Nejsi přihlášen
plexi
Zdar neválí se někomu doma plexi na motorku, chtěl bych to dát na autobus ale netušim jestli to má smysl. Já vim že je to hnusný ale když jede člověk dál tak by se to asi hodilo. No a než za to vyhodim koruny tak bych to prubnul jestli jako jo nebo ne
Smrt je ze všeho to poslední.
Re: plexi
vendous psal:Zdar
neválí se někomu doma plexi na motorku, chtěl bych to dát na autobus ale netušim jestli to má smysl. Já vim že je to hnusný ale když jede člověk dál tak by se to asi hodilo. No a než za to vyhodim koruny tak bych to prubnul jestli jako jo nebo ne
Mám. Zavolej, domluvíme se
honza1977 psal:vendous psal:Zdar
neválí se někomu doma plexi na motorku, chtěl bych to dát na autobus ale netušim jestli to má smysl. Já vim že je to hnusný ale když jede člověk dál tak by se to asi hodilo. No a než za to vyhodim koruny tak bych to prubnul jestli jako jo nebo ne
To je jednoduchý, nalož mámu a doražte na kafe. Už vyhrožuješ druhym rokem
vendous psal:Zdar
taky se mi něco válí v kredenci
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 01.08.2017 14:39:36 Offline |
tomasNJ psal:Filous psal:...Vendo, dyk si chlap, ni???
hovno... vendo per to tam je to pecka... ale chce to něco co fakt funguje...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ecnost.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8vb_13.jpg
Neni to malo??😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
vendous psal:honza1977 psal:vendous psal:Zdar
To je jednoduchý, nalož mámu a doražte na kafe. Už vyhrožuješ druhym rokem
A ještě abych to snad namontoval
V tejdnu to asi neklapne, víkend sem v brně, tak třeba příští sobotu.
Co vy na to
Jo a je to todleto. http://www.doplnkynamoto.cz/plexi-pro-m … cerne.html
honza1977 psal:vendous psal:honza1977 psal:
Mám. Zavolej, domluvíme seTo je jednoduchý, nalož mámu a doražte na kafe. Už vyhrožuješ druhym rokem
A ještě abych to snad namontoval
V tejdnu to asi neklapne, víkend sem v brně, tak třeba příští sobotu.
Co vy na to
No přece si to nebudu montovat sám
Ženský můžou plkat na zahradě a my si vlezem do garáže
Příští sobota bude OK
![]() |
Banditatom (Člen) 05.08.2017 17:25:46 Offline |
Dodnes jsem si myslel ze maj vkus.....to je desnej shitnebylo by lepsi a levnejsi koupit lopatu a nasroubovat ji tam?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser psal:A jak je to s funkcnosti?
...když je člověk dostatečně malej, nebo štítek dostatečně velkej, tak to je znát a funguje to (rozuměj: aby ti to vrchní hrana štítku neposílala všechno přímo na helmu)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hele chtěl sem to zkusit a nesetkalo se to s žádnym kladnym ohlasem ani tady ani doma, Zuzka vlezla do garáže a hned spustila " tak tohle dej dolu to je hnus "
No a funkče je to taky na hovno takže je vyřešeno.
vendous psal:Hele chtěl sem to zkusit a nesetkalo se to s žádnym kladnym ohlasem ani tady ani doma, Zuzka vlezla do garáže a hned spustila " tak tohle dej dolu to je hnus "
ono totiž tahle velikost je uplně na hovno... bys ho musel jedině zkrátit nad budíkama nebo dát obří...no a ta mezera nad světlem, taky není uplně košér
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
...jojo, mel sem na B6 zarizly plego nad budikama a nemelo to vlif zadnej, krom toho, ze to skovalo vorvany budiky a na B12 sem namontoval to samy co Vendous a slo dolu po 5km, pac mi slo fsecko presne do helmy a navic to bylo hnusny...ale musel sem si tym projit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Podobnej štítek jsem měl na B6 a na dálnici to fungovalo - jenže člověk musel pořádně zalehnout na nádrž a schovat se za to, aby šel vzduch nad helmu. Což v tvém případě nehrozí, páč nemáš na nádrži vybrání na břišní svalstvo
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2017 06:34:11 Offline |
Mour psal:....všichni jsme si před lety tím museli projít
Nemuseli..eSko s racingovym plexi fungovalo luxusne i pri vzprimeny jizde😁😁
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.08.2017 13:25:54 Offline |
kojaksro psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Nemuseli..eSko s racingovym plexi fungovalo luxusne i pri vzprimeny jizde😁😁
Myslím, že je tu debata o motorkách a ne o broucích...
....přesně
No ale ze ti to trvalo nez jsi na to prisel😁😁😁
![]() |
Honzik8719 (Člen) 07.08.2017 13:43:58 Offline |
Mour psal:....všichni jsme si před lety tím museli projít
Me to teda nenapadlo ani ve zlym snu holt kdyz jedu nekde delsi dobu 220 tak jsem smirenej s tim ze me tyden budou bolet upony krcnich slach
...relativní kochač...
vendous psal:Hele chtěl sem to zkusit a nesetkalo se to s žádnym kladnym ohlasem ani tady ani doma, Zuzka vlezla do garáže a hned spustila " tak tohle dej dolu to je hnus "
Takze to ani nemusim vozit?
Honzik8719 psal:Mour psal:....všichni jsme si před lety tím museli projít
Me to teda nenapadlo ani ve zlym snu
holt kdyz jedu nekde delsi dobu 220 tak jsem smirenej s tim ze me tyden budou bolet upony krcnich slach
Prdlajz ...v koutku jsi poslouchal zkusenosti starsich kamaradu
honza1977 psal:vendous psal:Hele chtěl sem to zkusit a nesetkalo se to s žádnym kladnym ohlasem ani tady ani doma, Zuzka vlezla do garáže a hned spustila " tak tohle dej dolu to je hnus "
No a funkče je to taky na hovno takže je vyřešeno.Takze to ani nemusim vozit?
No to nemusíš
Honzik8719 psal:Mour psal:....všichni jsme si před lety tím museli projít
Me to teda nenapadlo ani ve zlym snu
holt kdyz jedu nekde delsi dobu 220 tak jsem smirenej s tim ze me tyden budou bolet upony krcnich slach
Loni z žebrožraní se škardíkem jsme tak jeli až do Plzně. Furt
Jinak ta lopata byla první věc co šla z autobusu dolů
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
vendous psal:honza1977 psal:vendous psal:Hele chtěl sem to zkusit a nesetkalo se to s žádnym kladnym ohlasem ani tady ani doma, Zuzka vlezla do garáže a hned spustila " tak tohle dej dolu to je hnus "
No a funkče je to taky na hovno takže je vyřešeno.Takze to ani nemusim vozit?
No to nemusíš
Ale jinak doufám, že to platí. V kolik můžem přifrčet, abysme Vás nerušili od voběda nebo siesty. To bys mohl být nevrlý
Stránky: 1