Nejsi přihlášen
Závažíčka v řidítkách ?
Čus, někam mi odkráčelo závaží v řídidle, tak jsem nelenil a zakoupil nové - http://www.bikerscrown.cz/produkt2686.html
No a můj dojem, že to tam prostě jenom našroubuju mě zklamal
Na spojkový straně zakoupený šroub zahučí a nemůže najít protikus v dutině řídítek.
Tak se ptám zkušených, koupil jsem ovinu, nebo mi tam vevnitř něco ještě chybí???
Jo je to B6 z ´99
Díky předem
Re: Závažíčka v řidítkách ?
Máš štěstí, že jsem po O a tudíž v dobré náladě.
Měl jsem podobnej problém, prostě se závažičko furt uvolňovalo a bylo na křivo což nepůsobilo esteticky dobře, tak sem to vymontoval a zjistl že ta gumová potvora na závažíčku je celkem unavená. Tak jsem nelenil a na radu od zdejších zkrátil fotrovi hadici na autogenu (ta červená ma přesný rozměry, který sou potřeba). Takže na závit na závačíku sem dal tu hadičku podložku a matku a utáh a je to rychtig.
jak dlouho ještě?
...součástí závaží je i gumovej váleček s matkou, utahováním šroubu se ti váleček roztahuje a tym pádem fiksuje závaží f řididlu...uřízni 2 cm kus silnostěný gumový hadice, třeba takový, co se používá jako palivová f autech, lisovanou podlošku f průměru hadice a matku, celý to sešroubuj, lechce dotáhni, zasuň a utáhni na fest...vyřešíno...tobje nejspíš vypadlo komplet závaží i s gumou a nebo ti navopag zapadlo dovnitř řididla...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Osiris na to kápnul.Jak říká.Musí tam bejt peotikus kterej je v gumovim pouzdře který se při dotahovámní roztahuje takže ti nevypadne ven.Nejspíš ti někam zajel dál ke středu řidítek.Ale pokud máš nový závaží součást balení je i ten protikus.Jestli ne je to šumt
No tak je to asi šunt, bo tam žadnej protikousek nejni.
A taky mi to uplně jako zavaži nepřijde, jelikož je to z hliníku a nějaký lehký...
No nic, použil jsem tu hadicu a drží to pěkně, tak to tam zatim nechám.
Děkuji za ochotu
Kajkin psal:Až to bude řachtat, tak prostě vemu banditku nad hlavu a z těch řídidel to vyklepu. To jest přece jednoduché!
to Mr.Kelly - jakej silon probůh ?!?!
nevšímej si ho,má už stařeckou slepotu
Kelly, já ti říkal ber si tu lupu, je tam nylon, nylon!!!
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
To bych to rači vyfouk kompresorem než s tim dělat akrobaciu.
2 Filous: co znamená utáhnout FEST? Já, jakmile něco takovýho, kde se mačká cenťák gumy, neumim vodhanout a většinou něco poseru Jinak to mám utažený tak, že to vytáhnout nejde a závažíčkem můžu s troškou síly pootáčet na tom šroubu. A brní mi ruka, jen pravá....
...jo není to origo, je to tohle http://www.bikerscrown.cz/produkt1249.html
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
čtete
Bandit 600 all
Výrobce: Motrax
Závaží do řidítek DHBS1
Toto závaží je vyráběno z vysoce hustého nylonu.
Pomáhá tlumit vybrace řidítek za jízdy.
Přidáním dalšího kontaktu mezi motocyklem a zemí zamezíte případné mnohem dražší opravě motocyklu.
Závaží DHM jsou speciálně přizpůsobeny
God Save The Queen!
Bedřich psal:To bych to rači vyfouk kompresorem než s tim dělat akrobaciu.
2 Filous: co znamená utáhnout FEST? Já, jakmile něco takovýho, kde se mačká cenťák gumy, neumim vodhanout a většinou něco poseru Jinak to mám utažený tak, že to vytáhnout nejde a závažíčkem můžu s troškou síly pootáčet na tom šroubu. A brní mi ruka, jen pravá....
...jo není to origo, je to tohle http://www.bikerscrown.cz/produkt1249.html
...tam nic neposereš, šroubovákem ten závit nestrhneš, prostě utáhnout tag, abys to nestratil
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jirka silver (Člen) 03.07.2007 08:29:29 Offline |
Mně to taky zapadlo do řídítek a vyndal jsem to tak,že jsem spojil dva šloufky na foukání kola prostrčil drátek na konec
přidělal magnet a strkal do řídítek...a vytáhl.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1