Nejsi přihlášen
Rovenovsky (Člen) 15.06.2017 17:01:18 Offline |
Těžká nehoda
Ahoj přátele motorkáři, tak a je konec.
Bandit to odnesl takovým způsobem, že se to už nedá opravit, ale jsem strašné rád, že jsem mohl své první motorkářské zkušenosti sbírat právě na ni. Byla to skvěla motorka, která mi odpustila kde co.
Díky bohu za to, že jsem to přežil.
Přeju Vám všem mnoho šťastných kilometru bez nehod a doufám, že nikoho nepotká taková děsivá nehoda jako mě a kamaráda...
https://www.youtube.com/watch?v=miTwW0oDVJQ
nicola.foxx (Člen) 16.06.2017 10:03:23 Offline |
Re: Těžká nehoda
Hlavně, že žijete. Motka bude po uzdravení nová jakmile se pochlapí zlá pojišťovna.
Já sem na tom tenkrát vydělal. Jen kdyby to tak nebolelo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Rovenovsky (Člen) 18.06.2017 14:51:55 Offline |
Díky chlapi. Zatím se to stále vyšetřuje a asi ještě nějakou dobu to trvat bude, tak jsem zvědavy co za to dostane, ale typuju podmínku a na nějakou dobu zákaz řízení :/. Likvidatora jsem už měl doma ten mi hned řekl, že to je totalka. Media tady už taky byli natočit reportáž. No a povím vám je to děs. Furt jenom papíry a běháni za doktory.
Rovenovsky psal:Díky chlapi. Zatím se to stále vyšetřuje a asi ještě nějakou dobu to trvat bude, tak jsem zvědavy co za to dostane, ale typuju podmínku a na nějakou dobu zákaz řízení :/. Likvidatora jsem už měl doma ten mi hned řekl, že to je totalka. Media tady už taky byli natočit reportáž. No a povím vám je to děs. Furt jenom papíry a běháni za doktory.
Standardní průběh teď přijde licitace o hodnotě škody.
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2017 16:39:24 Offline |
děs , at ti to dobre dopadne
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2017 18:54:26 Offline |
Brr z toho mrazi..no hlavne aby jste byli komplet cajk..motorka bude jina pokud budete oba chtit.ja takhle jednou utek pred autem do pole nastesti pres pidi skarpu kde jsem v klidu zastavil,ale tady by nebylo kam...uplne se mi to znova vybavilo fuj
Hodne zdravi panove a pak se podelte o vysledek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
dreamerCZ psal:Hlavně, že jste v cajku
Přesně tohle je jeden z důvodů proč jsem se rozhod bandasku prodat. V tomhle zkundystánu se na ní prostě nedá cejtit bezpečně ať se snažíš sebevíc.
...qvuli tomu prodavas masinu???...tagze prestanes prechazet silnici, nebudes stat na refizi a prestanes chodit ven v noci???...pro pocit sucha a bespeci??? ...nechapu...todle se sice stava, ale nigdy sem takovy uvazovani nechapal...no risk, no fun....
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:dreamerCZ psal:Hlavně, že jste v cajku
Přesně tohle je jeden z důvodů proč jsem se rozhod bandasku prodat. V tomhle zkundystánu se na ní prostě nedá cejtit bezpečně ať se snažíš sebevíc....qvuli tomu prodavas masinu???...tagze prestanes prechazet silnici, nebudes stat na refizi a prestanes chodit ven v noci???...pro pocit sucha a bespeci??? ...nechapu...todle se sice stava, ale nigdy sem takovy uvazovani nechapal...no risk, no fun....
Psal jsem, že je to jeden z důvodu. Není to primárně strach, že se mi něco stane. To bych na tom nelítal do práce jen v trenkách. Ale když vidím co se na našich silnicích děje, prostě to pro mně přestává být fun. Neustále někdo nalepenej na prdeli, kdo má potřebu s tebou závodit, neustále někdo kdo má potřebu zavřít ti uličku mezi auty, abys náhodou nebyl na semaforu dřív a když přece, tak tě vzápětí bere div tě nesrazí jen aby ti ukázal kdo je tady mačo. Proč, když se zapomenu a jedu dolů do Kobylis 90, proč mě předjíždí dodávka co jede daleko pře kilo? Na padesátce? A to nemluvím o tom jak vypadaj naše silnice. Z toho je mi nablití. Neustále oči na stopkách, abych v nějaký zatáčce nezahučel do zákopu jako kráva. Prostě se nějak vytratila radost a je to spíš nasrání, no. Přitom jsou chvíle, kdy si to ještě užívám, jedu si, bimbám se od čáry k čáře, no stres, relax, ale těch chvil je nějak míň, no. Tak že mí ježdění se nějak smrsklo jen na ježdění do práce a to už není pro mně ani ekonomicky zajímavý.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2017 21:49:35 Offline |
dreamerCZ psal:Filous psal:dreamerCZ psal:Hlavně, že jste v cajku
Přesně tohle je jeden z důvodů proč jsem se rozhod bandasku prodat. V tomhle zkundystánu se na ní prostě nedá cejtit bezpečně ať se snažíš sebevíc....qvuli tomu prodavas masinu???...tagze prestanes prechazet silnici, nebudes stat na refizi a prestanes chodit ven v noci???...pro pocit sucha a bespeci??? ...nechapu...todle se sice stava, ale nigdy sem takovy uvazovani nechapal...no risk, no fun....
