Nejsi přihlášen
Z prdele klika
Tak jsem se byl dnes projet... .
Oblíbené dehtovské zatáčky a pak do Hořic.
Zatáčky jsem si dal celkem svižně asi 6x.
Pak že se mrknu do Hořic a to jsme asi neměl.
Docela rychle vyjíždím kopec ke startu směrem od Miletína, na startu zastavuju a prohodím pár slov se stojícími motorkáři.
Pak jako že pojedu dál. Za jedna, kus po zadním, řadím dvojku a najednou auto z protisměru odbočuje doleva na nějakou polňačku a samozřejmě mě nevidí. Plný brzdy, ale ono to z té stovky docela trvá. Koukám kam to vezmu. V ptotisměru auta, přede mnou auto napříč na silnici a vpravo tráva podél silnice. Poslední směr se zdá nejměkčí, nicméně záškodník s Feldou pořád jede. Docela slušná rána, docela bolavá noha a docela slušnej třicetimetrovej motokros po trávě. Zkouším nohu jestli funguje, na asfaltu zastavuju a jdu zkoumat škody.
Docela tomu nevěřím na Banditce ani škrába jen ohnutý držák kluzáku a oleštěná bota. Noha bolí ale funguje.
Feldista vylejzá, trochu se klepe a zkoumá na střídačku mě a auto. Nárazník vejpůl a utrženej, blinkr zmizel, blatník asi 20 cm srolovanej. Chlapík je pohodář, já na motorce žádný škody tak to dál neřešíme. Nicméně zážitek nepěknej a docela sranda, jak se s tím nedá nic udělat. Děkuju kluzáku, jinak bych to chytnul nohou.
Nebudu říkat jezděte opatrně, ale raději mějte hodně štěstí.
Re: Z prdele klika
pac sem vedel ze to klouze a kdyz to klouze ani okruhovky nepomuzou...
jako ale nejvic se mi pacilo,jak sme jeli spolu do kopce v ty zatacce voba vedle sebe naklopeny,to byla bomba,holt ale nemam tak silnou motorku,zatim,pockej...pak si dame harmanec
jinak dehtov proste klouze taky,to mi nikdo nevymluvi,takze proste tam ja vzdycky vopatrne!i zatacky pred dachovama si podle me na pikacu,zase takovej diunej hrubej asfalt,ja tam osobne vubec nejezdim...
...sam mezi jebkarema...
...no to ja ale zjistil pomerne pozde ze to tolik klouze (nemel jsem to ale zjistovat, ale pocitat s tim, ja vim )
...na harmanci nevyuzijes rozdil vykonu v ty casti co jsme jeli, bylo to ze zatacky do zatacky
...jinak dehtov se mi zaplatpanbuh nikdy nesmek, ale je tam v jednom miste blby napojeni, tak jestli te to neklame
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
jak nevyuzijes?
ja mam plnej na vyjezu ze zatacky,ty mas urcite taky plnej,ale me to holt vic nejede i kdybych chtel,proste ten kroutak na vyjezdu musi bejt znat a to mi nevymluvis...
stupnu sem drel,nohu sem drel,ale za druhou zatackou si byl prede mnou a ja moh kroutit heftem jak sem chtel
nebo ze by to bylo tim,ze lip jezdis...,sakra to me nenapadlo
...sam mezi jebkarema...
osiris psal:...no nevyuzijes kdyz jedna zatacka navazuje na druhou prece na 20ti metrech mezi zatackama nikoho nepredjedes vykonem
tak von tenkrouťák tam vliv má,dyž temu začneš na výjezdu trošku víc dávat,rychleji tě to z tý zatáčky vytáhne,nemusíš tak moc šachovat se šajtrou, i když zas ta hmotnost PS: ně napadá,že tys nestavil na zastávkách? co chudáci lidi co tam čekali?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1