Nejsi přihlášen
Re: B650 K5 aky vyfuk
Čus, mám B650 K6 a pořídil jsem před cca 5 lety Akrapovič, homologovaný, verze Carbon.
Za mě super, jezdím pouze s ucpávkou (db killer), zvuk super, spotřeba kolem 4,1 l/100km (jezdím turisticky).
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
K.a.s.y.m. (Člen) 09.11.2017 19:53:32 Offline |
kup si co se ti líbí..výsledek bude vždy skoro stejný..každy motor je jiný a může se chovat jinak než někomu jinému.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kde ste nasli tie vyfuky? Vsade najdem iba vyfuky na Bandit 2007 a vyssie s vodnym chladenim. Ani na oficialnej stranke Akrapovic nemaju.
Vyfuk by sa mi pacil nieco podobne ako toto, cierny.
http://www.trenditaly.it/scarico-gpr-fu … 15809.html
Je mozne dat tam vyfuk ktory patri na model 2007 aj ked mam 2005?
Hodte nejake linky kde najst diky moc
Na oficiální stránkách Akrapoviče již v aktuální nabídce není, musíš jít do archívu.
Zda to ještě někdo sežene netuším, bral jsem to před cca 5 lety přes www.redmoto.cz
Jinak na ofiko stánkách to máš tu: http://www.akrapovic.com/#!/motorcycle/ … ;phaseId=5
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
To jo,ale ten pán Akrap má ty laufy vo level jinde. Jak zvukem,tak přínosem. Sám sem měl joši a musím říct,že je to srágora proti akrapům. Jenomže je tam to Suzuki=Joši a přes to nejede vlak A včil mudruj
Bral bych akrapa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 13.11.2017 23:44:23 Offline |
A v cem?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...já bych tohle:
Filous psal:...ten chlap má fkus
použil až sem k tomu akrapovi :
VikecB12 psal:Nejhezčí zvuk na banditovi,co sem slyšel (tata to mel na B6 a kamoš ho má od letoška na B12),jede to s nim jak sviňa a nikde žádná díra,navic váha nula nula nic(titan).
...a přidal k tomu, že mimo vkusu má i rozum
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 14.11.2017 13:37:23 Offline |
VikecB12 psal:Ale vzhledově třeba ke kultovi mě nejvíc sedí joši RS3
a mě zas oválněj Ixil
...relativní kochač...
Stránky: 1