírky a prachsprostě to zavaří. Ale někdy to taky nejde a chladič je na vyhození.

Filous (Člen)
07.07.2017 15:20:09

...Hugo Habrman zavari fsechno, at vodu nebo volej...cos teda Ondrasoj monumentalne moc nepomuze...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
07.07.2017 23:54:41

Já myslím,že než dopsal ten dotaz na začátku,tak už na ten novej chladič měl vydělaný,v hen tej kapitalistickej cizině a nějakej umouněnej čmoud v nějaké dílně na předměstí mu to vymění za pár zaplivanejch evropskejchbigsmile

Ondráš (Člen)
08.07.2017 23:19:22

Už mam doma ten sajrajt do chladiče. Zítra to tam naleju a uvidím.

osiris (Člen)
09.07.2017 00:29:43

...a když to nepomůže, tak v nouzi na cestách jsme používali buď mlíko (plnotučný bigsmile), což pak trošku smrdí, nebo hořčici, plnotučnou, ale víš jak, dneska ta hořčice není jako dřív a deset deka salámu to dřív bejvalo taky ňákýho salámu bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
09.07.2017 21:27:16

Po půlhodinové projížďce to vypadá OK.
Před samotnou aplikací jsem to propláchnul nějakým roztokem co měl rozpouštět usazeniny.
Uvidím za pár.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS