Nejsi přihlášen
Současná nabídka tankvak
Po dlouhé době mi odešel tankvak od Lojza. Sloužil dobře, jářku, 10 let. Sloužil by i dál, kdyby tu byli schopní na něm vyměnit zip (ale to je jiný příběh)...
Máte nějaký doporučení na současnou prodkuci, která by zase mohla vydržet alespoň 10 let?
Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Současná nabídka tankvak
Dobrá kobylka se v polovině cesty nepřepřahá ...tak to zkus tady:
http://www.lojzo.cz/
.....a máš -20% slevu na nový
...nebuď škrt a kup si ňákej SW Motech, Qbag nebo Givi s rychloupínákem na víčko nádrže...mam SW Motech a je to luxus, bo ti nic nekurví lak a hlavně se to ani nehne, jednim zatáhnutim za šňůru máš sundáno, natankuješ, zacvakneš a jedeš...magnety a přesky sou pravjek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...mam totok dyš valíme na dofču, akurát bes tý elechtrický přípojky:
https://www.louis.de/artikel/quick-lock … 4e25d8bed7
...a totok na jednodenní vejlety:
https://www.polo-motorrad.de/de/quick-l … kring.html
...a umí to i Kojak, bo mam vod něj ten Motech...a ten malej sráč sem koupil za pjéťo jetej i s podkovou
Ten malej je moc malej... Vozím v tankvaku i věci do práce, takže potřebuju aby se tam něco vešlo.
Ty "elektriky", to jako že je tam nějaká dobíječka na m obily nebo co? A nebo ti to zapíná a vypíná magnet kterej to drží na nádrži?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Ten malej je moc malej... Vozím v tankvaku i věci do práce, takže potřebuju aby se tam něco vešlo.
Ty "elektriky", to jako že je tam nějaká dobíječka na m obily nebo co? A nebo ti to zapíná a vypíná magnet kterej to drží na nádrži?
...jo, já ten malej používám taky většinou jen na Ájiny cajky, když jedem někam na jeden den, sám se spakuju do tašky, co taham na stehně i s půllitrovou petkou vody...ale ten 22l SW je fajn, v něm mám po dobu dovolený spakovaný věci do deště pro oba včetně náhradních rukavic, rukavic do deště a návleků na boty, abych je měl po ruce + takový nějaký drobnosti, který nechceš cestou lovit ze sattel brašen nebo z kufru...a nemam ho roztaženej...troufnu si tvrdit, že kdybych jel sám na 14 dní, tak se do něj spakuju...ale já na cestě f podstatě nic nepotřebuju a trocha smradu eště nikoho nezabila
...no a ty dráty fungujou jen jako dobíječka, protože na tom tankbáglu je i příprava na držák navi...samože můžeš mít hozenej vevnitř nebo pod slídou mobil, kterej díky tomu můžeš za jízdy dobíjet...ale jag řikam, já to nemam, bo mam vyvedenej ekstra nabíjecí kabel...s elektromagnetem to ještě nevymysleli, ale můžeš jim to nabídnout jako zlepčovák
...
mam v garazi uz nekolik let nepouzitej ten lojzo s magnetama. Mozna bych se ho za rozumnou nabidku zbavil
pak mam jeste v garazi celkem nevyuzivanej autobus ... ze bych se ho taky zbavil? ... neeeee
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
Honzik8719 (Člen) 25.11.2017 19:33:22 Offline |
Na veci do prace rozhodne batoh
Mel jsem tu plastovou skorepinu boblbee megapolis a bylo to super, jen 15,6 notebook uz byl dost na hrane
Ted mam kriegu a nemuzu si ztezovat na nic, jako bys ho nevezl a omezeni ani pri kudle
P.s. Moc casto nic nevozim, nemam rad jakykoli prebytecny veci na bajku...pak mi nefunguje ani jeden podvozek
...relativní kochač...
![]() |
Banditatom (Člen) 25.11.2017 20:26:14 Offline |
Bro moc pismen ty ses ale desna cita jinak tankvak az asi 15jar s lidlej....ale ja jsem skromnej kluk
s tech novejch mrdek bych si uz asi nic nekoupil....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1