Nejsi přihlášen
tak znova chlapaci
tak minule jsme skoncily u nakejch psu nebo co tak znova. dve mozna tri holky z pislu chteji povozit. cesky raj a tak. detenice stredoveka restaurace .....proste sobota nedele.termin by byl 7-8 cervenec. mozna uz patek vecer. nemusi to byt zadnej strelec ja sam jsem spis na kochani po okoli tak a ted jsem zvedavej kam se to zvrtne jo a nema blembak tak pokutmozno nekdo vybavenej pro nahodne batuzky klidne uvitam i treba jinou dvojci.muze nas jet vic. tak a ted to vypukne. to budou zase reakce.
modra je dobra
Re: tak znova chlapaci
Ty vole že ty je balíš takhle: http://www.youtube.com/watch?v=q_wiDT2Q0PA
a pak nevíš co s nima
Lihy psal:Ty vole že ty je balíš takhle: http://www.youtube.com/watch?v=q_wiDT2Q0PA
a pak nevíš co s nima
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
mape33 psal:Loser psal:a nechce ta jedna se mnou jet do francie?
si to muzes domluvit. sezenu cislo
Proč vymejšlíš furt takový blbý termíny? (Rozuměj - takový co se nehodí mě...).
Leda bych jednu vzal do CH a F (3. - 14.7.)... .
Autobus je taky Suzuki... .
Mirass psal:Mirass psal:Himl 7.-8. mi zacina dovolena,takze cas mam . Helmu mam taky,a na ceskej raj jsem vodbornik .
Naberu je klido vobje tri
...sem si řikal, koho to tady f Bolce potkávam na tmavý B12 s červenym rámem ...uš to vim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
A ten babinec ten výlet celý platí? Jsem skoro jako taxík jediný rozdíl je, že nebude platit kilometry nebo benzín, ale chlast, cigára, žrádlo a ubytování
Obávám se, že na tyto podmínky by asi nikdo nepřistoupil, takže se sám vylučuji z výběru
Loser psal:jeste by ti mohla zaplatit za sex po vyjizdce
a potom donést ugrilovanej hovězí steak + vychlazenou plzeň - a v bikinách umejt motocykl
(a pak vlakem domů se slovy: "zas někdy zlato, bylo to fajn, číslo máš ..." )
a tet se probuďme ...
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Ondráš psal:Filous psal:...sem si řikal, koho to tady f Bolce potkávam na tmavý B12 s červenym rámem
Šmarjá... To je jasný... To může bejt jen Osiris, ne?
...čoveče ty zraješ duchem jako víno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1