Psal jsem, že je to jeden z důvodu. Není to primárně strach, že se mi něco stane. To bych na tom nelítal do práce jen v trenkách. Ale když vidím co se na našich silnicích děje, prostě to pro mně přestává být fun. Neustále někdo nalepenej na prdeli, kdo má potřebu s tebou závodit, neustále někdo kdo má potřebu zavřít ti uličku mezi auty, abys náhodou nebyl na semaforu dřív a když přece, tak tě vzápětí bere div tě nesrazí jen aby ti ukázal kdo je tady mačo. Proč, když se zapomenu a jedu dolů do Kobylis 90, proč mě předjíždí dodávka co jede daleko pře kilo? Na padesátce? A to nemluvím o tom jak vypadaj naše silnice. Z toho je mi nablití. Neustále oči na stopkách, abych v nějaký zatáčce nezahučel do zákopu jako kráva. Prostě se nějak vytratila radost a je to spíš nasrání, no. Přitom jsou chvíle, kdy si to ještě užívám, jedu si, bimbám se od čáry k čáře, no stres, relax, ale těch chvil je nějak míň, no. Tak že mí ježdění se nějak smrsklo jen na ježdění do práce a to už není pro mně ani ekonomicky zajímavý.
Bez urazky ale to co pises je popis jezdeni na kole,ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 23.06.2017 10:09:03 Offline |
K.a.s.y.m. psal:dreamerCZ psal:Filous psal:...qvuli tomu prodavas masinu???...tagze prestanes prechazet silnici, nebudes stat na refizi a prestanes chodit ven v noci???...pro pocit sucha a bespeci??? ...nechapu...todle se sice stava, ale nigdy sem takovy uvazovani nechapal...no risk, no fun....
Neustále někdo nalepenej na prdeli, kdo má potřebu s tebou závodit,
Bez urazky ale to co pises je popis jezdeni na kole,ne?
hele jak to myslíš neustale nekdo nalepenej na prdeli ? ... vetsinou ( myslim ti furt ) se lepim ja, nez ho predjedu
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:dreamerCZ psal:
Neustále někdo nalepenej na prdeli, kdo má potřebu s tebou závodit,Bez urazky ale to co pises je popis jezdeni na kole,ne?
hele jak to myslíš neustale nekdo nalepenej na prdeli ? ... vetsinou ( myslim ti furt ) se lepim ja, nez ho predjedu
No mluvím právě o Praze. Po tý já prostě 150 lítat nebudu. A jak jsem uved ten příklad s tou dodávkou, tak to mluví za vše.
Ale neřešme to tady, a neřešme to vůbec. Tenhle post je o něčem jiným, tak ať to tu nezasíráme, mejma důvodama proč chci prodat motku.
dreamerCZ psal:......Ale neřešme to tady, a neřešme to vůbec. Tenhle post je o něčem jiným, tak ať to tu nezasíráme, mejma důvodama proč chci prodat motku.
....mít eS-ko, tak to také chci prodat, takže Tě naprosto chápu....
Jinak píšeš naprostý chujoviny....
hlemejzd999 (Člen) 26.06.2017 18:40:16 Offline |
Petr J. psal:dreamerCZ psal:......Ale neřešme to tady, a neřešme to vůbec. Tenhle post je o něčem jiným, tak ať to tu nezasíráme, mejma důvodama proč chci prodat motku.
....mít eS-ko, tak to také chci prodat, takže Tě naprosto chápu....
Jinak píšeš naprostý chujoviny....
God Gave me Everything I want
Banditatom (Člen) 30.10.2017 09:55:07 Offline |
Prej pravni stat....leda piču!!!!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1