Nejsi přihlášen
Re: Internetové připojení UPC
Nebrat.Spatna komunikace,pouze placene linky,jeden telefonat vyjde na 100kc,nebo si emailovat.Kdyz se neco posere vyjezd technika platis.Modem ti pouze zapujčí,když chces od nich odejit tak delaj problemy a vsechno musis poslat postou zpatky.U jineho poskytovatele je to po dvou letech tvoje.Tolik moje zkusenost pred 4 lety.
corimec psal:Nebrat.Spatna komunikace,pouze placene linky,jeden telefonat vyjde na 100kc,nebo si emailovat.Kdyz se neco posere vyjezd technika platis.Modem ti pouze zapujčí,když chces od nich odejit tak delaj problemy a vsechno musis poslat postou zpatky.U jineho poskytovatele je to po dvou letech tvoje.Tolik moje zkusenost pred 4 lety.
To stejný před deseti lety, ale připojení už tenkrát stabilní a velmi rychlý ...
Esli máš možnost kabelu, tak na mikrovlnky ser ...
ale di, Ty brepto ...
mel jsem UPC dvakrat ve dvou bytech. Kdybych mel pripojku i v tomhle, vubec bych nevahal a sel do toho znovu. Kabel je proste kabel.
S odhlasenim sluzeb a vracenim vsech zarizeni nebyl zadnej trabl. Proste jsem to hodil do krabice a poslal postou
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jeste dodam že s pripojenim jsem byl taky spokojenej,ale při problemech upřednostnuji osobni jednani a ne si s nekym dopisovat a nebo se az na 10 pokus nechat prepojit prez 6 operatorů k dotycne osobe.Proste mne nasrali a meli utrum.
Sluzby sou v oukeji, rychlost zbytecne velka, ceny se daj uhadat na polovinu, pripojeni drzi. Musis bejt ale hodnej a platit poslusne a vcas, jinak s tebou vymrdaj, ze si pul roku nesednes...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Díky za ohlasy, právě že dřív jsem slyšel samou špínu. Za stejný peníze jako místní dávaj mikrovlnu (jsem navíc v prvním patře, to technici nemaj rádi) mi oni nabízí kabel s WLan routerem a základní TV kterou bych stejně musel nějak řešit. Zkusím to s nima.
Strýcfajtr !!!
![]() |
nicola.foxx (Člen) 30.08.2017 20:57:45 Offline |
Taky sem to měl a kdyby byla možnost, tak du do toho zase. Nikdo mně neposkytnul lepší připojení.
Komunikace přes telefon s nima na kundu, pokud už si jejich platící zákazník.
Jenže od toho tam maj web portál, kde jim zadáš co potřebuješ. Reagujou a vyřeší do 24H.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Internet od UPC dobrý. Rychlejší spojení mám až teď v Irsku (pokud nepočítám když jsem dělal na ČVUT, seděl na 10Gbit uzlu a měli 1Gb lokální síť).
Převod smlouvy na nového člověka když jsem se stěhoval trval asi 2 měsíce (od doby kdy jsem to začal řešit do doby než potrvrdili, že to převedou). Jemu přišla faktura až 3 měsíce po tom co jsem to začal řešit, takže zákaznický servis tragédie. Ale je to tak 4 roky zpět.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:...direktore a ty sis nasel smajchlmabinet f prvnim patre
No přeci po německejch duchodcich co tam jezdí mimo sezónu páč to je vo chlup levnější a pořádají tam vychodonemecke fekal péčko
Jebat motorky :-)
XJelen psal:Filous psal:...direktore a ty sis nasel smajchlmabinet f prvnim patre
trošku jsem to posunul od našeho rozhovoru v Benátkej. Takže si pomalu zvykejte z direktora zase zpátky na jelena
...ajajaj...no zněl si rozhodnutě, tagže sem si řikal, že je to asi enem votázka času...no tag good luck a drž se
...no jo, ale kam kurva pojedu na wellnes vánoční trhy???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:Filous psal:...direktore a ty sis nasel smajchlmabinet f prvnim patre
trošku jsem to posunul od našeho rozhovoru v Benátkej. Takže si pomalu zvykejte z direktora zase zpátky na jelena
Tak ať se daří si ty změny okoukal od Kaji ni?
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1