Nejsi přihlášen
Re: Lak-pomerancova kura
...ano, kdybys koupil materiál na to vhodnej, tak by ses teď nemusel ptát
...mimo to co ti poradil SO545 tomu můžeš ještě navíc pomoct stříkáním z větší vzdálenosti a slabou vrstvou
...a nebo ještě přidat "strukturu" do barvy
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 23.08.2017 21:48:41 Offline |
Ja se zeptam jako amater...k cemu je dobry strikat neco cemu se kazdej normalni clovek chce vyhnout??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Je to na prahy u dodavky a na tech nasich silnicich posypanych kdejakym bordelem a šutrama je blbost dělat pěknej lak, navíc sem se moc neprcal s tmelením, tak sem to chtěl "schovat".
Dopadlo to ale zcela podle Murphyho, když chceš pěknej lak steče to a je pomeranč, když chceš hrubej je to rovny a bez vad
Strukturu do barvy neznam a ani mi to chlapik nenabidnul když sem mu říkal na co to mam.
Tak dikec
There's a pie in the sky when you die.
VikecB12 psal:no na to je "rapatica" (aspoň tak to zname tady),je to přímo na tyhle spodky aut a sou přelakovatelný,nebo nepřelakovatelný a je to vrstvička nějaké pružné sračky.
Tlumex myslim, že se to jmenovalo, ta ona sračka
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 24.08.2017 19:33:04 Offline |
Ty vole ze se s tim tak seres prelakovatelne body(je sede a budes mit podvozek jak novy....viz moje vito jak me chvalili ze to neni rezle(vse montazkou papirem a rapatici)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kukii psal:VikecB12 psal:no na to je "rapatica" (aspoň tak to zname tady),je to přímo na tyhle spodky aut a sou přelakovatelný,nebo nepřelakovatelný a je to vrstvička nějaké pružné sračky.
...to je zas něco jinýho
Banditatom psal:Ty vole ze se s tim tak seres prelakovatelne body(je sede a budes mit podvozek jak novy....viz moje vito jak me chvalili ze to neni rezle(vse montazkou papirem a rapatici)
...nevím jak řekové (Body), ale jiný výrobci (různý značky) to maj i v černý a bílý ...nepřelakovatelný je pouze černý
...jinak to co máte na mysli (prej rapatica, tyvole ), se musí stříkat speciální pistolí, většina modelů s variabilně nastavitelnou tryskou k vytvoření různě členitýho povrchu (ponořená trubka sání přímo v prodejní kartuši) - je laciná, pár stovek, ale pokud ji nemá? nebo pak ve spreji, ale tím se zas nedá udělat tak hrubá struktura
osiris psal:Kukii psal:VikecB12 psal:no na to je "rapatica" (aspoň tak to zname tady),je to přímo na tyhle spodky aut a sou přelakovatelný,nebo nepřelakovatelný a je to vrstvička nějaké pružné sračky.
...to je zas něco jinýho
To byla světlá chvilka mého mozku
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2017 06:34:57 Offline |
K.a.s.y.m. psal:.....ja teda prelakovala i cerny Body,ale uz so nepamatuju jestli jsem jeste strikal neco mezi barvu a tohle😁😁
...přelakovat můžeš i to nepřelakovatelný, ale bude ti skrz barvu prolejzat na povrch asfalt
...ale spíš jsme si nerozuměli, totiž přelak je ve variantách černej, bílej šedej, kdežto nepřelak je pouze v černý variantě
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2017 09:26:08 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:.....ja teda prelakovala i cerny Body,ale uz so nepamatuju jestli jsem jeste strikal neco mezi barvu a tohle😁😁
...přelakovat můžeš i to nepřelakovatelný, ale bude ti skrz barvu prolejzat na povrch asfalt
...ale spíš jsme si nerozuměli, totiž přelak je ve variantách černej, bílej šedej, kdežto nepřelak je pouze v černý variantě
Tak to bude spis ono...ze to byl cernej prelak👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1