Nejsi přihlášen
Super Superduke
Tak jsem se na něm konečně svezl.
Starší model 06 s laďákama.
Jedním slovem jsem z něho hotovej.
Nic na čem jsem kdy jezdil nejde tak snadno na zadní a na přední.
Ta KTM reklama to fakt vystihuje. Hned po rozjezdu pocit, že si můžete dovolit úplně všechno a všude. Kromě maximálky ve vyjetých kolejích je podvozek naprosto stabilní a pevný, přitom docela pohodlný. Brzdy fungují jedním prdstem s úžasnou dávkovatelností a důvěrou. Motor má kromě superzvuku úplně čistou křivku krouťáku, navíc od 3500 ot. jde čistě za plynem i na šestku aniž by nějak protestoval. V testech jsem vyčetl, že s ním nejde jet konstantní rychlostína nižší kvalty , ale to je nesmysl (možná tomu pomohly ty laďáky). Docela dost se mi líbila i kvalita zpracování což z fotek nebylo patrné. Asi jediná chybka bude fakt ta spotřeba, protože za hodinu ježdění byla nádrž prázdná. V současnosti je na 06 docela dobrá nabídka: 280 tis a k tomu koplet Akrapy zdarma.
Nechcete někdo moji Banditku???
Mimichodem musím udělat reklamu prodejci KTM v M.Boleslavy, firmě Flash team za perfektní přístup.
Re: Super Superduke
po B12 takovéhle ovace budou z každé druhé motorky......
na vyjížďky do 150-200km to na Duku jde, víc je utrpení....na českých silnicích.....
ale je fakt že brzdy a podvozek jsou super.....podvozek na slušném povrchu
ovladatelnost je
K.a.s.y.m. (Člen) 02.07.2007 16:55:48 Offline |
Dobra připomínka.Podvozek supr na kvalitkní silnici,ale stačí trochu hrby a skáče to jak koza.A ta spotřeba Jinak ale supr.Jel jsem na ni už po několikáté na KTM dni ve Vlašimi a je to zažitek.Za Bandita bych jí ale kvůli cestovaní neměnil.
P.S. víte co znamemá KTM.......Každý Týden Motor
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Dobra připomínka.Podvozek supr na kvalitkní silnici,ale stačí trochu hrby a skáče to jak koza.A ta spotřeba Jinak ale supr.Jel jsem na ni už po několikáté na KTM dni ve Vlašimi a je to zažitek.Za Bandita bych jí ale kvůli cestovaní neměnil.
P.S. víte co znamemá KTM.......Každý Týden Motor
My tomu řikáme Klub Teplých Mladíků
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
K.a.s.y.m. psal:Dobra připomínka.Podvozek supr na kvalitkní silnici,ale stačí trochu hrby a skáče to jak koza.A ta spotřeba Jinak ale supr.Jel jsem na ni už po několikáté na KTM dni ve Vlašimi a je to zažitek.Za Bandita bych jí ale kvůli cestovaní neměnil.
Plně s tebou souhlasím, taky sem se byl ve Vlašimi svézt. Na dlouhé cestování není,ale na blbnutí kolem komína super.
Petr J. psal:po B12 takovéhle ovace budou z každé druhé motorky......
na vyjížďky do 150-200km to na Duku jde, víc je utrpení....na českých silnicích.....
ale je fakt že brzdy a podvozek jsou super.....podvozek na slušném povrchu
ovladatelnost je
... tak to zas pozor,mejt prachy tak B12 "přikoupím" k mé B13 protože BANDIT je BANDIT
... takže žádný : "po B12 takovéhle ovace budou z každé druhé motorky......"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 02.07.2007 20:39:10 Offline |
to karlos:Jo tak to je taky dost vystižný.Je fakt ,ze se na tom dost pekne jezdi ,ale jak poznamenal jmajor fakt jen kolem komina.na vetsi jezdeni to vazne moc neni.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mě prostě učaroval.
Co se týká chování podvozku na horších cestách, tak je to prostě sportovní motorka a ty holt poskakujou, ale umějí to vynahradit. Určitě bych pořídil tlumič řízení, ten mu dost pomůže.
Spotřeba je dost hrozná, ale kdybych takhle zatápěl Banditce, tak taky něco schroustá.
Jen ať papá, když mu chutná
inkvizitorr (Administrator) 02.07.2007 23:32:46 Offline |
já po pár letech ježdění konečně přišel na to, že když přijedu z vyjížďky, tak musim bejt ouplně dobitej, prostě musim vědět, že sem se byl project abych z toho měl radost... takže na kecy o tom že na tom nejde cestovat bych hodil za hlavu bo je to nesmysl a užíval bych parádní ovladatelnosti a veselý dovádění 2V
doba je temná...
inkvizitorr psal:já po pár letech ježdění konečně přišel na to, že když přijedu z vyjížďky, tak musim bejt ouplně dobitej, prostě musim vědět, že sem se byl project abych z toho měl radost... takže na kecy o tom že na tom nejde cestovat bych hodil za hlavu bo je to nesmysl a užíval bych parádní ovladatelnosti a veselý dovádění 2V
kecáš,bo si zistil,že se na nové mašině neposkládáš a nezbejvá ti nic jinýho než si zvyknůt
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr psal:já po pár letech ježdění konečně přišel na to, že když přijedu z vyjížďky, tak musim bejt ouplně dobitej, prostě musim vědět, že sem se byl project abych z toho měl radost... takže na kecy o tom že na tom nejde cestovat bych hodil za hlavu bo je to nesmysl a užíval bych parádní ovladatelnosti a veselý dovádění 2V
a taky by sis už moh aktualizovat profil,trůbo
Jéžiši, to sou kecy :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:inkvizitorr psal:já po pár letech ježdění konečně přišel na to, že když přijedu z vyjížďky, tak musim bejt ouplně dobitej, prostě musim vědět, že sem se byl project abych z toho měl radost... takže na kecy o tom že na tom nejde cestovat bych hodil za hlavu bo je to nesmysl a užíval bych parádní ovladatelnosti a veselý dovádění 2V
Jéžiši, to sou kecy :)))
že m to nejni blbý,taghle nám lhát do vobrazovek,že jo
inkvizitorr (Administrator) 03.07.2007 10:18:24 Offline |
vy ste kokóti za šest tejdnů na tom mam 5000km a jezdí se na tem jak v bavlnce. a má to dokonce dva érbegy, jeden malej, co se vejde pod nádrž a ten druhej velkej, co se válí nad ní
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 03.07.2007 10:25:52 Offline |
Kelly01 psal:120km denně
to nemáš čas se ani nažrat
budeš kupovat kombi od Lihyho
abys to dobře pochopil bylo to přesně za 15 dní ježdění, takže to vychází přes tři kila denně a kombi nová už visí u hubíka na hřebiku, až se vrátim z dolomit, tak pro ní idu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 03.07.2007 10:39:26 Offline |
tak vzhledem k 16 týdenní dodací lhůtě (pro méně chápající čtyři měsíce) je čtrnáctidenní zpoždění v normě
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 03.07.2007 11:05:38 Offline |
jistě, když rytíř, tak pořádnej
doba je temná...
Stránky: 1