Nejsi přihlášen
Pracovní nabídka
Hledáme vedoucího servisu na pobočku Roudnice nad Labem, jedná se o servis zemědělských strojů, potřeba trochu přehled o technice a hlavně organizační schopnosti, práce na PC. Plat předmětem jednání, služební auto, notes, telefon, samo i pro soukromo. Pro info volejte mě na tel 778 771 940
The father of the little princess of the dawn
Re: Pracovní nabídka
vidím, že je to všade stejné. My hledáme stavaře-obchodníka ze zlínska, plat 40 nástup, vochtávka v kombajnu, na hlínách, v dechtu, bez švihadel a s lednicoj, 5 týdnů voraz, žravenky atd. a nemožeme najít. Buď sa hlásí mantáci, nebo vořešpruti s praxů z úplně jiného oboru
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Honzik8719 (Člen) 13.08.2017 16:06:44 Offline |
ty vole když to vidim asi se na to v tý kolbence fakt vyseru jak dodělám za měsíc školu
...relativní kochač...
No jo,ale fšichni hledáte hotovyho člověka,kerej se nemusi zapracovávat a od prvniho dne bude firmě vydělávat pytel peněz,ale takovej se vám na to samozřejmě vysere,protože si ten pytel peněz vydělá pro sebe/na sebe. To je tak,když není ve firmě žádnej karierní růst,by ste si člověka sami vypěstovali klidně od udržbářa,jenže ten zas nemá hen tu vysoků školu,kerá je posvátná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.08.2017 16:03:17 Offline |
Ty Vikecu ono je to v reálu tak trošičku jinak.... ty by sis aj člověka vypyplal. Jenže... ten hle nevypyplanej člověk bez praxe a bez zkušeností ( nebo jen třeba v základu ví vo čem je gou) by chtěl hned při nástupu hen ty prachy a výhody toho už vypyplanýho hotovýho a v tem je prostě trabl. kolikrát jim ani nedochází, že nad ním musíš sedět a hlídat každej jeho počin
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ty Vikecu ono je to v reálu tak trošičku jinak.... ty by sis aj člověka vypyplal. Jenže... ten hle nevypyplanej člověk bez praxe a bez zkušeností ( nebo jen třeba v základu ví vo čem je gou) by chtěl hned při nástupu hen ty prachy a výhody toho už vypyplanýho hotovýho a v tem je prostě trabl. kolikrát jim ani nedochází, že nad ním musíš sedět a hlídat každej jeho počin
Jenže ty bys ho určitě vykořisťoval. A když už teda má pracovat pro zazobaného buržuje, tak co by si neřekl o pořádný plat.
Beztak "všeci kradnů".
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 14.08.2017 18:41:32 Offline |
Mas recht... stahl bych ho zaziva z kuze a jeho mrtvolu pohodil nekde do kontejneru. Jo jakmile se slovek stane tim burzoaznim vykoristovatelem
andre.marek (Člen) 14.08.2017 20:58:35 Offline |
Když ono v tom stavebnictví je to nebezpečné...
https://www.novinky.cz/krimi/446271-muz … miste.html
Filous psal:Mour psal:A jeste horsi je kdyz jeste taky musis kontrolovat majitele a hlidat kazdy jeho pocin a pak i slibene zaruky.
...vo tom bych moch napsat knizku
...a ja tak, za me z nepochopitelnych duvodu, pomalu ztracim kamarada partaka
VikecB12 psal:No jo,ale fšichni hledáte hotovyho člověka,kerej se nemusi zapracovávat a od prvniho dne bude firmě vydělávat pytel peněz,ale takovej se vám na to samozřejmě vysere,protože si ten pytel peněz vydělá pro sebe/na sebe. To je tak,když není ve firmě žádnej karierní růst,by ste si člověka sami vypěstovali klidně od udržbářa,jenže ten zas nemá hen tu vysoků školu,kerá je posvátná
jak by řek bro Houska: di ti brepto To jsou také hospocké plky, dneskaj už je to ouplně jinak. Já byl v poslední dobjě tak u 30 pohovorů a možu říct, že z velké části si za to někeří možů sami, že nemaj prácu.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:...................Já byl v poslední dobjě tak u 30 pohovorů....................
...tak to už zkus jedině u srstky v televizi
...jj, vím, vím jak to myslels
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
No tak pokud ze 30 lidí nebyl nikdo pro vás vyhovující,tak asi nenabízíte dostatek peněz,kerý chcou ti vyhovující a tudíž čekáte na vola.
Tohle je fšude stejná písnička,u Šárky v kolbence to mají naprosto stejně,takže tam dělá kdejaká chátra buhví vodkaď a děsně se diví,že de kolbenka doprdele s kvalitou. Ale hlavně že zbyde dost majitelům,samozřejmě cizákům. Dlouhodobě udržitelný to podle mě není.
Ale jak je to možný,kde sou fšichni ti študovaní? V devadesátkách sme fšici končili učňákem a věčina lidí pracuje a funguje a poslední dobou má každej minimalně maturitu a nikdo nic neumi,tomu teda nerozumim.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2017 13:56:34 Offline |
Ty se doma nudis, co? Ze premejslis o takovejch hovadinach.Kdo si chce praci najit si ji najde..nevim jak v Asii ale tady v Chechach je momentalne stav veci takovej ze si firmy navzajem vykradaj zamestnance ,protoze proste nejsou dalsi lidi ale prace je az nad hlavu..aspon v mojem oboru to tak je.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 17.08.2017 15:10:40 Offline |
Zarazi me 64tesarchlap uz ma davno houpat vnoucata
To partak:posilal jsem ti sms ale nevim jestli to bylo tve cislo(to co mas v profilu)proto prpsim o potvrzeni mailem ze sms dosla
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2017 10:35:00 Offline |
S 3% nezamestnanosti si budes muset jedine cloveka pretahnout..ty 3% jsou totiz ty co nikdy makat nebudou🙂
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak z praxe:
udělal jsem dost pohovorů a pokud je nedělal přímý nadřízený ele nějaká kravka/vůl HR tak to nestálo za nic
4 roky trvalo než jsem si vybral/byl vybrán a dostal peníze, podmínky a prac. dobu co jsem chtěl a ani protější strana neměla námitky..
Buď nebyly peníze, nebo chtěli aby jim člověk dělal vola bez základních benefitů
A u obchoďáků jak hledá Koldan zní otázka jinak:
1)Kolik je z těch 40ti fix a kolik je za splnění plánu/překročení a např při splnění na 80%?
(a pokud je 40 v hrubým roční měsíční průměr tak budete hledat dost dlouho)
2)Kolik času stráví po večerech a víkendech mimo prac. dobu zpracováváním smluv, reportů a pod. vin
3) A to nejdůležitější, je plán reálný a s rozumnou námahou splnitelný na 100% alespoň 10 měsíců ročně?
Vím o čem mluvím bo jsem taky obchoďák, ale zatím spokojenej bo dostávám co chci za námahu kterou jsem ochoten tomu věnovat
God Save The Queen!
Stránky: 1